Sal am si eu o intrebare.Mi se aprinde in bord becu de la motor asta nu de mult ,dupa ce a intrat un individ in mine in partea dreapta fata lateral (Aripa bara ,capota si filtru de carbon mi-au fost afectate) si acum nu stiu de ce se aprinde ca motoru nu mia fost afectat. Daca se poate un raspuns(nu ma pricep deloc la mecanica)
Cand Se Aprinde Becu De La Motor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vezi ca exact langa farul din dreapta ai o mufa(sonda) ... Vezi sa nu fie contact imperfect, sa-ti fi iesit de acolo sau mai grav sa o fi stricat-o. La mine a fost doar un contact imperfect.
Comment
-
Se refera la canistra de carbon, responsabila cu recuperarea vaporilor de benzina rezultati in urma procesului de injectie multipunct.
daca ai avut canistra sparta la accident e posibil ca meseriasii sa nu o fi schimbat. Sau nu au pus mufa cum trebuie, sa fi fost si mufa rupta<are un sistem de fixare care se rupe destul de usor> .
check engine-ul se aprinde si din alte cauze care nu tin de catalizator sau evacuare, daca ai un injector care nu lucreaza se aprinde .
Comment
-
Mai mult ca sigur e o problema la canistra de carbon, ori nu functioneaza in parametrii sistemul de recuperare a vaporilor, ori nu a fost montata corect sau mai rau, a fost montata una veche.
Eu zic sa faci o vizita in service pentru o testare, acolo scrie clar problema.
Comment
Comment