Turatia maxima la viteza maxima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cosminel View Post
    eu am un logan de 1.6 8v si i-am dat odata 179Km/h pe un drum drept din Dolj,mai exact la intrare in Segarcea (pentru cunoscatori) si i-am mai dat acum 2 zile cam 187Km/h pe autostrada de la Pitesti catre Bucuresti.
    Ca sa fii la subiect, baga o poza si cu turometru la viteza aia.

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
      Ca sa fii la subiect, baga o poza si cu turometru la viteza aia.
      nu am ami pare rau am facut de aproape poza
      sigpic
      Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

o sa fac poze cu turatia si viteza la 100 la ora si 130 la ora, sa vedem cu GPS-ul ca nu-l mai am pe ala ci am acum all in one in casetofon, asa ca o sa incerc sa iasa intr-o filmare si cadranele si ecranul cu GPS.
        la 100 la ora aveam in jur de 3000-3500 rpm cred, nu mai stiu exact, in pozele de mai sus adica...
        Last edited by bolo; 26 April 2009, 17:44.
        Life is short...play more!
        http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

bolo si tavi, la 3000 rpm tot 110 o sa indice bordul indiferent de gume. ca viteza reala e diferita in functie de diametrul gumelor, e alta poveste, nu le amestecati...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

scuzati ca ma bag si eu aici... seba are dreaptate in ultimul post... gumele nu au nici o treaba in relatia turometru-vitezometru. Gumele isi fac simtita influenta atunci cand vine vorba de viteza reala-vitezometru. Am si eu gps si spre deosebire de altii care au postat pe aici am incercat sa dezleg misterul asta folosind inclusiv un radar d-ala fix cu display... care iti arata viteza. Am constatat ca la 70 km/h reali ( gps, radar) vitezometrul arata undeva la 80 km/h. Cu cat creste viteza reala cu atat o sa creasca si diferenta dintre viteza si ce indica masina... direct proportional.
            In alta ordine de idei... daca la 80km/h masina arata 87 km/h, asta nu inseamna ca la 170 km/h masina o sa arate 178... la viteza aia diferenta este mult mai mare... poate chiar 15km... difera de la masina la masina... eu am reusit sa mai reduc din marja de eroare la viteza mica... tinde spre 0 pana la 70-80 km/h mutand acul atunci cand am schimbat ledurile din bord... chiar daca la 70 km/h marja de eroare la mine e de 0-1-2 km, la 168 km/h (viteza maxima 1.4 mpi, testat in germania pe autostrada cu gps-ul pe bord) vitezometrul arata undeva aproape de 180 km/h.
            sigpic

Comment

La 70km/h reali vitezometrul arata la tine undeva la 80 km/h? Cam prea mare diferenta la viteza aia. Mai bine zis indiferent de viteza, e mare diferenta. Oare la toate e la fel sau ai avut tu o problema?
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Originally posted by Seba View Post
                bolo si tavi, la 3000 rpm tot 110 o sa indice bordul indiferent de gume. ca viteza reala e diferita in functie de diametrul gumelor, e alta poveste, nu le amestecati...
                De acord.
                Oricum.... mare comentariu la PPS-ul meu.

Cum se explica la mine 4500 rpm si 160 pe ceas (real 150-151 gps masurat) si la Bolo la 4500 rpm 170 pe ceas?
                Plus de asta gps-ul ii arata o abatere doar de 5-6 km... cum?
                Adica o diferenta de viteza reala de 14-15 km la aceeasi turatie. Din acei milimetri in plus la cauciuce?
                Mi se pare totusi prea mare diferenta.
                Last edited by Octavian; 26 April 2009, 23:39.

Comment

asa a vrut chuck norris ca indicatoarele lui sa fie asa
                  sigpicMy ride

Comment

acum serios...ori mie nu-mi merg nici turometrul nici kilometrajul, ori tie...nu stiu serios, asta era si intrebarea mea, la aceeasi turatie, tu cu 1.4 ai cu 10 km/h mai putin...
                    Last edited by Cezar; 27 April 2009, 11:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• voi vedeti numai ce chuck norris va lasa sa vedeti ... deci nimic nu e intamplator ...

acum pe bune ... seba a zis clar ce avea de zis ... octavian la fel ... ma indoiesc ca toti avem turometrele si kilometrajul stricate si ale tale merg bine dar cine stie ce planuieste chuck norris
                      sigpicMy ride

Comment

• deluxe....no comment, nu mai pot de ras, serios :|
                        daca asa e, eu am pus si ceva poze, dar nu conteaza, e ca voi, io m-am carat de pe acest thread...bbye

Comment

• nu acum fara suparare ... io nu cotest ce zici tu ... mai ales ca ai venit cu argumente ... dar cum iti explici? cu ce argumente vi sa-ti sustii teoria?
                          sigpicMy ride

Comment

• cu ce argumente sa vin sa sustin ce?
                            am pus poze cu ce imi arata ceasurile, la ele nu s-a umblat decat atunci cand am schimbat iluminatul, culoarea, asa mi-au aratat de noua...
                            ce teorie sa sustin, ca arata diferit la el si la mine? jeez...

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                              ...
                              Cum se explica la mine 4500 rpm si 160 pe ceas (real 150-151 gps masurat) si la Bolo la 4500 rpm 170 pe ceas?
                              pai la 4500 ar trebui sa indice fix 165km/h. o fi eroare de pozitionare la amandoi...

Originally posted by Octavian___30 View Post
                              Plus de asta gps-ul ii arata o abatere doar de 5-6 km... cum?
                              Adica o diferenta de viteza reala de 14-15 km la aceeasi turatie. Din acei milimetri in plus la cauciuce?
                              Mi se pare totusi prea mare diferenta.
                              sa zicem ca amandoi aveti acele calibrate la fel. la 3000rpm aveti 110km/h, la 4500 aveti 165. bun...asta e afisat, da? nu e realul, ca ala depinde de diametrul gumei. acum, ambele gps-uri, daca sunt ok si aveti gume identice, ar trebui sa va arate un 152km/h. daca bolo are de exemplu 195/65R15 (pe care probabil ca le si are pe masina), lui ii va scadea eroare de afisaj si viteza reala va fi, sa zicem, 162km/h. de aici, se pot trage concluzii gresite cu gramada, gen un gps nu functioneaza bine, un bord nu functioneaza bine, ambele nu functioneaza bine sau mai rau, sa va luati la cearta ca masinile voastre sunt una mai egala decat cealalta

ref la exemplul de mai sus, nu dati cu pietre, a fost doar un exemplu ca sa inteleaga toata lumea cum e cu viteza afisata, eroarea de bord, gps si dimensiunea rotilor.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• eu oricum nu imi mai bat capul cu asta, stiu ce-mi arata cadranele, stiu ca nu am nici o problema la ele, am 2 GPS-uri care-mi arata la fel, asa ca nu-mi fac probleme.
                                eu am postat aici doar ca am vazut titlul, si am pus si eu cateva poze cu ce afiseaza cadranele mele, si oricum stiu cu cam cat rulez, acum daca o fi cu mai mult sau mai putin asta este, nu-i bai, important ca stiu ca pe cadran e mai mare viteza decat in realitate, si nu invers
                                octavian, sper ca nu ai luat discutia noastra ca pe o cearta, eu in mod cert nu, hai sa mai vedem de la alti colegi, daca mai au poze sau dovezi cu turatie/viteza si mai discutam, ok?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google