Loganul Se Ieftineste?!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu ma contrazic, consider ca taxa ar trebui sa dispara, insa autoritatile competente sa isi faca treaba, si atunci nu mai e nevoie de o taxa care ii opreasca pe cei care ar aduce masini potential poluante
    Logan ABS plus 1.4

Comment

ideea e ca nu prea se mai merita loganul la 10 de euro si dotari "niet"...in conditiile in care chiar si mama lor renou ala tiganesc (scuze fata de rromi, pt ca i-am jignit numindu-i pe franceji "tigani") reduce preturile cu 25% si vorba lui darkside, te ia cu tremurici cand vezi ce megane full iti iei cu 13000 de euro si ce logan semi-full iti iei la 10000...dar ei mentin preturile...bun si-asa, sa le mentina, eu unul cum am mai spus, incep sa ma uit prin alte curti, indiferent cat de mult mi-ar place cum merge loganul si ca e mare ca o locomotiva.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Offtopic:Francezii tigani?)Sa fim seriosi.
        Sa se tripleze naibii taxa aia sa nu mai bage taranii in tara toate gunoaiele Germaniei s.a.m.d.

Comment

Fiecare ar trebuie sa-si aleaga ce masina vor,s-h sau noua,si in legatura cu fabrica dacia sata este economia de piata,concurenta,cine e bun traieste,cine nu,se retrage

Comment

Daca o sa se ieftineasca Loganul cu aia 700-800 euro, in functie de versiune, tot pretul ca acum 1-2 ani va iesi, pentru ca a crescut euro mult.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by Red_Alin View Post
              Offtopic:Francezii tigani?)Sa fim seriosi.
              ai luat vreun credit de la brd? or fi amri domni, caractere deosebite...
              ai aisgurare la ssiban? eu am avut doua si stiu cat m-am chinuit cu ele...alti domni, caractere deosebite...ai facut revizia la dacia cu ulei de dacia si placute la suprapret ca placutele de clio si uleiul elf nu-s bune pt super-masina-lighean? eu da...si aia mari caractere...acum cand renou reduce preturile, dacia le mentine, politica fiind dictat clar de la centru, nu de la pitesti. or fi iar caractere deosebite francezii? si daca e s-o dam in extremism, franta e tara cu cei mai putini albi vorbitori de limba franceza...
              Sa se tripleze naibii taxa aia sa nu mai bage taranii in tara toate gunoaiele Germaniei s.a.m.d.
              cu asta sunt de acord, dar nu taxa, frate, alte masini noi e4 sau e5 doar pt ca nu-s renou...cu asta nu pot fi de acord, voodoo-le mama lor de nesimtiti...un golf4 e4 din 2005 polueaza mai tare ca un lighean e4? mai da' da-o dracului, numai in romania e4 de la renou e mai bun ca e4 de la vw sau alta marca...
              xp. sa-ti ia dracu regula cu scrisul de minim 10 caractere, ca altfel e mesajul prea scurt si nu pot posta...
              na, acu' e bine?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai, mister Fourmont asta, ameninta ca va da in somaj vreo 15000 de angajati de la Dacia daca nu se implica statul roman in ajutorarea industriei auto din Romania, Iar pretul masinilor Dacia nu se va reduce intrucat, zice el, pretul masinilor nu s-a mai marit in ultimii ani!
                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

mare caracter! merita premiat!...cu un glonte in cap...

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                    acum e momentul sa-ti iei masina...au scazut toti preturile. Megane 1.6 16v 110 cai la sub 13800 euro...incep sa am vise pentru viitor In America sunt unele oferte platesti una si-ti da doua D
                    cam tot atat era si anul trecut in primavara renault megane eu am vrut sa imi iau si sa stii ca au avut reduceri tot timpul si credema ca am fost la multi
                    dealeri si am avut fel de fel de oferte si toate esau intre 13600-14000
                    si eu cred ca francezi sant mai tigani ca romani doar ca sant mai versati

Comment

cu tot cu reducerile de 20% pe care le promite dacia, cred ca pretul in lei v-a ramane neschimbat. pentru ca euro creste pe zi ce trece, iar cursul dacia este cursul euro+1%, deci in lei ar ajunge ca valoare cam egala cu cea in lei ca atunci cand euro 3,5. asa ca multi se bucura degeaba. nu uitati ca se prezice ca euro ajunge la 4,7 pana in septembrie!!!
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

daca nu chiar 5 lei pina de paste.
                        AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Pai poti spune ca s-a ieftinit deja cu 450 euro pt ca acum se ofera ABS gratis. Pretul s-a mentinut de 2 ani - e teorie pe hartie. La faza 1 nu isi lua mai nimeni versiunile lansate initial (in afara de Ambiance) ci optau pt seriile limitate: Kiss, ABS+. Asa ca mentinerea pretului de lista nu e chiar o mare favoare din partea Dacia.

Comment

Dacia tocmai a dat un comunicat de presa in care declara ca nu scade preul ma masini,
                            ...eventual mai scot din dotari, la acelasi pret.

oricum reducerile la care s-a referit stroe sunt valabile si acum, aproximativ
                            de exemplu la prestige 16v faza 1, are reducere 850 + 800 daca se preda masina veche(promotie dacia simirara cu rematul), deci un discount de 1650 total.
                            la sanderi on acelasi fel se poate ajunge la reduceri de 1150.

Acum ce e drept ma sunt specimene printre semenii nostri ce vor sa isi ia ambiance de 1.4 cu 2000 euro reducere plus 3800 ron rabla, si ambiance-ul ala sa aiba cel putin dotari de laureate si motoru de 1.4 sa aiba consum de dci si putere de 16v.

Comment

nu, ideea e alta, ca decat sa dai 10000 pe un prestige, mai bine dai 12000 pe un focus cu ceva mai multe dotari, alta calitate a materialelor, motor mai bun, tinuta de drum, siguranta superioara dar cu un mare minus la capacitatea portbagajului. asta ultima chiar cred ca e elementul hotarator pt care sa nu-ti iei o masina calumea si sa-ti iei logan. ca sa ce? suntem patrioti? de cand pana cand a fi patriot e totuna cu a baga bani in firma renault? ca renault e firma statului francez, pana la urma. peugeot si citroen sunt private, renault nu. si vi se pare normal sa ne cumparam masina la pretul umflat ca sa incaseze francezii niste bani frumosi, cand masini cu mult peste cotarita lor sunt apropiate ca pret? da, nu sunt patriot in cazul asta...n-am fost si nu voi fi niciodata patriot in asemenea conditii. nu zic ca ligheanu nu-i masina buna, dar cand un focus sta la aproape acelasi pret, atunci loganul nu-si mai merita banii...
                              Last edited by Seba; 16 January 2009, 13:06.

Comment

Nu mi-o vinzi mie a ta?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google