4 Noi Motorizari.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 4 Noi Motorizari.

http://www.***********/noutati-auto-...rizari-3849604
    Ce ziceti de asta?
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Atat mi-a ramas in memorie: motorul de 1.2 75 cp si intervalu de revizii la 30.000 km )

Comment

Si mie mi-a ramas in minte doar ca nu pun E85 si pe 1,4.... Si ca intervalul de revizii de 2 ani !!! in Europa de vest! Chiar as fi curios sa vad un ulei DaciaOil dupa 30.000 km (sau 2 ani)
      GL-22-TOF

Comment

Cred ca noi avem conceptii vechi (cu rev la 10 sau 15000 km) unde dincolo se fac de ai de zile la 25-30000 km.
        Probabil ca vor scrie pe bidon ''Super Premium Dacia Oil'' si gata )))

Comment

Mi se par ok reviziile la 30.000 km insa ori faci schimbul ulei intre revizii ori sa bage un ulei Long life
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Da, gata am gasit: Super Dacia Oil Premium Long Life 5W30 , e ok? )) (apropo, Elf are in gama vreun ulei LL)
            Scuze.

Motorizarea de 1.2 mi se pare cea mai mare schimbare, desi nu e mare ''sfar'' fata de 1.4 mpi (posibil la drum lung un consum ceva mai mic).
            Sunt foarte curios (pt ca NU se va impaca nici macar cum se impaca 1.4 cu transmisia) daca vor pune si alta cutie de viteze, sau o vor lasa tot pe asta...ar fi foarte nasol sa o lase tot pe asta...

Comment

Aia e pentru Europa de Vest, nu are nici o treaba cu Romania. In Romania, singura schimbare va fi introducerea motorului 1,2 16v in curand.
              Intervalul de revizie nu are cum sa se mareasca pentru tara noastra, avand in vedere clima, regimul de trafic dar si praful.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ia sa vedem, trimite cineva mail la VC sa vedem daca lasa aceeasi cutie la motorizarea 1.2 ca la 1.4??

Comment

Pentru un Logan un motor de 1.2 nu este cam mic?

Comment

Pai puterea dezvoltata e aceeasi doar ceva NM in minus iar daca baga o cutie mai potrivita este foarte ok motorul de 1.2

Comment

Lasa Aline ca-i facem o remapare si gata )) , o sa rupa asfaltu.

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                        Ia sa vedem, trimite cineva mail la VC sa vedem daca lasa aceeasi cutie la motorizarea 1.2 ca la 1.4??
                        Am trimis eu azi dimineata, dar raspunsul oficial a fost ceva de genu: motorizarea 1.2 16V nu e inca disponibila, cand va fi disponibila, se va face o campanie de informare...bla, bla, bla.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                          Pai puterea dezvoltata e aceeasi doar ceva NM in minus iar daca baga o cutie mai potrivita este foarte ok motorul de 1.2
                          pai tocmai lipsa aia de cuplu ne doare si la 1.4, de aia n-are masina reprize, simte tare nr-ul pasagerilor, nu trage decat la turatii mari etc. etc. etc.

un motor de 1.2 va fi o mare porcarie, poate va fi masina mai ieftina cu acest motor si va atrage niste oameni cu creieru' neted care isi inchipuie ca un motor de 1.2 v-a merge doar cu aer. eu unul sint convins ca v-a consuma enorm de mult in oras, cine a avut de a face cu matiz stie despre ce vorbesc.
                          Un om fie crede, fie nu ca poate sa faca ceva, de obicei are dreptate.

Comment

Nu e o diferenta asa mare de NM intre motorul de 1.4 si asta de 1.2 si am mai spus, daca vor opta pentru o cutie corect etajata va fi ok motorul...si cel de 1.4 ar putea mai mult daca ar avea o cutie care sa aseze mai bine puterea pe sosea

Comment

Uite raspuns de la VC (i-am intrebat daca pe motorizarea 1.2 va fi aceeasi cutie de viteze ca la 1.4 mpi):
                              In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam ca motorizarea de 1.2 l 16 V nu este disponibila la acest moment pe gama Dacia . Va asiguram ca in momentul aparitiei unei noi motorizari pe gama Dacia, acest eveniment va fi mediatizat pentru ca publicul larg din Romania sa afle din timp toate informatiile legate de aceasta.

Deci momentan joc de glezne )

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google