Promotiile Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

reducerile de 350 euro am vazut la mcv FACELIFT...nu are cum sa fie de 1 an in showroom pentru ca nu a aparut decat de cateva luni, la sandero si pick up. nu stiu daca berlina ph2 avea aceasta reducere ca nu avea hartie in parbriz. ph1 prestige de afara cu reducere 850 euro probabil ca nu l-a luat nimeni. oricum am ramas putin mirat ca avea bara de mcv si folie albastra pe cromul si v-ul cromat de pe spoilerul fata. si eu stiu ca din fabrica nu vin asa. nu scria nicaieri ca e OCAZIE, si nici inauntru nu se vedea sa fi fost folosita. am ramas putin mirat.

P.S. NEMŢIA E NEMŢIA(germania), ROMÂNIA E ROMÂNIA. noi traim in ROMÂNIA.
    si la ei iti da 2500 euro pentru orice masina. am vazut audi a4 care il taia in direct la tv, productie 2000-2002.. asa ca e si normal sa iti dea atatia bani
    Last edited by B 83 RMJ; 6 February 2009, 22:46.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

In romania sigur nu o sa deie la programul rabla 2500 euro in vecul vecilor ca la nemti ca aia au alta gandire nu ca la noi.
      scz de expresie!!!

Comment

la noi nu e gandit nimic. la ei s-a folosit si capul, care la noi la multi din cei de la conducere sta pe post de protectie pentru gat si atat. ca nu il folosesc mai deloc in interesul tarii, poate doar in interesul buzunarului propriu si personal
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

oleo visati la redureri mult si bine pentru ca dacia nu o sa le acorde!
          am fost ieri la un dealer dacia din Craiova pentru a achizitiona o masina prin programul rabla. cand am intrat in showroom am vazut un logan partener care avea o reducere de 1650 euro! am fost luat in primire de un agent de vanzari si mi s-a explicat ce si cum!
          dacia la acest inceput de an a "demarat" propriul program rabla pentru a scapa de masinile de pe stoc oferind 800 de euro pentru masina pe care o duceai la remat in schimbul unui logan nou! daca optai pentru un logan ph1 mai beneficiai de o reducere de 850 de euro!
          spre suprinderea mea logan ph2 laureate de 16 vollti si 105 magarusi cabrati nu mai exista pe stoc nici cu abs nici fara asa ca m-am inscris pentru un golan prin programul rabla de la guvern! dealerul respectiv oferea o reducere de 350 de euro pentru dacia sandero!

Comment

salut...poate o sa dea si dacia reduceri mai substantiale care cumulate cu programul "rabla" pe care eu il astept sa inceapa de la 1 ianuarie si astfel cumulat o sa se ajunga la vreun maxim de 1500 - 2000 de euro...pt ca asa zicea mr. fourmont & stroe intr-o emisiune tv ....sa speram

Comment

e treaba cu "plopul pere si rachita micshunele" !!!
              http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
              жалюзи плиссе

Comment

[QUOTE=horror;250779]salut...poate o sa dea si dacia reduceri mai substantiale care cumulate cu programul "rabla" pe care eu il astept sa inceapa de la 1 ianuarie si astfel cumulat o sa se ajunga la vreun maxim de 1500 - 2000 de euro...pt ca asa zicea mr. fourmont & stroe intr-o emisiune tv ....sa speram
                Daca stai in germania primesti atata pe masina veche dar traiesti in romania si asa ceva la noi nu se v-a intampla prea curand!!!!!!

Comment

Originally posted by horror View Post
                  salut...poate o sa dea si dacia reduceri mai substantiale care cumulate cu programul "rabla" pe care eu il astept sa inceapa de la 1 ianuarie si astfel cumulat o sa se ajunga la vreun maxim de 1500 - 2000 de euro...pt ca asa zicea mr. fourmont & stroe intr-o emisiune tv ....sa speram
                  nu se stie daca incepe in martie si tu visai la 1 ianuarie!
                  apoi tanti aia responsabila de vanzari de la dealer mi-a zis ca prin programul rabla niciodata nu s-au cuplat reducerile oferite de dacia cu prima de casare oferita de guvern! asa ca aia a fost doar o gogoasa!

Comment

Oricum reducerile indiferent de ce tip sunt si cuantum , sunt facute de Dealeri nu de DACIA . Dacia are niste preturi de referinta si exista niste modele - nr de masini vandute (gen TARGET) prin care pot aduce reduceri dealer-ului sau bonusari, indiferent daca sunt sau nu modele noi .
                    EX: Daca vindeti 20 modele Logan produse pana la x feb 2008 PH1 va putem oferi discount / 2000E / masina *(sau ceva de genu) iar dealer-ul face combinatia prin RABLA si alte programe si iti baga pe gat o masina (ca nah` ... vrem si noi ca tot omu` o masina noua) .Iar Dacia oricum iese in castig orice ar fi - de fapt RENAULT (a si numit uzina Dacia - VACA De LAPTE)
                    1.6 MPi Icy White

Comment

In curand nu o sa fie reduceri de pret la masinile comandate, ci doar la cele de pe stoc, care au si acum reduceri.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

super politica de atragere a clientilor
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cat de rentabila vi se pare oferta asta? " În perioada 3 februarie – 2 martie 2009, comandând Logan Berlină pe benzină (versiunile Ambiance şi Preferance) beneficiezi de rata de leasing începând de la numai 99 euro/lună*, cu TVA inclus şi avansul achitat de Dacia. Pe 7 ani " Raportata la dobanzile de la credite de acum suna bine dar cine stie ce smecherie se mai ascunde si sub oferta asta.

Comment

Leasingul este mai avantajos de cat creditul la banca dar la cursul euro ce este acuma cam greu se mai incumeta oameni sa mai aive datorii in euro eu am leasing la masina si stiu ce inseamna cursul astronomic la euro.

Comment

Oferta e supusa unor conditii si tind sa cred ca nu se aplica la toate masinile, mergi la dealer si intereseaza-te.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

asa e, eu am fost la vechea oferta si le-am spus
                                afara e vopsit gardul si inauntru leopardu...........
                                s-a cam suparat dealeru
                                sigpic Alexandria

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google