Originally posted by soboBN
View Post
Scartaitul Potierelor
Collapse
X
-
sigpic
-
Originally posted by alex_comisaru View PostSi eu am ceva zdranganeli pe la usi..Defapt se aude din interiorul usiilor.Ce ar putea sa se auda???Mii de multumiri pentru un raspuns sa duca la rezolvare ca deja le visez noapteasigpic
Comment
-
E deosebit, ca nu se dau usor jos.
Dupa ce desfaci suruburile (parca trei la numar) incepi de jos (sau unde ti-ar pica bine, dar eu de acolo am inceput si e ok) sa tragi de fata. E prinsa in vreo 10 ''braduleti'', deci simti unde sunt braduletii si tragi cu putere controlata. O sa faca ''pac...Pac ...Pac'' At stii ca iese din braduleti. La imbinarea cu tabla, e pus mastic, daca vrei mai pui cand o montezi la loc, sau nu, cum vrei (eu n-am mai pus, dar cand dau tare la muzica imi cam zdrangane fata de usa). Apesi de fata (e bine ca cineva sa tina contra la usa) acolo unde sunt braduletii si intra frumos inapoi.
Comment
-
Originally posted by gigiman View PostOk, merci frumos de sfaturi.
PS si la mine zdrangane fettele la usile din fata cand dau muzica tare si nu au fost demontate niciodata.sigpic
Comment
-
Sunetul sau troncanitu care se aude cand inchizi usa vine de la tija aceea cu balama care se prinde cu torx intre cele 2 balamale fata. Strangi bine surubul ala si nu vei mai avea probleme.
Sunetul care provine de la usi pe interior a plastic numai cand dai prin gropi vine de la incuietoare. Poti folosi un torx sa desfaci incuietoare de pe caroserie sa scoti plasticul si sa il inversezi. Acel plastic sa tocit in locul in care face contact cu usa si are loc sa se miste usa un pic. Daca il inversezi pana nu se toceste si aici no sa ai probleme ;)
daca nu va descurcati astept PM
braduti gasiti in targ in vitanLast edited by noyz; 23 October 2008, 19:38.turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
@RnjiTzU: Se gasesc la dealer bradutii.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostZdrangane, pt ca sistemul este idiot. ( bradutii aceia - mare tampenie).
Runjitu: eu spun ca nu are nimic daca pui silicon in loc de mastic. Tot silicon voi pune si eu (negru sau transparent, NU alb). Cred chiar ca fixeaza mai bine fata de usa pe tabla.
Comment
-
Mai fratilor, problema este din cuile opritoare, in care se inchide usa. Au o bucsa de teflon, sau plastic negru, care in timp se uzeaza si da scartiituri, lovituri si alte sunete. Eu am fost in Dacia Service cu problema asta si mi-au pus banda izolatoare pe bucsa respectiva. Drept a tinut cateva zile dupa care din nou concert. Singura solutie sa se schimbe acele cuie opritoare "surube" dar sunt cam scumpe 50 RON bucata.
Pe noul logan am vazut ca acele bucse sunt de metal, poate mai rezistente, dar inca nu se gasesc in comert.
Comment
-
In unele cazuri aia e problema, in altele e vorba de macaraua geamului.
Comment
Comment