Turatia maxima la viteza maxima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

tu stii cum arata un CRX ? ala din poze e CRX del sol ... asa arata
    http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CRX,si motorul de pe del sol e B16A2 ,acelasi ca pe civic vti.

Originally posted by Razzvan View Post
    Tu sari din lac in put ... DEL SOL = CRX 3 . Si pe CRX 2 a existat motorul b16a1 ....
    si motorul ala... 150 cp are nu 160
    1.6 L VTEC 150 hp B16A1 I4
    Last edited by Cristi_Xp; 25 March 2009, 21:04. Reason: Automerged Doublepost
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

CRX del sol adica CRX 3 adica CRX.. doamne ... o las balta ...

E ca si cum ai zice ca Logan Prestige nu e Logan ...

Clio 3 e Clio ? .... Asa e si CRX del sol -> CRX. DOH

Alin: am vazut ce-a scris baiatul; lasa-l in pace nu'ti mai bate capul.

Comment

In many markets the CR-X naming convention was dropped from the del Sol line as it was distinctly different from earlier models, which were hatchbacks and not targas. Starting with the 1995 models, Honda dropped the 'Civic' name from the del Sol in the Americas.
        del solul e o derivatie din crx ,civic etc... tu nu vezi cum arata del solul si cum arata un crx normal ?
        Pentru cultura ta generala ,cauta Civic del sol ...sa vezi oare nu gasesti acelasi lucru?
        Tu nu esti cunoscator oricum,la orice cunoscator ii spui Honda CRX ,iti va spune modelul din primele 2 generatii . CRX del sol nu are nici o legatura cu CRXul ,plus ca mai e cunoscut si sub numele de Honda Civic del Sol , si in final a ramas Honda Del Sol, ce dracu sa iti mai dau sa citesti ca tu pe langa ca habar nu ai , nici macar sa te documentezi nu vrei.

Last edited by Cristi_Xp; 25 March 2009, 21:16.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si clio 3 arata diferit de Clio ... deci tu chiar nu intelegi ?... Honda Del Sol= CRX 3. Ultimul post pe tema asta...

Comment

e pe dracu , tu nu vezi ca au si renuntat la numele ala ?
            bine faci , documenteaza-te inainte de a fabula.
            la fel cum nici acura rsx nu are nici o treaba cu integra typer,cum civic type r FN2 EDM nu are nici o treaba cu Civic TypeR JDM ...blablabla cum nici logan pickup nu e acelasi lucru cu logan sedan ...
            Last edited by Cristi_Xp; 25 March 2009, 21:25.

Comment

Eu cel mai mult m-am dus cu ea la 6500 de ture .. si aveam 187 km/h .. imi pare rau ca nu am scos telefonul sa filmez .. iar in dreapta era nevastamea .. si era prea entuziasmata ca sa mai faca ceva

Comment

1.6mpi la 6500rpm? e chipuit? cat ai in tr5 la 100km/h? cam 3000rpm, nu? atunci la 187 cat ai avea, 6500? poate 5500... nu de alta, dar chiar asa scurta sa fie tr5, sa ai 3500rpm la 100km/h? berlina 1.6_cu 16v in tr4 a decuplat injectia la 180-185km/h si 6500rpm.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

avea pinion de diesel)

Comment

atunci lua vreo 260 la 6500rpm...a gresit omul, ce sa-i faci?
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

@seba- treapta a5a la 3000tr/min=110km...motor stock(90hp)
                      Cea mai mare viteza fu 175km/h...nu mai stiu la cat era turat motoru. 4 pers in masina.
                      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

omul in cauza, MihaitaMCV nu cred ca are cutia de berlina, e ceva mai scurta, dar nici chiar asa. la berlina, da, 3000rpm in tr5 = 110km/h pe bord.

Comment

viteza maxima 178 cu dci mcv de 70cp cipuit turatie cred ca era in jur de 4300

Comment

eu am mers cu golanelu meu maxin 180 pe bord ( GPS-ul imi arata 175 ), am facut poze pana la 170 ca deh, la 180 sa mai si fac poze, era prea de tot un pic. tin sa mentionez ca masina era stock, suspensie si motor, fara remapare, doar eu in masina cu 2 genti de voiaj nu foarte mari cu hainele mele si etc, eram pe autostrada in germania si masina chiar mai mergea un pic, se simtea in pedala ca daca mai stateam cateva minute cu ea blana se mai ducea un pic. pozele sunt de anu trecut prin octombrie, enjoy
                            aaa...eram in treapta a 5-a, sa nu apara discutii
                            Attached Files
                            Last edited by bolo; 25 April 2009, 02:14.
                            Life is short...play more!
                            http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Chiar nu stiu cum iti arata gps-ul 175 cand aveai pe ceas 180, pt ca ceasu la tine fura mult.
                              Eu la 4500-4550 rpm am 160 pe ceas (pe gps 150-151), la tine la 4500-4550 rpm iti arata ''increzator'' un 170/h, ceva nu e in regula.
                              Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

Originally posted by bolo View Post
                                eram pe autostrada in germania si masina chiar mai mergea un pic, se simtea in pedala ca daca mai stateam cateva minute cu ea blana se mai ducea un pic. pozele sunt de anu trecut prin octombrie, enjoy
                                aaa...eram in treapta a 5-a, sa nu apara discutii
                                eterna poveste...se mai ducea un pic...da s-o terminat autobanda?sau de ce nu i-ai dat pana la max?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google