Caut Poze Cu Logane Dezmembrate

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caut Poze Cu Logane Dezmembrate

De ceva vreme lucrez la un Logan Ph2 3d, care probabil va ajunge prin GTA San Andreas sau chiar GTA 4 daca reusesc "baietii" sa descifreze formatul in curand.
    Ce am facut pana acum gasiti aici:

Am ajuns la partea "naspa" ca sa zic asa, momentul in care modelez partile nevazute ale masinii. Cu suspensiile ma descurc eu dar am probleme cu zonele de sub piesele detasabile ale caroserieie. In jocurile moderne, masinile se pot strica, asa ca daca o aripa de exemplu este lovita si cade, trebuie sa se vada ceva acolo...
    Ma puteti ajuta va rog cu poze cu aceste zone?
    1. Contra aripa fata (zona lonjeroanelor, fara aripa fata)
    2. Compartiment motor fara motor daca se poate.
    3. Fata cu bara demontata.
    3. Spate cu bara demontata.
    Probabil ca cer prea mult pentru o sedinta foto "dedicata", dar daca aveti din intamplare poze cu zonele astea, m-ati ajuta muult de tot!

P.S. Sper ca am postat unde trebuie...
    sigpic
    ^Logan turbat (WIP)^

nu stiu cat te ajuta. poate e mai buna pentru partea frontala. in caz ca ramane fara spoilerul din fata, sa se vada ce e in poza.

daca vrei te pot ajuta cu niste poze din san andreas, am bagat logan, dar e ph1. daca vrei, il lovesc si ii trag poze.
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Saru' mana!
      E exact ce am nevoie
      Cat despre Logan-ul din San Andreas, e facut de un prieten de-al meu. Am modelul 3d de la el, e decent facut in zonele mentionate, dar eu vreau ca Ph2ul meu sa fie un pas mai sus si sa arate cat mai veridic posibil!
      sigpic
      ^Logan turbat (WIP)^

Comment

pai daca ai proiectul...il iei pe ala si mai lucrezi la amanunte
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Cu ce am mai gasit eu si cu poza de la alindrgn, cred ca o sa ma descurc cu partea din fata. Are cineva poze din spate cu bara data jos?
          sigpic
          ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google