Am un Logan 1.4 mpi , abs plus, si am o problema atunci cand inchid masina din telecomada nu se mai aprind semnalizarile dar usile se blocheaza, becul din interior de la ogilnda nu se mai inchide cand il las pe mijloc, iar becul de la porbagaj sta mereu aprins chiar daca e inchis porbagajul. Becul stand mereu aprins imi consuma bateria. Si dupa ce opresc masina trebuie sa umblu la baterie k sa nu se consume. Trebuie sa umblu la siguranta?? Ce trebuie sa fac? Unde sa umblu?? Spuneti-mi pls
Problema La Inchidere Si Becuri...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by alindrgn View PostVezi ca mai e un topic cu aceeasi problema...Vezi la search.... Nu mai umbla la baterie, ca dupa 30 min se sting toate becurileLast edited by soboBN; 12 December 2008, 22:34.Cumpar volan de Duster
Comment
-
@soboBN: Doar plafoniera si lumina din portbagaj se sting dupa 30 minute, comandate de UCH.
Comment
-
exact...doar cele 2 becuri..pe acest topic s-a deschis subiectul pe tema celor 2 becuri care nu se mai sting la inchiderea usii din telecomanda. nu a zis nimeni ca se sting si farurileDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment