Am degresat balamale usi, capota , cui inchidere usi dupa care am folosit spray cu vaselina siliconica. Solutie garantata.
Scartaitul Potierelor
Collapse
X
-
salut
imi scartaie si mie usa din dreapta dar nu foaarte rau dar pe mine ma streseaza foarte rau scartaitul bordului deci cand merg pe un drum de tara face foarte urat scartaie in continu ce ii pot face?e din 2006 masina,am incercat sa ii bag un cartonas facut mic asa intre parbriz si bord dar l.am scapat in jos ca a trecut de buza aia si sa dus CE II FAC ?)
Comment
-
bordul are niste tepi de ghidaj si intra in gauri metalice .
din cauza frigul , plasticul se contracta si isi face joc acele gauri metalice ,de acolo si zgomotele .
eu am dat bordul jos si pe fiecare tep am pus banda izolier(de panza) si am bagat bordul umpic fortat , am scapat de acele zgomote .
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postbordul are niste tepi de ghidaj si intra in gauri metalice .
din cauza frigul , plasticul se contracta si isi face joc acele gauri metalice ,de acolo si zgomotele .
eu am dat bordul jos si pe fiecare tep am pus banda izolier(de panza) si am bagat bordul umpic fortat , am scapat de acele zgomote .
Comment
-
salutare tuturor,
stie cineva cum scap de scartaiala de la chedere? nu am avut de lucru si am dat cu niste antigel pe toate chedarele . Daca e umezeala afara e ok, nu mai scartaie, dar daca e uscat scartaie la denivelari sau daca e frig afara
Comment
-
Ai schimbat cuiul pe care inchide butucul usii?
Cel mai probabil ala suna.Incearca sa pui niste banda adeziva inainte, cateva ture, si fa o proba.Daca nu mai suna, atunci iti comanzi 4 cuie 40 lei de pe forum, sunt cele din metal si ai scapatCumpar volan de Duster
Comment
Comment