Pana la urma are climatronic sau normal? Nu mi-as lua renault niciodata. Mai bine raman cu Dacia mea decat renault
Noul Renault Symbol Vs. Noua Dacia Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Symbolul are bancheta rabatabila si faruri reglabile electric iar loganul nu...
Nu mi-as lua niciodata symbol e cea mai urata masina de la renault
Comment
-
-
un aspect
Dragi colegi, vad ca toata lumea se leaga de aspectul exterior dar nimeni nu zice de diferenta de siguranta intre Clio si Logan.
Nu stiu daca s-a efectuat inca testul Euroncap dar in traditia Renault cred ca vor fi sigur 5 stele si asta nu e de neglijat.
Eu as fi dispus sa dau cateva sute de euro in plus pentru siguranta.
Din ce am avut sansa sa vad interiorul mi se pare mai agreabil decat la Logan. La Logan materialele interioare sunt mai mult de genul "a se spala cu furtunul", hai sa o recunoastem.
Vechiul Clio Symbol - no comment, dar noua generatie pare mai bine gandit.Logan GPL 1.4
Comment
-
@bogdan_1984: Tin sa te anunt ca tot Renault e si Logan. Deci vinde repede Loganul si ia-ti o dacie 1310.
@ciky: Nu e cea mai urata masina de la Renault. Fata de vechiul Symbol care arata ca un gogosar, asta e mult mai frumos.
Dar vulpea cand n-ajunge la struguri.........Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Comment
-
Apropo se discuta de siguranta , citeam pe alt forum ce zicea un user de acolo , omu ne arata solutile tehnice oferite de noul clio... De exemplu balamalele sudate direc de caroserie opriitorile la usa niste table in ``L``
sa nu mai zicem de chederul de la geamul usei din spate care in mers produce niste zgomote de ti-se zbarleste parul... Dar in fine are rombu e superior loganului... Asta so credeti voi...
Apropo ADAC a facut un top 40 al sadisfactiei... Dacia(cu Loganul) a iesit pe locul 5 lasand nemtii in praf si Renaultul(cu symbolu , laguna , meganu) pe ultimu loc
PS daca nu aveti argumente prin care sa ziceti ca symbolul e mai bun ca loganul nu mai vorbiti , mai bun nu inseamna ca are niste dotari suplimentare...
mai bun inseamna: siguranta , fiabilitate , costuri de intretinere , costuri de achizite consum la aceleasi tipuri de motorizari... Deci e mai buna cand faceti raportul acestor 5lucruriLast edited by SoNyKeL; 3 November 2008, 20:52.
sigpic
Comment
Comment