Dacia Logan Hatchback

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan Hatchback

Salutare tuturor.Cautand pe internet cate ceva despre dacia am gasit aceste imagini cu logan hatchback.Stiati despre asa ceva sau ati vazut imaginile acestea? voi ce parere aveti in privinta look-ului.
    Attached Files

Ar fi inutila, chiar si pt deschidere in privinta portbagajului. Cam inestetic.

Comment

Nu cred ca se va fabrica niciodata o asa aratare. Singurul hatckback de la Dacia este Sandero. Ar da faliment daca ar scoate panarama aia
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Dar sunt vechi pozele ... Asa a inceput Sandero ... De la logan cu fundul taiat.

Comment

Dupa mine poza asta e modificata pe calculator... Se vede clar diferenta de nuanta de unde a fost taiata poza... Parerea mea;)
          sigpic

Comment

Pozele sunt de ceva timp pe net...S-au facut teste de 4x4 pe acest hatchback, si spunea andrei parca, ca acest model a vrut sa fie ce este acum sandero. Deci nu o sa vedem asa ceva niciodata de la dacia
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Asta e un model de teste, a fost inainte de Sandero si nu s-a mai dus la sfarsit prototipul.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sincer chiar nu stiu daca aveau succes cu modelul asta.Nu stiu cate modele sandero a vandut dacia dar cu asta nu prea aveau succes.

Comment

Cred ca au vrut sa faca un hatchback cum au cei de la opel, modelul astra...Mie asa imi pare
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Acesta cred ca a fost un exercitiu al francezilor . Ce inseamna sa ai o baza de date cu desene si sa te joci cu ele pe un calculator .....!! Mai ies si rateuri ....

Comment

e urata rau
                      (\__/)
                      (='.'=)
                      (")_(")

Comment

Au taiat portbagajul...urata rau masina...foarte!
                        1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Pffff .... Nu se va fabrica niciodata asemenea aratare. E chiar inutila. Imi aduce aminte de designul masinilor din filmele frantuzesti ,vechi ......
                          sigpic

Comment

Najpa bai mirita

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google