Loganul Se Ieftineste?!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MAVERICK_SS View Post
    De ce fix la galben se ofera bari negre integral ??
    eu cred ca e mai frumos contrastul intre negru si galben

jaune - galben

tournesol - floarea soarelul

Last edited by bogdan_1984; 24 January 2009, 12:50.
    sigpic

Comment

• Originally posted by andrei View Post
      Ieftinirile s-au "evaporat" asa ca preturile raman neschimbate, cel putin cateva luni.
      pana cand? pana cand vanzarile or sa tinda catre zero? sa fim seriosi la cat este euro nici cu programul nu mai este atractiv loganul fara discount din partea producatorului! de fapt nicio marca de automobile nu mai este atractiva in conditiile in care euro creste!

Comment

• @Alin: Uite aici o poza cu PH2 galben cu bara vopsita integral + albastru metalizat, ca si comparatie. E cam pixelata imaginea deoarece am luat-o mai demult de pe site-ul Dacia si am marit-o. Ce bine ca am pastrat imaginea

Imi pare rau acuma ca nu am luat poza si cu spatele, dar iti zic ca arata super-bine la spate, dadea impresia de masina foarte bine inchegata.
        Attached Files
        sigpic

Comment

• chiar ca arata beton

Originally posted by andreiutzu
          sa fim seriosi la cat este euro nici cu programul nu mai este atractiv loganul
          mi se pare si normal. cand la rabla iti da lei, si tu cumperi cotetzu cu euro
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• MAVERICK_SS vad ca iti place culoarea galbena, ma bucur. dar daca ti-ai lua, pe la vreo oferta, ca doar desprea asta e vorba in thread-ul asta , nu as mai fi singurul, ci as fi primul cu nuanta asta aici
            sigpic

Comment

• Originally posted by alindrgn View Post

mi se pare si normal. cand la rabla iti da lei, si tu cumperi cotetzu cu euro
              nu e vorba de asta pentru ca acei 3800 de lei sunt 800-900 de euro dar diferenta de curs o face mult mai scumpa. de aceea cred ca cei de la Dacia ar trebui sa faca ceva reduceri de pret, nu ca cei de la renault dar macar 10% o reducere a pretului cred ca ar fi necesara.

Comment

• poate 0.5 %. ca 10% duce la o paguba prea mare pentru mandra DACIA
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Sa incep cu o scurta analiza "Oferta dacia"

1<Acum ai primele 6 rate de leasing cadou > Super ati zice. Ei bine oferta se supune unor conditii unele exagerate cred eu cum ar fii durata leasingului sa nu depaseasca 3 ani.Au uitat sa zica asta in oferta E ce mai conteaza trecem mai departe.
                  2 Dobanda 0 la leasing aceiasi poveste .Da suna frumos in reclama
                  3 Am o rabla vreau sa o "dau la schimb" pe o dacia logan Am sunat la dealer Si a concluzionat cam asa "Prin programu rabla PH2 avem doar fara abs " si alte magari de genu asta . Intrebarea mea pentru voi ca domnu nu ma lamurit defapt mereu o schimba el. Prin programul rabla nu imi pot comanda ce nivel de echipare doresc? culoare etc ? sau imi baga ei ce au nevandute ..

Comment

• prin programul rabla nu iti poti cumpara ce vrei tu. ei iti ofera o lista cu unele motorizari/dotari si tu alegi

eu am luat masina tot prin rabla si mi s-au bagat pe gat unele modele, iar cel mai performant era un ambition de 1,6 dar era peste buget, asa ca am ales ABS plus.

la apan am vazut reduceri incepand cu 1500-1900 euroi (cam asa ceva) acum daca include pretul de la rabla, sa le fie rusine de reducerile astea
                    Last edited by bogdan_1984; 27 January 2009, 15:50.
                    sigpic

Comment

• asa e...prin programul rabla iti iei ce 'iti baga ei pe gat'. cum crezi ca au vandut stocul de ph1, de cand a aparut ph2? simplu....rabla rulz. si stiu ca dealerul de la care am luat eu masina dadea doar ambiance, preferance si abs plus la rabla cand am luat eu masina. am auzit pe cineva vorbind pe acolo pe langa mine. primele 6 rate de leasing gratuite, nu sunt gratuite. oferta mi-a facut-o initial pe 3 ani, si primele 6 rate 'cadou' mi le baga la ultima rata, unde intrau toate cele 6...ceva de genul...sau in ultimele 2-3 luni se imparteau asta 6 rate care erau primele. de dobanda nu stiu ce sa zic
                      Last edited by B 83 RMJ; 27 January 2009, 15:53.

Comment

• Atuci au o oferta cei de la dacia de invidiat. Se presupune ca daca aveam bani de cel mai scump logan nu mai apelam la rabla ce sa mai romania tara extremelor.

Comment

• Toate marcile inscrise la programul "Rabla" fac politica asta: Daewo, Hyundai, Ford, etc...e o modalitate prin care ei isi vand marfa mai putin...vandabila
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Au trecut vremurile cand dacia considera ca iti face un hatar prin programul rabla, am fost acum in ianuarie la dealer Dacia Service Zalau, si batea vantul pe acolo, cand am vorbit cu dealerul despre o eventuala achizitie a unui Sandero Laureate Alb 1.4 8V + airbag-uri laterale, nu stia omul cum sa dea argumente sa cumpar Sandero, desi l-am testat (pe dealer) si i-am zis in fata ca inca nu-s hotarat, ca e posibil sa iau Hyundai i20 sau Skoda Fabia.
                            Stati sa vedeti, numai sa inceapa rabla ce bataie va fi anu asta pe oferte.
                            Ati citit comunicatul oficial al Toyota prin care cu lacrimi in ochii lor mignoni, multumeau statului, partidului, tovarasilor, care au votat un numar de 60K rable si 3800 roni/rabla. Va dati seama ce crunta e situatia daca cer mai mare producator din lume se milogeste in halul asta.

Daca e sa analizam piata de acum: someri multi, multe rable, credite de consum aproape imposibil de accesat, eurs euro istoric, amenintare recesiune economica...etc.....dacia ar putea pierde sansa de a "se" vinde bine prin rabla doar din pura prostie, adica daca continua lista de reduceri a elementelor montate pe dacii si o politica inflexibila a preturilor. Cu o reducere de preturi si o buna politica de gestiune, criza asta, paradoxal, ar putea scoate dacia din criza.
                            Last edited by bunicuta; 27 January 2009, 17:33.

Comment

• numai ca francezul si romanul, mai ales romanul supus francezului si francezul stapanitor al romanului, vor profit mare si imediat. din punctul de vedere al buzunarului propriu, afectat si el de criza, sper sa-i coste incapatanarea asta...din orice alt punct de vedere, sper sa scada preturile la logan cu 15-20%, asa cum pot si altii s afca, nu vad de ce nu si-ar permite si reno sa faca la fel...stiti cum e aia cu lenesul mai mult alearga si scumpul mai mult pagubeste...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @bogdan_1984: Reducerile la APAN sunt de pana la 1.800 euro incluzand prima de casare.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google