Cititi AICI si va minunati! Oare este posibil un Logan la 5000€ cu AC? Daca se va concretiza o astfel de ieftinere, practic, noua celorlalti ni se va transmite un mesaj clar: "Ce prosti ati fost ca ati platit 9000€ ca sa aveti AC pe Logan!".
Loganul Se Ieftineste?!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Era de asteptat, dar deocamdata la dacia nu s-a anuntat nimic oficial. Si nu e vorba ca a fost cineva prost sau nu, e legat de criza de pe piata auto, care nu are legatura cu faptul ca ne-am cumprat loganul cu bani mai multi. La fel au patit si cei cu megane, la care acum sunt reduceri de 3300 de euro, peugeot, bmw, volkswagen...Doar skoda vad ca au la promotie aceleasi preturi ca acum 6 luniDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu vreau prestige 16v la 5000 de euro, albastru metalizat, 3 ani garantie, airbaguri laterale, revizii moca 3 ani, casco gratis, nou-nout din magazin. Astept ofertele de la daciaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by gigibecali View Posthai ca oricum ala partener a fost o mare teapa/// i au pus o chestie din aia pe toba un ornament si niste autocolante si io mai stiu ce si mai cereau nu stiu cati bani in plus.
de fapt acum il vand la pretul real plus profitul de bun simt.
ca pana acum era profit= cu japca
Nu nu era Sh era nou-nout.Daca il vindeau ei ca sh cu 6 luni garantie asta nu stiu da nici macar nu era inmatriculat.
Comment
Comment