Adica batem cu totii campii?
Noul Renault Symbol Vs. Noua Dacia Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Din unele puncte de vedere, cum ar fi design-ul, interiorul si multe altele comparatia clar nu-si are rostul, fiind doar faceift la Logan.
Comment
-
Noul Symbol nu e miss univers dar nu e nici chiar asa de urat pe cum zic unii. E o chestie de gusturi. Ia fiti cinstiti si aduceti-va aminte cat de "frumos" vi s-a parut Loganul cand l-ati vazut prima oara...?Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Prima oara cum mi s-a parut loganul? Mie chiar mi-a placut, imi place si noul symbol, e mai legat, motoarele merg altfel, dar problema e la costurile de intretinere. Sunt multi care il fac tigaie(la logan ma refer), iar dupa cateva luni isi cumpara si ei, pt ca e o masina pe care romanii si-o pot permite mai usor decat alte marci straine.
Comment
-
Raarrrrrrrrrrrr o masina mai urata! Bai nene.. Nu imi dau seama ce e in capul cumparatorilor unei asemenea uratenii.. Chiar nu le plac masinile deloc???
Nu ma intereseaza ce plusuri are, Logan e Miss Univers pe langa Symbol.
Bai nici mort nu m-ati prinde in asa ceva.
Ce e mai rau e ca vad ca sunt din ce in ce mai multe prin Bucuresti.. Imi vine sa vomit la orice pas.Last edited by Marius; 5 November 2008, 23:00.numar secundele
Comment
Comment