Scartaitul Potierelor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am degresat balamale usi, capota , cui inchidere usi dupa care am folosit spray cu vaselina siliconica. Solutie garantata.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

WD 40 nu e bun. Eu nu stiu la ce e bun sprayul asta, dati cu el in/pe ceva sa vedeti ca dupa 2-3 zile se usuca.
      http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Vaselina de care am pomenit e de la Wurth;fac operatiunea de care am facut vorbire cam de 2-3 ori pe an.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

si la mn scartaia usa si am gasit solutia.......banda izolatoare....si nu se mai aude nimik.

Comment

salut

imi scartaie si mie usa din dreapta dar nu foaarte rau dar pe mine ma streseaza foarte rau scartaitul bordului deci cand merg pe un drum de tara face foarte urat scartaie in continu ce ii pot face?e din 2006 masina,am incercat sa ii bag un cartonas facut mic asa intre parbriz si bord dar l.am scapat in jos ca a trecut de buza aia si sa dus CE II FAC ?)

Comment

chiar nu stie nimeni?nu are nimeni o idee?deci face foarte enervant ...

Comment

Bordul nu prea scartaie ca e aproape dintr-o singura bucata.

De obicei face zgomot usa torpedoului. Verifica daca de acolo vine problema.
                Logan GPL 1.4

Comment

deci stiu sigur ca bordul scartaie pt ca daca tin apasat pe bord acolo la gura de aer pt parbriz nu se mai aude

Comment

bordul are niste tepi de ghidaj si intra in gauri metalice .
                    din cauza frigul , plasticul se contracta si isi face joc acele gauri metalice ,de acolo si zgomotele .
                    eu am dat bordul jos si pe fiecare tep am pus banda izolier(de panza) si am bagat bordul umpic fortat , am scapat de acele zgomote .

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                      bordul are niste tepi de ghidaj si intra in gauri metalice .
                      din cauza frigul , plasticul se contracta si isi face joc acele gauri metalice ,de acolo si zgomotele .
                      eu am dat bordul jos si pe fiecare tep am pus banda izolier(de panza) si am bagat bordul umpic fortat , am scapat de acele zgomote .
                      am inteles,se da greu bordul jos?ms pt raspuns!

Comment

salutare tuturor,
                        stie cineva cum scap de scartaiala de la chedere? nu am avut de lucru si am dat cu niste antigel pe toate chedarele . Daca e umezeala afara e ok, nu mai scartaie, dar daca e uscat scartaie la denivelari sau daca e frig afara

Comment

Ai schimbat cuiul pe care inchide butucul usii?
                          Cel mai probabil ala suna.Incearca sa pui niste banda adeziva inainte, cateva ture, si fa o proba.Daca nu mai suna, atunci iti comanzi 4 cuie 40 lei de pe forum, sunt cele din metal si ai scapat
                          Cumpar volan de Duster

Comment

dar care-i smecheria cu antigelul pe chedere ? ce rost are ?

Comment

Ca sa nu inghete, sa poti deschide usa cand e frig
                              Cumpar volan de Duster

Comment

interesaant... sic . dar nu poti sa le stergi din cand in cand astfel incat sa nu fie umede si sa nu inghete ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google