Loganul Se Ieftineste?!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Francezii stiu raspunsul...
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

6.400 euro la 3.6 RON/euro = 23.040 RON
      6.400 euro -20% x 4.2 RON/euro = 21.504 RON

CEEE reducere de 20% ...adica 1536 RON, adica... 365 euro! Aham...adica 365 euro nu 1280...

SUNT MANA-N MANA-N TOTI DATII DRACU DE NENOROCITI
      Last edited by Alex21; 15 January 2009, 00:07.

Comment

Haideti mai, nu fiti carcotasi .Pe masina mea am dat 8000 euro=29450 lei, acum daca ar fi sa o iau as da 35411 lei de unde rezulta o diferenta de aproape 6000 lei (enorm),numai din cursul valutar!!!!!

Comment

si ideea ta care este ca nu imi dau seama.................................?!

Comment

ideea lui este.............................................. .!

Comment

Exact...de fapt nu e nici o reducere(de 2000 E)......Cand am cumparat masina in octombrie 2008 euro era 3.71 acum la 4.21 ==> dif de 0.5 Ron La 1000 euro cat am dat pe ea ....deci dif de 5000 ron deci o mie si ceva de euro numa de aici plus prima de casare pe care o invoca in aceasta reducere.....deci nu s-a ieftinit nimic....din contra...ma enerveaza teribil cand suntem luati de prosti
              http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
              жалюзи плиссе

Comment

Piesele de schimb ma intereseaza daca se ieftinesc

Comment

Originally posted by SSO View Post
                  Exact...de fapt nu e nici o reducere(de 2000 E)......Cand am cumparat masina in octombrie 2008 euro era 3.71 acum la 4.21 ==> dif de 0.5 Ron La 1000 euro cat am dat pe ea ....deci dif de 5000 ron deci o mie si ceva de euro numa de aici plus prima de casare pe care o invoca in aceasta reducere.....deci nu s-a ieftinit nimic....din contra...ma enerveaza teribil cand suntem luati de prosti
                  Adica ca sa zicem asa mai pe romaneste se mentine acelasi pret in RON, tinand cont ca suntem in Romania....probabil
                  AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

acum e prezent. nu mai conteaza ce a fost, cat a fost. acum euro este destul de mare in raport cu leul romanesc. reducerea se face la euro de acum. pur si simplu se mentine cam acelasi pret de dinainte de 2009. poate ca in acei 2000 E sunt inclusi si banii de pe RABLA. dar nu toti isi cumpara Loagan prin programul RABLA
                    sigpic

Comment

In mod sigur in cei 2000 de euro sunt prinsi si banii de la Rabla.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

si nu-s 2000, is doar 1700, din care 1000 de la casare. daca nu-ti iei logan prin "rabla", platesti de fapt mai mult decat acum. pt ca pretul masinii e in euro, cum s-a mai spus si scaderea de pret e compensata cu succes de cresterea ratei de scimb leu/euro. una peste alta, niste magari, sa se duca dracului cu troscoleta cu tot. pe zi ce trece incep sa ma linistesc cu super-masina logan. oricat de mult mi-ar placea cum merge 1.6_16v sau un dci chipuit, cand te uiti pe lista de dotari te ia cu lehamite. butoane cu impuls, nu; consum instant, nu; reglaj lombar, nu; scaune incalzite, nu; centuri cu limitatoare de efort, nu; temporizare variabila la stergatoare, nu - trebuie sa ploua in ritmul stergatoarelor de la dacia, nu se poate sa se adapteze viteza stergatoarelor dupa cum ploua; airbaguri cortina, nu; esp - ce dracu e aia? climatronicul deja e un moft in conceptia lor - probabil, dar daca-l vreau, de ce sa-mi iau clio? calitatea plasticelor...no comment, si la la altii cu "staif" sunt tot tari, dar macar se imbina calumea, nu bagi degetul intre bord si invelitorile stalpilor, plus ca la aia nu zdrangane centurile. ford, fiat, renault si altii au ieftinit masinile inainte de cresterea euro.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

acum e momentul sa-ti iei masina...au scazut toti preturile. Megane 1.6 16v 110 cai la sub 13800 euro...incep sa am vise pentru viitor In America sunt unele oferte platesti una si-ti da doua D
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Acum si tu pentru o diferenta de 300 de euro faci atata caz(1700-2000). Ce conteaza ca-i doar salariul meu pe o luna. .
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Am auzit acum la tv, francezul zicea ca Loganul nu se ieftineste ...
                              niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

A fost Fourmont,directorul Dacia mai inainte pe Antena 3.
                                A spus clar ca DACIA nu se va ieftini,deoarece ultima scumpire a fost acum 2 ani si ceva,iar in plus de asta este marca cea mai ieftina de pe piata.
                                Mi se pare absolut corect.
                                Romanul ar vrea poate sa dea pe ea 2000 de euro.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google