de cand e leasingul pe persoana fizica mai bun decat un credit auto?
Promotiile Dacia
Collapse
X
-
Originally posted by andrei View PostOferta e supusa unor conditii si tind sa cred ca nu se aplica la toate masinile, mergi la dealer si intereseaza-te.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Au si ABS aline (mai nou ca e cu *steluta )Dar tot nu e rentabil . AUZI : "PROMOTII" cum poti sa promovezi in plina criza financiara modelele care nu ti se vand . Bai tara asta e extraordinara ma , tara tuturor posibilitatilor . LEASINGUL de obliga sa-ti faci CASCO la ei cu niste sume exorbitante (in 4-5 ani mai platesti 20-30% din val masinii) + ca este in EURO si aceasta moneda creste ca nebuna. (mai aveam cateva argumente dar ma opresc aici)
P.S. SChimbati titlul in ABERATIILE DACIA numite PROMOTII1.6 MPi Icy White
Comment
-
Originally posted by NoicuNoi View PostCat de rentabila vi se pare oferta asta? " În perioada 3 februarie – 2 martie 2009, comandând Logan Berlină pe benzină (versiunile Ambiance şi Preferance) beneficiezi de rata de leasing începând de la numai 99 euro/lună*, cu TVA inclus şi avansul achitat de Dacia. Pe 7 ani " Raportata la dobanzile de la credite de acum suna bine dar cine stie ce smecherie se mai ascunde si sub oferta asta.
Comment
-
intotdeauna cand vine vorba de "promotii" si "rate gratuite" va fi cate ceva de platit, asa ca la final nu prea mai pare a fi nimic gratuit; eu am prins anul trecut o promotie cu "3 rate de leasing gratuite" dar a trebuit sa platesc taxa de prima inmatriculare, impozitul la primarie, procedurile de inmatriculare, apoi chestie: "diferenta pret de achizitie", astfel incat in cele 3 luni gratuite am platit mai mult daca plateam cele 3 rate nenorocite negratuite.
concluzia: orice promotie isi are dedesupturile ei, dar in avantajul vanzatorului.
intotdeauna cand vine vorba de "promotii" si "rate gratuite" va fi cate ceva de platit, asa ca la final nu prea mai pare a fi nimic gratuit; eu am prins anul trecut o promotie cu "3 rate de leasing gratuite" dar a trebuit sa platesc taxa de prima inmatriculare, impozitul la primarie, procedurile de inmatriculare, apoi chestie: "diferenta pret de achizitie", astfel incat in cele 3 luni gratuite am platit mai mult daca plateam cele 3 rate nenorocite negratuite.
concluzia: orice promotie isi are dedesupturile ei, dar in avantajul vanzatorului.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostIn romania sigur nu o sa deie la programul rabla 2500 euro in vecul vecilor ca la nemti ca aia au alta gandire nu ca la noi.
scz de expresie!!!
P.S.: Cat despre ofertele Dacia... de toata jena. Nu este vorba ca nu dau reduceri de mii de euro, dar combinatiile de gratuitati sunt penibile si deloc dinamice.sigpic
Comment
-
Vocea clientului
"Cu privire la oferta de leasing financiar "Dacia iti plateste avansul pentru Logan Berlina", va comunicam faptul ca in perioada 03.02.-02.03.2009 firma Dacia achita 16% din totalul avansului dorit de client, avans ce poate fi cuprins intre 16%-50%.Oferta este valabila pentru Dacia Berlina, versiunile Ambiance si Preferance cu motorizarile 1,4 MPI si 1,6 MP." In reclama suna altfel
Comment
-
Originally posted by catalinux View PostCum altfel?
Comment
-
voi mai aveti nervi de nesimtirea astora de vand masini? nu are rost sa va faceti griji decat atunci cand mergeti sa va luati masina, altfel doar va enervati degeaba. daca ai masina deja si nu-ti mai iei una, ce dracu sa te enervezi si sa-ti ocupi creierul cu minciunile dealerilor?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment