De ceva vreme lucrez la un Logan Ph2 3d, care probabil va ajunge prin GTA San Andreas sau chiar GTA 4 daca reusesc "baietii" sa descifreze formatul in curand.
Ce am facut pana acum gasiti aici:
Am ajuns la partea "naspa" ca sa zic asa, momentul in care modelez partile nevazute ale masinii. Cu suspensiile ma descurc eu dar am probleme cu zonele de sub piesele detasabile ale caroserieie. In jocurile moderne, masinile se pot strica, asa ca daca o aripa de exemplu este lovita si cade, trebuie sa se vada ceva acolo...
Ma puteti ajuta va rog cu poze cu aceste zone?
1. Contra aripa fata (zona lonjeroanelor, fara aripa fata)
2. Compartiment motor fara motor daca se poate.
3. Fata cu bara demontata.
3. Spate cu bara demontata.
Probabil ca cer prea mult pentru o sedinta foto "dedicata", dar daca aveti din intamplare poze cu zonele astea, m-ati ajuta muult de tot!
P.S. Sper ca am postat unde trebuie...
Ce am facut pana acum gasiti aici:
Am ajuns la partea "naspa" ca sa zic asa, momentul in care modelez partile nevazute ale masinii. Cu suspensiile ma descurc eu dar am probleme cu zonele de sub piesele detasabile ale caroserieie. In jocurile moderne, masinile se pot strica, asa ca daca o aripa de exemplu este lovita si cade, trebuie sa se vada ceva acolo...
Ma puteti ajuta va rog cu poze cu aceste zone?
1. Contra aripa fata (zona lonjeroanelor, fara aripa fata)
2. Compartiment motor fara motor daca se poate.
3. Fata cu bara demontata.
3. Spate cu bara demontata.
Probabil ca cer prea mult pentru o sedinta foto "dedicata", dar daca aveti din intamplare poze cu zonele astea, m-ati ajuta muult de tot!
P.S. Sper ca am postat unde trebuie...
Comment