Ce??? Motor de 1.2 pe logan? Abia trage asta de 1.4. Si daca e 1.2 16 V, are puterea unui motor de 1.4 8V sau mai mare?
Din 2009, Cutie Automata Pe Logan,Sandero Si Logan MCV
Collapse
X
-
1.2 16 v lesinati? Nu cred ca asta e solutia..... Faci setu la 50.000 km ce naiba.. Apesi pe acceleratie si hop ca zici ce frina am pus !
astia la dacia nu au si ei decit glumitze din astea pt noi ?
PS. Cel mai bun Logan PH2: 1.2 16 v+ cutie automata ! Plingi linga ea ca ai luat*o
Comment
-
Singurul motiv pentru care as conduce o masina hidramata ar fi sa nu imi *** cotul drept din cauza volanelor pe dreapta...
dar niciodata niciodata nu o sa renunt la cutia de viteze manuala, pai cum? Sa nu mai simt oboseala la glezne cand ajung acasa? Si daca vreau sa trag o liniuta ce naiba fac? Unde mai e farmecul?
si sunt de acord cu joker, cutia automata merge pe masinile enumerate de el , mai ales la jipane unde te mai joci si cu cruise control ( sa apas pe butoanele sus jos ca la nfs sa accelerez sau sa incetinesc hahaha )
Comment
-
Voi nu stiti ce fain e sa faci serpentine cu manuala, retrogradari sus in ture si blana pana la limitare...Unde dracu e mai e placerea sa simti cum trage motorul? Am mers cu automata pe munte si-n afara de hiiii...Huuuu....Hiiiii...Huuu nu stia sa mearga. Cred ca-i trebuiau jumatati de viteze ca sa nu-i dea cu virgula treapta in care sa cupleze. A, era cutie hidramata...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
Am mers cu secventiala. Bmw z4...6 trepte...Volan pe dreapta...Aia a fost cam nasol, in rest...Observi ca am zis secventiala si nu automata. N-as suporta sa-mi schimbe masina vitezele. Vreau eu sa comand, ca de-aia is sofer, altfel as merge cu autobuzulDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Cutia de viteze automata sigur va avea 4 trepte si pe Logan din cate stiu, va fi disponibila doar pentru 1,6 16v, pe Sandero si pe 1,2 16v.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostA 1a=100 km/h?????...Dar ce motor are Murano ca eu la masina cu 600 Nw/m cuplu si 437 de cai ii dau 100 cu a 1a si am 6 trepte de viteza...Manual!
cand bag piciorul in ea, turometrul ramane blocat la 6200 ture si numai schimba nici o treapta pana la 220.
Comment
Comment