Francezii stiu raspunsul...
Loganul Se Ieftineste?!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Exact...de fapt nu e nici o reducere(de 2000 E)......Cand am cumparat masina in octombrie 2008 euro era 3.71 acum la 4.21 ==> dif de 0.5 Ron La 1000 euro cat am dat pe ea ....deci dif de 5000 ron deci o mie si ceva de euro numa de aici plus prima de casare pe care o invoca in aceasta reducere.....deci nu s-a ieftinit nimic....din contra...ma enerveaza teribil cand suntem luati de prosti
Comment
-
Originally posted by SSO View PostExact...de fapt nu e nici o reducere(de 2000 E)......Cand am cumparat masina in octombrie 2008 euro era 3.71 acum la 4.21 ==> dif de 0.5 Ron La 1000 euro cat am dat pe ea ....deci dif de 5000 ron deci o mie si ceva de euro numa de aici plus prima de casare pe care o invoca in aceasta reducere.....deci nu s-a ieftinit nimic....din contra...ma enerveaza teribil cand suntem luati de prostiAG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
acum e prezent. nu mai conteaza ce a fost, cat a fost. acum euro este destul de mare in raport cu leul romanesc. reducerea se face la euro de acum. pur si simplu se mentine cam acelasi pret de dinainte de 2009. poate ca in acei 2000 E sunt inclusi si banii de pe RABLA. dar nu toti isi cumpara Loagan prin programul RABLAsigpic
Comment
-
si nu-s 2000, is doar 1700, din care 1000 de la casare. daca nu-ti iei logan prin "rabla", platesti de fapt mai mult decat acum. pt ca pretul masinii e in euro, cum s-a mai spus si scaderea de pret e compensata cu succes de cresterea ratei de scimb leu/euro. una peste alta, niste magari, sa se duca dracului cu troscoleta cu tot. pe zi ce trece incep sa ma linistesc cu super-masina logan. oricat de mult mi-ar placea cum merge 1.6_16v sau un dci chipuit, cand te uiti pe lista de dotari te ia cu lehamite. butoane cu impuls, nu; consum instant, nu; reglaj lombar, nu; scaune incalzite, nu; centuri cu limitatoare de efort, nu; temporizare variabila la stergatoare, nu - trebuie sa ploua in ritmul stergatoarelor de la dacia, nu se poate sa se adapteze viteza stergatoarelor dupa cum ploua; airbaguri cortina, nu; esp - ce dracu e aia? climatronicul deja e un moft in conceptia lor - probabil, dar daca-l vreau, de ce sa-mi iau clio? calitatea plasticelor...no comment, si la la altii cu "staif" sunt tot tari, dar macar se imbina calumea, nu bagi degetul intre bord si invelitorile stalpilor, plus ca la aia nu zdrangane centurile. ford, fiat, renault si altii au ieftinit masinile inainte de cresterea euro.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
A fost Fourmont,directorul Dacia mai inainte pe Antena 3.
A spus clar ca DACIA nu se va ieftini,deoarece ultima scumpire a fost acum 2 ani si ceva,iar in plus de asta este marca cea mai ieftina de pe piata.
Mi se pare absolut corect.
Romanul ar vrea poate sa dea pe ea 2000 de euro.
Comment
Comment