De La Ce Vine Denumirea De LOGAN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cel mai tare reply !!!!!!!!!!! nisip+dero esti tare frateeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

logan e cel mai tare
      la desene
      iar sandero................
      sigpic Alexandria

Comment

salutare
        pe mine chiar nu ma intereseaza de unde au scos ei numele '' logan '' important pt. mine este ca inca mai scrie ''DACIA '' pe masina si cu asta ma multumesc sincer sa fiu daca francezii nu scriau dacia imi cumparam sigur alta masina dar eu sustin piata romaneasca si chiar imi este dor de anumite produse romanesti autentice decat astea cu euri din afara.

Comment

Originally posted by gelica75 View Post
          ...eu sustin piata romaneasca si chiar imi este dor de anumite produse romanesti autentice decat astea cu euri din afara.
          ia vezi daca un suc pfanner are mai multe e-uri decat fratii "chimicale" (european drinks). sustinere placuta in continuare daca ai sti cate produse "din afara" sunt facute in romania si dupa ce retete...n-ai mai manca nimic din ce gasesti la magazin, crede-ma...
          cat despre dacia, sa scada si ei preturile cu 25% cum au facut "strainezii" si atunci, da, cumparam produse romanesti. dar sa fim patrioti (falsi patrioti, dar nu stim, ca renault e firma franceza de stat) ca da bine...sa iei un lucru cu 50% inferior altuia care e doar cu 25% mai scump inseamna sa nu mai cumperi cel mai bun raport pret/calitate doar de dragul patriei. personal, ma p... pe ea patrie, care iese "best value for money", ala sa fie
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

logan in latina inseamna car(cel de lupta, tras de obicei de 2 sau 4 cai,cu o singura punte,asemanatoare cu sareta autohtona)
            Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
            Andreea Trifu

Comment

Niste chestii amuzante (greseli de marketing):
              NOVA(dacia) in italiana inseamna "nu merge"
              PUNTO(fiat) in suedeza (parca) inseamna "prost"
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by iashca View Post
                logan in latina inseamna car(cel de lupta, tras de obicei de 2 sau 4 cai,cu o singura punte,asemanatoare cu sareta autohtona)
                logan: o caruta cu 6 cai frumosi
                Last edited by Seba; 4 February 2009, 15:44.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu stie de unde si cine scoate numele pentru automobilele DACIA,dar suna frumos,au o rezonanta buna.

Comment

parca si vad un francez cum pronunta sandero cu accetu ala rarait.nush da mai frumos suna logan kiar si fata de solenza

Comment

logan vine de la ,x man,
                      sigpic Alexandria

Comment

Sandero vine de la "autohtonul " sandilau , adica nebun.

Comment

Eu cred k LoGaN vine de la GoLaN s'au gandit ca in romania sunt multi pustani golani))) si au zis sa faca o masina care sa'i reprezinte )
                          Dar cel mai mult pisi mic si alintat ce esti, stii ce imi doresc ?
                          Imi doresc sa iti tatuezi pe una din buci Logan, apoi vreau sa mor calcat de Dacie

Comment

Numele unei maşini este un element strategic, tactic, dar şi emoţional. De aceea, alegerea sa este supusă unor constrângeri juridice, tehnice şi lingvistice. Alegerea numelui pentru o maşină este o etapă interesantă, marcată de creativitate, dar şi o decizie importantă: acceptarea şi rezonanţa acestuia trebuie să fie imediate. Alegerea numelui Logan a durat doi ani. Logan a fost reţinut pentru că este un nume uşor de pronunţat în multe limbi şi, deci, coerent cu caracterul internaţional al acestui model. Fonetic, se aseamănă cu verbul englezesc "To log in/To log on" care înseamnă a se conecta, a intra în sistem. Logan are şi o tuşă familială, este un prenume des întâlnit în Scoţia

sursa : http://www.praward.ro/resurse-pr/art...-la-dacia.html

Comment

Originally posted by flavio View Post
                              stiu ca numele de logan s extras dintr.o urna unde erau mai multe nume introduse de francezi...iar denumirea stiu ca vine de la LAGuna si MeGAN si a rezultat LOGANsunt de acord si cu ce a zis Viorelu...
                              daca ar fi asa cum spui tu...atunci sar numi LAGAN

bine ca nu vine de la... low gun
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google