Sugestii...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sugestii...

Salut!
    Abia m-am inscris pe acst forum tocmai pentru ca ma bate gandul sa-mi cumpar si eu un Logan nou (face lift), versiunea Laureate, 1.5 DCI 85cp. Am avut masini SH cu probleme si costuri mari la intretinere. Singura masina noua pe care mi-o pot permite este acest Logan.
    Voi daca ati avea in jur de 10000 E pentru o masina, i-ati da pe un Logan, acum cand stiti si cunoasteti aceasta masina?
    Multumesc!

Ai face o alegere excelenta daca ai lua un Laureate cu motor de 85 cp.
    Parerea mea este ca merita.
    Succes!

Comment

La banii de care ai zis ca dispui tu, Logan este cea mai inteleapta alegere.
      Acum vor sari pe mine toti loganistii motorizati diesel, dar eu unu' sunt de parere ca 1.5dci nu isi merita banii. Pretul de achizitie mare, intretinerea scumpa, spun eu ca nu se amortizeaza cu consumul ala mic. Recomandarea mea ar fi un Prestige 1.6 16v, care e dotat cu tot ce-ti poate oferi un Logan.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Fac peste 30000 pe an. Am nevoie de un consum cat mai mic, iar cuplul de 200Nm pare interesant.
        Ar mai fi o intrebare: Cum bine stiti, in varianta Laureate nu este inclus ABS-ul. Pentru ABS ar trebui sa mai pun vreo 450 E. Sincer, am condus doar masini cu ABS si iarna sau pe carosabil umed pot sa zic ca mai degraba incurca decat ajuta, dar cat de eficiente sunt franele Loganului fara ABS?

Comment

Nu-ti pot spune decat ca daca tot iei masina ia-ti una full , bineanteles din gama Logan.Ca mai tarziu sa nu regreti ca nu ai si tu "X" chestie , si alti au . Motorizarea este alegera ta , si bineanteles ca o faci in functie de nevoile tale .
          , sunt cu ochii pe voi !
          :thumbsup:

Comment

Eu o am de 1,5 ani si nu am probleme cu ea. Merge super. Se merita sa iti cumperi
            bafta
            ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

Felicitari npentru alegere. Altfel nu aveai ce cauta pe aici nu-i asa? Diesel inseamna grija in exploatare. Iti recomand benzina. E mai aproape de conditiile din Romania la momentul prezent. Parerea mea. Deci benzina. Si resoftare. Stima si succes

Comment

In varianta cu ABS, ai din standard cauciucuri Conti, sau Michelin, in timp ce la variantele fara ABS ai Kormoran, Barum.
                Intretinerea nu este f scumpa, comparativ cu una pe benzina ( ai in plus, doar filtru motorina, care este in jur de 100-130 ron).
                Franele nu exceleaza ( mai ales in varianta fara abs, deci incaltata cu Kormorane).
                Motorizarea, daca faci acei 30 000 km anual se merita. (cuplu bun, consum redus).
                Opteaza pt abs!
                Spor la cumparaturi.
                PS: indiferent de starea carosabilului, aderenta este crescuta daca roata sta in contact cu acesta ( deci chiar si pe umed, sau polei, este bun).

Comment

Franele fara abs sunt eficiente. Masina se opreste. Daca esti cumpatat si nu te crezi intr-o racheta, totul e ok. Dar daca poti ia-ti abs + afu. Vorba lui FLORYN, sa nu-ti para rau mai tarziu.
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Decat cine stie ce fiat sau aveo mai bine Loganul nostru... O sa vezi cat de utila e... Pe langa faptul ca e o masina decenta la un pret shi mai decent, daca o iei pentru familie o sa iti dai seama mai tarziu ca ai facut o alegere buna cand o sa poti sa bagi fara nici cea mai mica problema 5 adulti in masina sau cand in portbagaj o sa intre o gramada de bagaje... Eu unul am tub de bass care ocupa cam un sfert din el si mai pot sa bag 1 lada frigorifica, 5 scaune pliante, o masa plianta, un gratar mediu ca marime, cumparaturile pentru gratar si daca ma mai chinui putin mai ingramadesc ceva... Eu zic ca merita sa il iei.... Intretinerea e mai ieftina decat la alte masini si reviziile la fel... In acelasi timp cu mine un amic de-al meu si-a luat un peugeot 207 cred sau 206... Al da cate 12-13 mil la revizii shi eu scap cu 4-5 mil... Sa nu mai zic ca i s-a dus turbina si trebuie sa plateasca 2000 euro pentru una noua... Garantie a avut doar 2 ani... Etc... Am iesit mai bine eu.... El a vrut fitze si s-a ales cu datorii
                    sigpic

Comment

Acelasi lucru pe care ti l-au spus baietii ti-l spun si eu: ia-ti un logan cu incredere!!! Eu am un Kiss Fm si sunt f incantat de el! Cred ca a fost una din cele mai bune variante de dotari... Mai zic sa optezi si ptr ceva cu AC, motorizare 1,6, ABS ca nu cumva mai tarziu sa le fi vrei dar sa nu mai ai cum ....
                      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Si eu recomand ca dotari ABS+AFU si AC. Motorizarea o alegi in functie de necesitati. Dar in 2 ierni trecute cu Loganul m-a ajutat destul de mult si ABS-ul...
                        GL-22-TOF

Comment

Si eu vreau sa-ti spun un singur lucru: ABS-ul SALVEAZA VIETI. Eu am un abs+,foarte multumit de el si daca stii cum functioneaza abs-ul e ok!Daca nu stii....Mai mult te incurca, asta asa e. Si pe mn m-a incurcat la inceput.E alegerea ta.LOGAN-ul e o masina pt ROMANIA!!!

Comment

Loganul este ca raport pret-calitate cel mai bun de pe piata. Nu sta pe ganduri.
                            daca e diesel sau benzinar tu hotarasti. Cei cu benzina zic una dieselarii alta. Chestia cu rentabilitatea diesel in functie de km pe an, tot tu o vei simti in bine sau rau. Eu unul o simt in bine la cei 12500 km din 21 febr 2008. Ce va fi mai tarziu vom vedea.Ia-ti logan si citeste tot ce se scrie pe acest forum, ca sa inveti ce te asteapta si cand se va intampla vei fi vaccinat deja si vei trece foarte usor peste micile sau uneori marile probleme
                            masina iti da cele mai mari satisfactii cand merge si cele mai mari necazuri cand nu. Bafta in alegere!
                            Last edited by valeriuciprian; 27 October 2008, 13:52.
                            Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                            Andreea Trifu

Comment

Prestige full full sa iei.
                              Motorizarea o alegi tu
                              sigpic
                              !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google