Noul Renault Symbol Vs. Noua Dacia Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu stiu cum naiba de l-au facut asa de usor. Mai usor ca Loganu...Ma rog, o fi o idee mai mic, dar cred ca au folosit tabla ''buna''.
    Fata de Clio la aceleasi motorizari sunt diferente de aproape 200 kg...
    Deci clar, e Symbol, nu Clio Symbol cu cur. )))))))))

Comment

Aripile pe fata nu sunt de plastic?

Off-topic: Octavian_30 tu ai o obsesie cu fundurile .
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cand am vazut noul Symbol in poze mi s-a parut tare.
        Apoi cand l-am vazut intr-o parcare, mi s-a parut "pitic", iar spatele ciudat rau(ingust si lasat). Stopurile sunt mici.
        Iar cand l-am vazut pe autostrada, mi s-a parut foarte fragil si nesigur.
        Si tabla cred ca e mai subtire ca la logan.
        Nu cunosc interiorul.

Mie si acum imi place exteriorul la loganul vechi, in detrimentul la ph2.
        Interiorul insa l-as dori cel de pe ph2 si nu in ultimul rand barile de protectie fata-spate sa fie prinse muuult mai bine, sa nu mai apara acele goluri de un deget.
        Last edited by nr4; 6 November 2008, 11:59.

Comment

Originally posted by Cristi_LCD View Post
          Aripile pe fata nu sunt de plastic?

Off-topic: Octavian_30 tu ai o obsesie cu fundurile .
          Hmmm...Oare numai eu?

Bun aripile poate sunt din plastic, dar totusi, e mare dif de greutate.
          Ce fura oare astia din caroserie/sasiu???

Comment

Ca să citez din Mondenii : „La naiba! În puii mei! Tot o maşină e! Care te satisface mai mult?”
            Păi la reducerea greutăţii…or fi luat de pe maşina lui Fernando Alonso câte ceva…

Off-topic: I'm not gay, just plain & straight hetero!
            Last edited by Squirrel; 6 November 2008, 15:47. Reason: Phase Deux

Comment

Asteptam o grindina sa vedem daca se indoaie tabla
              sigpic

Comment

de unde a ti scos diferenta de 200kg?

Comment

atata timp cat pe site-ul renault, clio symbol apare ca avand 904kg si pe site-ul dacia loganul 16v 1170kg, diferenta e chiar mai mare...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da asta nou cate stele verzi vede la ncap?daca au furat astia asa din material sa nu zica ca are 5 stele ca...
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

are minim 4, zic eu. clio 2 din 2000 are 4, clio din 2005 are 5. ma gandesc ca totusi e mai "safe" decat un lighean...sau cel putin la fel. in nici un caz nu-l vad mai slab
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

mie nu imi plac masinile create pentru fete..nu imi place aboslut deloc masina aia.

Comment

Parerea mea e ca nu isi au rostul comparatiile astea.
                          Tin mai mult de obiectivitate.
                          Daca aveam renault ziceam ca loganu e urat,ca are fata de broasca zambareata,daca aveam audi ziceam la fel de bmw...etc.etc
                          Omului ii place masina lui si pe altele le vede mai prejos.

{Doar Parerea mea}
                          sigpic
                          !

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                            Nu stiu cum naiba de l-au facut asa de usor. Mai usor ca Loganu...Ma rog, o fi o idee mai mic, dar cred ca au folosit tabla ''buna''.
                            Fata de Clio la aceleasi motorizari sunt diferente de aproape 200 kg...
                            Deci clar, e Symbol, nu Clio Symbol cu cur. )))))))))
                            la test-drive cand a pasit sa se ajeze pe bangheta, sotia a tresarit, probabil cele 200 Kg se simpt la fermitatea "podelei"

Comment

da, mai, fix din podea or taiat aia ca sa-l usureze...

Comment

azi am condus noul simbol motor 1,2 16v...am ramas prost impresionat. am sa va indic cateva din constatarile mele:
                                Pozitive:
                                - comenzile pentru geamurile electrice pe portiera
                                - capitonajul plafonului calitate mai buna
                                - a treia centura spate cu prindere in doua puncte
                                - volanul (servo) se invarte mai usor decat la logan (probabil si din cauza ca e mai usoara masina)
                                Negative:
                                - Considerabil mai inghesuita decat loganul
                                - foarte joasa in partea din spate (m-am urcat in spate si daca stateam pe marginea banchetei ajungeam cu capul in cupola)
                                - cand deschizi sau inchizi portbagajul se aude parca ai desface o conserva goala
                                - portierele foarte subtiri
                                - torpedo-ul mai mic decat la logan
                                - mi-a lasat impresia ca este mai instabila decat loganul
                                - am sa repet...ESTE INGROZITOR DE INGHESUIT SPATELE...cel putin asta e impresia ce mi-a lasat-o mie

eu daca ar fi sa aleg intre noul renault symbol si orice logan l-as alege pe cel din urma cu ochii inchisi.
                                My ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google