Saipa Tendar (LOGAN By Iran)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salutare mie imi plac farurile dar fata si spatele sunt groaznice sincer arata mai bine loganul nostru cu bara fata de mcv daca are cineva poze cu interiorul sa vedem daca acolo au modificat ceva
    Powered by LSS
    http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

Saipa tender = sapa cu tandrete ))) Fel si fel de denumiri te doare capu )
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Frumoasa bara faca , stopurile spate sunt drumusele dar nu se incadreaza deloc cu spatele ... e pea ridicata de spate arata ca ***** ...

P.S Interiorul este de PH1 dic cate am vazut ...

Frumoasa bara faca , stopurile spate sunt drumusele dar nu se incadreaza deloc cu spatele ... e pea ridicata de spate arata ca ***** ...

P.S Interiorul este de PH1 dic cate am vazut ...
        Last edited by NPoWer; 21 March 2009, 17:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Eu zic ca e prea incarcat spatele oricum arata bn cu nr. pus pe portbagaj decat pe bara.

Comment

Baieti,mi se pare ok masinuta nu are rost sa o blamam.Arata ca un frate al Loganului si din cate am inteles masina are mare cautare la ei.Mie imi place fata, la spate prefer Ph2 al nostru.parerea mea..

Comment

bara de fata e super...dar probabil asa zic si ei de a noastra fiecaruia ii place mai mult ce are celalalt
              si mai ceva, datorita succesului, sa nu ajunga ca si scuterele alea de la first bike ce le copiaza inca 15 firme chineze identic
              (\__/)
              (='.'=)
              (")_(")

Comment

Mie imi place putin ansamblul fata ! Farurile sunt frumoase, gen Golf. dar spun si eu cum au mai spus si altii de ce nu au lasat semalizarea acolo unde era ? Poate in Iran face concurenta cu BMW poate doar la triple ! Un lucru este fain ca au numai moteoare 1.6 16v , am vazut pe site! Cred ca ar arata mai bine cu spatele de ph2
                My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

Mix.....in fata e ca si un C3(2005-206), in spate e ca si un c5(2006) cu stopurile intoarse o.O si lampa aia de ceata este ca la 206 hatch, restul e cam la fel(din poze)

Comment

interesanta masina asta. daca are si volanul pe dreapta ar fi misto sa circli cu una pe la noi. ar surprinde

Comment

nu este rea de ce sa nu recunoastem....
                      Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

farurile sunt ca forma ca cele de ph2, nu de ph1, dar ar merge cu o bara "de-a noastra" de ph2.

Comment

mie nu imi place!

Comment

arata naspa.eu cred ca triplele au vrut sa le copieze , sau macar sa aiba o tenta de la noua Skoda Superb.parerea mea.
                            Fara Semnatura.

Comment

Spatele arata foarte naspa
                              In schimb fata e de 10 ori mai frumoasa
                              fara linkuri externe in semnatura

Comment

ce emblema urata are, zici ca e blazonul lu saddam hussein

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google