trece o laie-bucalaie (oaie, nu va ganditi la prostii) pana la anul...astia o sa ne convinga mai vreo 2 ani ca mama ce crizaaa....! si noi o sa fim stressati si da, mah, ce crizaaa....si le dam apa la moara de fapt. eu astept sa se faca 1euor=1leu, atunci sa vad ce ieftiniri face dacia...oricum numai daca nu iese sub nici o forma alta masina din calcule imi mai iau dacia. sunt prea nesimtiti ca sa merite sa mergi macar la dealer sa intrebi ce au in oferta...am mai spus-o tigani francezi si romani nesimtiti la conducere e amestecul perfect in orice firma.
Loganul Se Ieftineste?!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by alindrgn View Postbine ca o sa faca dacia reduceri de la anul(daca face) dupa ce trece 'criza'
Eu cred ca Dacia va face reduceri de preturi (foarte mari) cu 3 conditii:
1. sa se respecte cele 60K masini din programul rabla
2. prima de casare sa ramana 3800 roni (sau 1000 euro cum parca e in lege)
3. sa acapareze un cat mai mare procentaj din acel 60K masini.
Vom vedea, cred ca marele pariu anu' asta va fi programul rabla, iar daca Dacia nu va sti sa profite, nu-i stres, vor sti cu siguranta altii (Skoda, Chevrolet, Hyundai, Citroen, Opel...etc) sa profite.
Comment
-
Chiar a fost un reportaj la stiri in legatura cu programul Rabla, iar presedintele Renault, daca nu ma insel, declara ca Dacia va face niste reduceri cumulate cu programul Rabla, insa reducerea in plus acordata de Dacia se va stabili doar dupa ce se va afla ce procentaj din cele 60k de rable vor fi alocate Daciei. Eu cred ca declaratia e doar praf in ochi deoarece in primul rand nu cred ca o sa fie o reducere considerabila iar in al doilea rand nici nu cred ca vor acorda acea reducere daca nu vor avea un procent ridicat de rable alocat...sigpic
Comment
-
am citit pe net zilele trecute ca toyota multumeste programului rabla pentru ca i-a scos din groapa. dacia cred ca prefera sa ramana acolo, ca oricum are profit, si daca vinde si daca nu. mai nasol e cu angajatii...dupa ce ca si asa sunt mii de someri (60000 daca nu ma insel), mai vin 4000 de la dacia, 10000 de la petrom si gata...romania somerilorDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment