Motorul 1,6 16V De Pe Logan!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motorul 1,6 16V De Pe Logan!

Motorul 1,6 16V de pe Logan e acelasi de pe Megane 1,6 16V?

Nu stiu daca este acelasi, insa stiu ca motorul de 16V de pe logan este realizat in Turcia...

Comment

In Turcia?!?...Asta chiar nu stiam.
      Ce naspa!
      Off topic: Daniel68 pe la intalniri la Pitesti ai fost sau te confund?

Comment

Ce inseamna realizat in "Turcia"? Sunt produse piesele si subansamblele motorului efectiv in Turcia sau este doar montat in Turcia?
        Avand in vedere ca o mare parte din gama masiniulor RENAULT se produc in Turcia inclin sa cred ca 1,6 16v este produs integral acolo dar sa vedem un raspuns mai "oficial" de la Tweety.
        Cand a iesit motorul asta toate articolele din presa de specialitate spuneau ca se fabrica in Spania...

Comment

Motorul este produs si asamblat integral in Turcia. Inainte se fabricau in Spania.
          Ce ma intereseaza este daca acest motor este acelasi de pe Megane 2.

Viorelu...Nu ma confunzi, dar nu am participat la nici o intilnire pina acum. Very busy
          Last edited by valeriuciprian; 1 December 2008, 13:39.

Comment

Are un coleg de serviciu Megane cu motorul asta, la prima vedere par a fi la fel dar un raspuns oficial cred ca tot Tweety ti-l poate da.

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
              Avand in vedere ca o mare parte din gama masiniulor RENAULT se produc in Turcia inclin sa cred ca 1,6 16v este produs integral acolo dar sa vedem un raspuns mai "oficial" de la Tweety.
              Cand a iesit motorul asta toate articolele din presa de specialitate spuneau ca se fabrica in Spania...
              Eu nu sunt in masura sa iti dau un raspuns oficial...Nu reprezint pe nimeni pe acest forum sa pot da declaratii oficiale.
              In Spania sunt produse motoarele diesel de 70 si 85 cp.

Comment

Bine, poate a fost putin fortat cuvantul "oficial",a fost spus in ideea ca tu ai fi cel mai in masura sa dai un raspuns cat mai exact....

Comment

deci ce am spus mai sus sunt lucruri reale...Daca motorul este acelasi cu cel de pe Megane nu stiu...
                  Ca o completare, in Uzina Mecanica de la Colibasi se fabrica numai motoarele de 1.4 8V si 1.6 8V care se monteaza pe logan...Ar mai fi motorul de pe Kangoo si cutii de viteze pentru mai multe modele Renault si Nissan.
                  P.S. Declaratie neoficiala

Comment

1.6 16v initial pentru Faza I se producea la Valladolid Spania ?! Si-au schimbat furnizorul ? Tweety ? Si da si dizelurile tot acolo ! Eu asa stiam
                    1.6 MPi Icy White

Comment

Bine ca nu se face in Romania.Si la chinezi si tot cred ca e mai bine ca la noi.Parere personala.Nu vreau sa supar pe nimeni.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Motorul de megane 1 este tot motorul K4M ,si tot acelasi este si pe Laguna . K4M = 1.6 16v
                        Pe megane 2 este K4M dar are VVT ,si undeva la 115 cp
                        Last edited by Cristi_Xp; 2 December 2008, 10:11.
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ce inseamna VVT, daca nu te superi Cristi_XP? Sa inteleg ca in mare e acelasi motor?

Comment

variable valve timing
                            ceva similar cu VTECul pe honde.Adica cand se trece de o anumita turatie,supapele se deschid mai mult si pentru o perioada mai mare de timp.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

"Amatoreste" confirm ca motorul de pe Laguna vechi este cel de pe Logan 16v(i-am auzit pe mecanici de la service cand vorbeau intre ei ).
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google