doar pe la honda gasesti turatii de aproape 10 mii.s 2000 din cate stiu era cel mai capabil de asemenea turatii.
Turatia maxima la viteza maxima
Collapse
X
-
-
Originally posted by MyKe View PostPoate ai vrut sa zici 8500... Altfel minti de ingheata apele! Desi nici cu 8500 rpm in V nu vad pe unde ai fi putut sa mergi, avand in vedere ca la turatia aia ai lejer 250 km/h...
Iar motorul e 1.6 160 cp b16 ...
Comment
-
din nefericire CRXurile nu au 160 cp ... doar civicurile vti sau del sol ...
CRXurile au 125,sau 131 cp ...si n`au vitec
B16A2 are 160 cp , pe CRX se pune B16A parca...Last edited by Cristi_Xp; 25 March 2009, 17:12.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Trebuie sa te mai documentezi Cristi .... uite ce'mi zice un fan CRX ( care si poseda un crx 1.6 160cp )
Alin: zi-i sa citeasca honda-tech.com
Alin: honda-swap.com
Alin: si sa invete
Alin: crx-urile au 130 de cai
Alin: del sol e crx 3
Alin: b16a motoru
Alin: in functie de compresie are de la 150 la 170 de cai
Alin: in fucntie daca e jdm usdm
Alin: etc
ps: daca vrei sa'ti cumperi unaLast edited by Razzvan; 25 March 2009, 18:51.
Comment
-
da tu stii sa citesti ce am scris io mai sus ?
din nefericire CRXurile nu au 160 cp ... doar civicurile vti sau del sol ...
si din cate stiu eu in Romania volanul este pe stanga , deci nu prea vorbim de JDMuri ,si nici USDMurile nu se compara cu EDM ,pocnitori,ascutitori si calcatoare ce sunt pe la noi
Note: All JDM B16A engines are stamped 'B16A' (with no number after the "A" to identify version) my bad cu B16A :P
cat despre cumparat,poti cu cea mai mare placere... sincer nu ma pasioneaza ,o masina de 900 kg cu motor si atat .Last edited by Cristi_Xp; 25 March 2009, 19:35.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
tu nu pricepi ? sau nu stii ce inseamna del sol ?
civicurile vti au 160 cp(B16A2) , si del solul 160(prin del sol se intelege crx del sol sau civic del sol sau mortii lui mai stie cum ii mai zice) .In 1992, Honda replaced the CR-X with a new, Targa topped, Civic-based model called the Honda Civic del Sol, otherwise known as simply the Honda del Sol. The del Sol was also badged as the CR-X del Sol in some markets, and known as simply the CR-X in other
1.6 L VTEC 150 hp B16A1 I4Last edited by Cristi_Xp; 25 March 2009, 20:58.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Deci .. tu chiar nu intelegi ca EXISTA Crx'uri de 1.6 160 cp ?....
Honda CRX 1.6 160 cp Link 1
Honda CRX 160 cp Link 2
Honda CRX 160 cp Link 3
Cauta pe mobile si o sa gasesti cateva examplare ...
Comment
Comment