Scartaitul Potierelor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cuiele sunt bune, cand e umezeala afara, ploua, dispare toata treaba e liniste , dar cand e ger trosnesc de numa numa

Comment

Silicon de bord...

Sterge chederele cu silicon de bord si scapi de probleme. De fapt sterge cat mai des tot ce e din plastic sau cauciuc si da cu silicon.
      Eu faceam aceasta operatiune cam o data pe saptamana la Loganul din 2005 si cand am dat-o in 2010 masina era ca iesita din showroom. Gaseste timp si ai grija de masina. Succes!

Comment

le-am sters, le-am spalat ... am luat o solutie speciala pt chedere si acum scartaie mai rau. Am observat ca, chedereul are o despartitura si atunci cand se inchide usa se lipesc suprafetele si ma gandesc ca poate de acolo vine scartaiala pentru ca intre usa si cheder am sters si nu prea cared ca ar mai scartaii pe acolo. Cand e soare afara e belea scartaie de mor, parca se torsioneaza toata masina. Am fost la spalatorie si cat a fost masina uda nu au mai scartait, dupa ce s-a uscat a doua zi iar concert.

Comment

Foarte ciudat. Toate loganurile care scartie au cuiele de la usi din plastic, dar daca le schimbi nu mai suna. Tu zici ca sunt ok, si tot scartie. Nu a fost lovita masina? A mea dupa ce am lovit-o pe dreapta suna urat de tot cand urcam bordura, dar acum nu mai face.
          Cumpar volan de Duster

Comment

Am aceiasi problema cu zdranganitul fetelor de usi, ma gandeam la silicon dar cred ca la prima desfacere se rup, sau la izolatia aceia gen furtun de cuciuc care se pune la usile sau la frestrele apartamentelor, dar nici asa nu este bine caci o sa fie distanta mare intre fata de usa si usa.
            Ma joc in fiecare zi jocuri cu masini

Comment

treaba cu dranganitul usilor m a disperat si pe mine vreo 6 luni.... le am desfacut si le am izolat q folie....tot zdranganea...le am desfacut iara si le am lipit cu silicon peste tot....zdranganea....pana azi cand am desfacut mansonul de plastic de unde se inchide usa , am dat q banda izolier sub el apoi l am bagat fortat ,montat innapoi si surpriza nici un zdranganit...
              acum pot spune k dupa atata timp sunt f multumit

Comment

Despre care manson este vorba?
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

am dat cu un spray cu vaselina in mecanismul de inchidere si nu mai zdrangane
                  "Daca esti prost, stai acasa!"

Comment

ale mele fac un zgomot ciudat si dupa ce am dat cu vasilina spray si dupa ce am dat cu vasinina solida. mai nou fac zgomot ciudat si dupa ce a oprit motorul , cam la 5 miniute se aude un pocnit. or fi draci in ea?

Comment

este posedata
                      http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google