Scartaitul Potierelor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by TopCat View Post
    De ce nu cu alb? Ala ce are? Sau ce n-are?
    am pus eu mastic alb si a iesit pe langa si se vede ca naiba.. Dar il las asa pana data viitoare cand o sa le demontez... Doar merg cu usile inchise...
    sigpic

Comment

si la mine se aud fetele de usi...am pus putina banda nu se mai auzea ajea apoi iar a incepu sa se auda..dar asta knd merg pe drumuri q denivelari.asa q marius matura...nici alea nus prea bune

Comment

si eu am avut problema cu usa fata stanga.avea un zgomot ciudat si trebuia sa o imping tare cand o deschideam.totul a fost de la un surub.acum am probleme cu plafoniera,imi face zgomot rau..nu stiu cum sa o prind mai bine.si subwooferu are un rol important.
        bogdan..nu te supara, dar incearca sa nu mai scrii in limbaj messenger.numai bine
        TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

am constatat ca s-a lasat usa stanga spate, joc se observa numai daca e aproape inchisa usa, si joaca din balamaua de sus, ce e stricat acolo ? ce trebuie schimbat ?

Comment

cu usa din spate..una din ele am avut si eu probleme- -se deschidea foarte foarte greu parca era intepenita dar dai cu spary pentru lant de motoare(motociclete) sau cu spray pt. suruburi intepenite-lubrifiant si e ca si noua..cred ca e proasta vaselina care o pun ei din fabrica
            (\__/)
            (='.'=)
            (")_(")

Comment

salut. Nu vreau sa deschid alt thread asa ca o sa postez aici, mi se pare cel mai indicat. Am avut o problema la macaraua unei usi, zgranganea. Am desfacut fata, am strans suruburile, problema rezolvata. Altceva vreau sa intreb: cand am desfacut usa am obeserva pe fata usii cat si in usa niste "cutii" negre. Ce sunt? si ce rol au? (vezi pozele atasate)
              Attached Files

Comment

Tehnologie NASA frate pe Logan... sunt doar niste amortizoare de sunet, reduc vibratiile !

Comment

Si eu am patit-o .. dar am fost la service si mai mi-au strans astai un pic suruburile de la usi ..

Comment

Salut,
                    Am avut si eu aceasta problema dar am rezolvat-o prin strangerea unui surub de la balama care se afla pe usa mai exact la imbinarea usi unde intra piciorul balamalei este o gaura si acolo daca bagi degetul ai sa gasesti un surub daca tin minte este de 10 iei si strangi surubul acela si ai sa vezi ca ai scapat de problema aceasta.Sper ca ti-am fost de ajutor si ca se va rezolva problema.

Comment

Si eu am probleme cu troncaneala de la usi prima data le-am pus banda de izolier pe "cuie" am rezolvat cu toate dar la stanga spate imi troncane ceva si parca ar fi plastic dupa sunet inca nu am deschiso sa va da ce are, dar vad ca masca de plastic de la portiere s-a departat de portiera ca zici ca am tigari bagate in portiera,

Comment

si la mine a inceput sa scartaie de 2 zile usa din stanga fata si nu stiu de ce. vad ca ziceti ca sprayul wd40 e bun pt asta
                        Logan laureat 1.2

Comment

Am gasit solutia ... nu iti trebuie un ulei special , poti pune ulei de motor sau ulei fin. Scartaitul nu vine din balama sau din cheder ci din cuiul acela care intra in incuietoare cel care iese din caroserie si este acoperit cu un inel de plastic . Pui ulei peste inelul acela la capete si il freci putin ca intre uleiul bine si nu mai ai probleme . Eu am facut asa si au trecut aprox 4 luni fara sa mai aiba vreun zgomot/

Comment

sau poti sa pui putina banda izolatoare de panza.....nu mai ai sunetul ala metalic cand inchizi portiera.

Comment

si la mine scartaia usa din stanga la deschidere si am rezolvato cu spray anti scartait am dat cu el in interior acolo unde intra piesa ce sustine usa in usa, acum merge ca unsa
                              Logan laureat 1.2

Comment

super tare...unsoarea face minuni nu-i asa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google