motoru 1.8 16v de pe reno19,are 205 in talon vit max,si pe bord...fara numar )
Turatia maxima la viteza maxima
Collapse
X
-
Eu la 175 pe ceas nu prea mi-a mai ars de scos aparatu )))))) (repet, conditii favorabile, nu drum drept fara un pic de vale ) adica din nou, neelocvent).
Pacco: desigur ca e aberant turometru la 7000 rpm in ultima treapta (poza masluita grosolan).
Dar...la tr inf se poate ))
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
PS: utilaju meu
Comment
-
N-am intins-o pe autostrada, dar sunt convins ca daca ai kilometri buni de drum drept se duce la 170 (probabil si un pic mai mult). In rest ~160
Uite cu Peugeotu 407 hdi de la lucru (136 cp) pe drumurile noastre mai mult de ~195 n-am putut s-o intind, pe autostrada am luat 210 si un pic ar mai fi mers.
Comment
-
daca tot vb si de alte masini, 307 1.6hdi 90cp a afisat pe bord 205 de la berzovia la bocsa. poate acum se convinge lumea ca ce afiseaza bordul e irelevant, relevant e cu cat te prinde radarul...restul, cum se zice, "e can-can"Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
hai ma ce dracu...cum sa fie masluita poza aia ? pai de ce nu ar lua toate turele in treapta a5a? loganul posibil sa nu ia,ca nu are caii necesari sa urce pana in in 7000 rpm in treapta a5a,dar un motor de 140 cp,de ce nu ?
si filmuletu asta e masluit ?
uitativa mai precis dupa minutul 1:30 ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Posthai ma ce dracu...cum sa fie masluita poza aia ? pai de ce nu ar lua toate turele in treapta a5a? loganul posibil sa nu ia,ca nu are caii necesari sa urce pana in in 7000 rpm in treapta a5a,dar un motor de 140 cp,de ce nu ?
si filmuletu asta e masluit ?
uitativa mai precis dupa minutul 1:30 ...
Las-o dracu, trece pe langa dacia aia cu 225 /h...esti copil?
Arata-mi alta masina de clasa medie care poate duce ~7000 rpm in ultima treapta.
Ce ai aratat acolo era maxim tr IV.
Comment
-
Ok, ia 7000 rpm pe tr 5, toata lumea multumita???? )))
PS: probabil ca daca mai avea 1200 km de autrostrada lua ~7500 rpm pe ultima tr.
PPS: apropo de 407 hdi 136 cp
Cam asa ia pe autostrada 210 km/h.
Eu am spus ca am mers cu 210 si mai ar fi mers o un pic, dar dupa cum se vede si-n clip, merge greu (fara vale si alte smecherii) , si asta pe autostrada.
Pe portiunea mentionata de Seba, la ultima bucata e un pic de vale, acolo si utilaju meu sare la 170, dar pana la acea portiune nu trece de ~160-165.Last edited by Octavian; 23 December 2008, 10:54.
Comment
-
si unde ar fi offtopicul ?
aici s-au pus poze,si filmulete care explica ca top speedul de pe kilometraj e irelevant,important e ce arata GPSul,radarul,v max din talonPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-eu propun sa inchidem topicul ca ne-am lamurit de mult de viteza maxima ,doar daca nu avem de ce ride atunci propun sa il tinem deschis forever
- in a 5 poti duce la 7000 doar daca in a patra duci la 12000 poate
la golful meu care mergea in 9 -10 000 pe a patra in a cincea doar 5-5500 asa ca cristi nu stiu de motor avea domnu pe eltoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
Comment