Loganul Se Ieftineste?!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vestea buna nu e ca se ieftineste, vestea buna e ca ramane pretul deocamdata dar se scoate bara stabilizatoare la versiunile care nu au 1.6_16v...un inceput de drum bun pt dacia, tineti-o tot asa, baieti...e clar ca trebuie sa ne luam alta marca de masina. parca nu vor sa-si vanda produsele, al dracu' daca inteleg politica asta de vanzari...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Discutia deja degenreaza aiurea. Din cate cunosc mai sunt si alti constructori care isi vand masinile fara bara stabilizatoare. Daca imi spune unul din voi ce masina cu dotari similare cu Loganul imi iau la 9000E si care sa merite investitia eu ma las batut. Majoritatea reducerilor de care se vorbeste (la ceilalti constructori) sunt prin programul RABLA. Cei care se tot plang de materialele din Logan, finisari etc am sa le spun un singur lucuru: Credeati ca va cumparati Mercedes cu 8000E? Romanul asa este facut sa respinga tot ce e facut de el, deaia am ajuns unde am ajuns si asa am fost mereu dea lungul istoriei (deia ne-au luat la p**a mai toate "neamurile"). Sunt masini muuult mai scumpe care scartie, zdrancane, se defecteaza etc.

P.S.: Uite ca sunt masini mai "laudate" care au materiale/finisaje mai proaste: http://www.***********/teste-auto-te...t-aveo-2848580

P.S.: Nu inteleg de ce, in special, posesorii de Logan se revolta, in timp ce potentialii clienti sunt mai relaxati . Vrea cineva sa mai primeasca bani inapoi? (nu de alta, dar as mai vrea si eu cateva mii inapoi )

P.S.: Eu ma opresc aici ca incepe sa para ca am interes in a apara Daci/Renault. Si eu ma chinui cu niste rate la Logan, si eu consider ca ar fi fost mai bine sa pot avea aer si la mai putin de 8750E, dar asta e fratilor, la vremea la care am luat masina era de departe cea mai buna oferta.

P.S.: Apropo, nu toate ofertele de pe site-urile marcilor auto bat cu ceea ce este in realitate. Cand cercetam piata un Citroen C3 s-a transformat din 8000E in 9700E, asa ca stiu ce vorbesc.

L.E.: Nici eu nu ma exclud din categoria "romanului", mai ales ca am inceput acest topic cu aceeasi mentalitate pe care acum o acuz.
      Last edited by catalinux; 22 January 2009, 11:55.
      sigpic

Comment

• Catalinux ai nota 10+ de la mine
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• In articol nu scrie nicaieri ca au finisaje/materiale mai proaste, ci doar ca Dacia propune un model interesant. Si cum spune ai autorul ar trebui sa renunte la unele elemente invechite moral.
          Parerea mea o consola centrala noua ar fi fost binevenita, odata cu acest model face lift(daca tot au un bord cu un aspect si linii mai moderne, il puteau complecta cu o consola centrala pe masura).
          Iar comparatia ar trebui facuta intre modele cu dotari si motoare de aceeasi generatie(adica doar modelul 1.6 16v de la Dacia in diferite variante de echipare, restul marcilor nemaiavand motoare 8v)
          Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

• Zau. Fiat Albea are tot 8v. Si cred ca si Peugeot 206 Sedan. Sau spui de masinile din testul acela?
            Last edited by Cristi_LCD; 22 January 2009, 12:26.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Mie imi convin motoarele astea 8v...pardon, v8
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• ma refeream la alea 3, greseala mea nu am fost clar in exprimare

Comment

• cu ps2 al lui catalinux sunt total de acor, de fapt asta am zis si inca incerc sa o transmit. a fost o vreme cand loganul era cea mai buna varianta de masina noua. acum parca nu mai e...si nu ca ar fi masina proasta la categoria ei, dar unele modele din clasele superioare au ajuns la diferenta relativ mica de pret fata de logan, ceea ce nu-i ok. dacia sunt printre putinii daca nu singurii care n-au venit cu o oferta de reduceri substantiale. si pt asta o sa fie taxati la vanzari, veti vedea.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Seba mai mult pe segmentul de sus (Prestige) . Pe segmentul de jos inca nu au concurenta. Azi m-am uitat de curiozitate pe site-urile concurentei si Albea la un pret asemanator Loganului ofera cu mult mai putine, iar Peugeot 206 Sedan e si scump(Off topic: am dat de virusi pe site-ul Peugeot ).
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Exact comparatia asta am vrut sa o fac si eu cristi.
                      Sti cum se zice mi-ai luat vorba din gura.

Comment

• eu nu va inteleg, cum sa dati 7000 de euro pe o masina ce n-are nimci pe ea, doar ca e noua? macar la ambition/prestige stii pe ce dai banii aia in plus, dar la un logan chel nu vad de ce as plati de 3-4 ori mai mult decat pe-o dacie berlina cu aceleasi anti-dotari

Comment

• asa e. dai 7000 de euro doar sa ai masina .am vazut si cunosc multi care dupa ce au luat preferance si au mers cu ambition sau prestige sau altele ar fi vrut si ei un ac ,un abs,geamuri etc.
                          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                            Seba mai mult pe segmentul de sus (Prestige) . Pe segmentul de jos inca nu au concurenta. Azi m-am uitat de curiozitate pe site-urile concurentei si Albea la un pret asemanator Loganului ofera cu mult mai putine, iar Peugeot 206 Sedan e si scump(Off topic: am dat de virusi pe site-ul Peugeot ).
                            Ce ar fi mai putin?
                            Are aceleasi dotari e o idee mai scumpa.
                            Totusi pentru mine Albea nu e masina, mie personal nu imi place.
                            Last edited by soto_adler81; 22 January 2009, 15:36.

Comment

• si eram pe aproape sa-mi iau albea bine ca am auzit la timp ca sunt asamblate in turcia si nu sunt fiabile
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                                eu nu va inteleg, cum sa dati 7000 de euro pe o masina ce n-are nimci pe ea, doar ca e noua? macar la ambition/prestige stii pe ce dai banii aia in plus, dar la un logan chel nu vad de ce as plati de 3-4 ori mai mult decat pe-o dacie berlina cu aceleasi anti-dotari
                                Cum sa nu aiba nimic pe ea?
                                ABS e nimic?
                                Servo e nimic?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google