Loganul Se Ieftineste?!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deci practic, ei au reduceri de pana la 200 euro pe mine, unul, ma bufneste rasul
    sigpic

Comment

• Asta e adevarul, Dacia nu face reduceri, dar face scumpiri, nu practic, dar teoretic, renuntand la componente.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
        daca mai scot din dotari si pretul ramane la fel, inseamna ca se scumpeste, ceea ce este total opus ieftinirii
        exact asta spuneam si eu in post #91. marlanie, golanie, nesimtire, asa se descriu cei de la dacia care se ocupa cu asa ceva (preturi)
        sigpic

Comment

• Am primit in sfarsit raspunsul de la Vocea Clientului cu privire la barile fata/spate pentru Jaune Tournesol. Iata ce mi-au raspuns:

"Stimate domnule Teudan,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

Cu privire la mesajul dumneavoastra va comunicam ca din 01.03.2009 culoarea galben turnesol nu va mai fi disponibila in gama de culori pe automobile DACIA. Pentru culoarea galben turnesol, indiferent de varianta de echipare auto, barele de protectie nu sunt vopsite din considerente tehnice.Aceasta vopsea galbena nu adera foarte bine pe materialele plastice."

Deci din martie adio culoarea galbena. Sper ca vor inlocui culoarea cu alt tip de galben... Iar in ceea ce priveste faptul ca vopseaua nu adera bine pe suprafete de plastic, mi se pare ca e o explicatie puerila. Nu mi se pare logic ca un tip de vopsea sa adere si alt tip nu. Din cate stiam vopselele au aceleasi "ingrediente" sa zic asa, doar pigmentii de culoare difera...

Asta e. Imi pare rau ca nu va mai fi culoarea, deoarece eu pana in martie nu am de unde sa fac rost de fondurile necesare pentru ca sa apuc sa imi iau un Logan galben, asa ca se pare ca trebuie sa ma reorientez la alta culoare
          sigpic

Comment

• atunci din motive tehnice sa scada si pretul modelului la culoarea galbena ca este mai putina vopsea si mai putina manopera
            sigpic

Comment

• N-ar fi rau... Oricum, le-a luat destul de mult timp sa gaseasca un raspuns. Eu le-am trimis mailul sambata noaptea si ma asteptam ca pe marti cel tarziu sa raspunda... E aiurea ca scot si culori din gama. Azi-maine va fi ca si in anii '20 la Ford T care aveau un slogan "you can have any color as long as it is black"
              sigpic

Comment

• chiar ca au stat sa gandeasca raspunsul. eu le-am trimis duminica un mail, si mi-au raspuns marti. e o prostie cu aderenta. nu cred ca seat foloseste altfel de vopsea, sau cel putin nu difera mult, si tot vopsesc barile in totalitate. eram si eu curios de un raspuns 'credibil', nu prostia asta care nu ar crede-o nici un copil de 5 ani.
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• sigur asa e cum spun ei dar nu se inteleg intre ei ce sa minta
                  in concluzie un prieten care este taximetrist a trimis si el un mail la vocea clientului sa intrebe de ce nu ii vopsesc si barile la culoarea galbena si iau raspuns deoarece culoarea galbena este folosita predominant la taxi si este expusa mai mult la accidente nu se vopsesc barile
                  Last edited by Seba; 30 January 2009, 11:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by MAVERICK_SS View Post
                    Am primit in sfarsit raspunsul de la Vocea Clientului cu privire la barile fata/spate pentru Jaune Tournesol. Iata ce mi-au raspuns:

"Stimate domnule Teudan,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

Cu privire la mesajul dumneavoastra va comunicam ca din 01.03.2009 culoarea galben turnesol nu va mai fi disponibila in gama de culori pe automobile DACIA. Pentru culoarea galben turnesol, indiferent de varianta de echipare auto, barele de protectie nu sunt vopsite din considerente tehnice.Aceasta vopsea galbena nu adera foarte bine pe materialele plastice."

Deci din martie adio culoarea galbena. Sper ca vor inlocui culoarea cu alt tip de galben... Iar in ceea ce priveste faptul ca vopseaua nu adera bine pe suprafete de plastic, mi se pare ca e o explicatie puerila. Nu mi se pare logic ca un tip de vopsea sa adere si alt tip nu. Din cate stiam vopselele au aceleasi "ingrediente" sa zic asa, doar pigmentii de culoare difera...

Asta e. Imi pare rau ca nu va mai fi culoarea, deoarece eu pana in martie nu am de unde sa fac rost de fondurile necesare pentru ca sa apuc sa imi iau un Logan galben, asa ca se pare ca trebuie sa ma reorientez la alta culoare
                    daca nu te deranjeaza, trimite un reply cu ceea ce a scris george. spune-le ca este un prieten de-al tau. sa vezi ce iti raspund. dar sa trimiti neaprat reply ca sa vada ce au raspuns prima data

Originally posted by grecu_george
                    un prieten care este taximetrist a trimis si el un mail la vocea clientului sa intrebe de ce nu ii vopsesc si barile la culoarea galbena si iau raspuns deoarece culoarea galbena este folosita predominant la taxi si este expusa mai mult la accidente nu se vopsesc barile
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Nu stiu daca are rost. Oricum, nu o sa rezolvam mare lucru din moment ce culoarea nu va mai fi disponibila din 1 martie. Macar am aflat ca aceasta masura, e inca o modalitate prin care Dacia incearca sa isi mareasca profiturile si/sau sa sara peste unele etape tehnice din constructia unui autoturism. Se pare ca incep sa se molipseasca si francezii de la noi in ceea ce priveste proastele obiceiuri. Pacat.

Later Edit: In loc sa infrumuseteze masina si sa ii dea un aspect de masina bine finisata, inchegata, la care s-a lucrat cu atentie la detalii, Dacia face exact invers. Ce sa mai intelegem de aici? Ca nu vor sa mai vanda atatea masini ? Dar stai asa... Ca tot ei se vaita in stanga si dreapta ca le scad vanzarile vertiginos si vor ajutor de la stat... Eu zic ca merita ce se intampla, deoarece si-o fac cu mana lor.
                      Last edited by MAVERICK_SS; 30 January 2009, 00:36.
                      sigpic

Comment

• exact...si-o merita. statul nu ar trebui sa le dea nici un ban. pentru ca si asa au parte de niste bani ' din puf ' si nu vad la ce le mai trebuie ajutor. hoti

imposibil sa nu invarta nimeni nimic din asta, si sa isi bage ceva bani in buzunarul propriu.

Comment

• La cursul euro din momentul de fata putina lume se incumeta sa cumpere masini acuma daca se ieftineste nu ma mai intereseaza ca am cumparat masina fara nici o reducere !

Comment

• Ieftiniri nu o sa fie, cel putin anul asta sunt slabe sanse.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Se vede ca suntem europeni si obrazul subtire cu cheltuiala se tine...e valabil la tot ca mentalitate...in America la masini peste 30.000$ cumperi una si-ti dau doua. NOI!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• america e america - vise
                                deocamdata traim in romania si asta ne costa mult.
                                referitor la postul lui andrei, bine ca o sa faca dacia reduceri de la anul(daca face) dupa ce trece 'criza'

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google