Promotiile Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by NoicuNoi View Post
    Vocea clientului..... Dacia achita 16% din totalul avansului dorit de client, avans ce poate fi cuprins intre 16%-50%.."......
    16% avans reprezinta cam cele 6 rate de leasing gratuite....deci, alta Marie cu aceeasi palarie.Platesti tu avansul(care poate fi si de 5%) si 6 luni nu platesti decat CASCO sau iti plateste DACIA 16% iar tu trebuie sa platesti ratele din prima luna.
    Varianta cu avansul platit de DACIA nu este rentabila deoarece in primele 2 luni de la achizitionarea masinii iti mai vin cateva facturi de achitat care insumate cu rata lunara o sa fie foarte grea povara.Daca te gandesti ca numai RCA-ul este aproximativ 700 RON, mai pui diferenta pret achizitie, cheltuieli cu inmatricularea iar prima rata Casco este aproape dubla si deja esti la vale de tot....
    In concluzie, cine opteaza pentru leasing sa aleaga varianta cu 6 rate de leasing gratuite.Dealerii n-o sa va spuna despre facturile care vin in afara ratei si veti fi pusi in fata faptului implinit.

Comment

am citit azl in ziar de noua oferta de la dacia
      Attached Files
      sigpic Alexandria

Comment

Da cristy plus am vazut si eu ca au lansat versiunea "-Ambiance" O echipare mai slaba doar nu credeati ca au facut reduceri....
        "-Ambiance" este cu 500 euro mai putin ca Ambiance .
        "-Ambiance" Nu are bare de protectie in culoarea masini , Centuri fata fixe, Comanda reciclare aer, Baghete de protectie fara geamuri in tenta de culoare si alte minusuri.
        Noroc ca e obligatoriu ABS ca altfel il scoteau si pe ala.

Multumim dacia !!!!!!
        Last edited by NoicuNoi; 23 February 2009, 15:58.

Comment

Pai nu inteleg comunicatul ala: Sandero incepand de la 5.895 euro, insa un Sandero incepe de la 6895, deci Dacia ofera o reducere de 1000 euro, dar prima de casare de 3800 roni unde e ?
          Din comunicatul asta pot sa inteleg doar ca un Sandero Laureate de 8950 euro ar fi 7950 euro. Dar din astia 7950 euro nu mai trebuie scazuti si acei 3800 roni din rabla ?

ps. Andrei, stii cumva daca va fi in oferta Remat si Sandero cu 1.2 16V ?

Multumesc.

Comment

dupa cum scrie in ziar
            pe langa cei 3800lei de la stat,dacia mai ofera MAXIM 3800 lei..........
            sau PANA LA 3800LEI
            sigpic Alexandria

Comment

reducerea aia de 1000 euro...este exact ''rabla'' care o duci sau e reducere de la ei si nu iti mai da anumite dotari pe masina.tot ce e dacia, inclusiv sandero 16v v.a intra in programul remat.
              ce fraza frumoasa:"dacia isi respecta promisiunea de a fii alaturi de clientii sai..."
              am vazut eu si cu garantia cum sta treaba.mi.am luat in 2005 dacia extenso, garantie pe 3 ani si m.am dus la service cu puncte de rugina si nu mi.a facut nimeni nimic la masina.
              TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Mai exact versinuea se numeste Logan si nu are nici capace de roti, buton de deschidere portbagaj, airbag pasager, scrumiera si bricheta, iluminare portbagaj si plansa de bord e neagra.

@bunicuta: Mai mult ca sigur nu va fi Sandero 1,2 16v in programul Rabla, dar depinde, se poate schimba decizia.
                Pretul unui Sandero cu echiparea Sandero este de 6890-800(Rabla)=6090. Din asta se mai scad garantia extinsa si ABS-ul si se ajunge la pretul ala, dar ala e avanatajul client, nu pretul platit.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da, acum am dat telefon la vocea clientului, damm sunt disperati astia dupa vanzari
                  Deci, din pretul masinii, sa zicem un Sandero Laureate cu motor de 1.4 + airbag-uri laterale = 9150 euro din care scadem 3800 roni rabla, scadem 3800 roni prima de la dacia (pentru lauretate si prestige) si pot sa-mi aleg ce optionale vreau si ce culoare...deci nu e cum zic unii ca iti baga pe gat ce masini vor ei.
                  Pe langa reducerile astea, daca imi cumpar masina aflata in stock la dealer sau prin tara, mai primesc inca un discount de 880 euro !!! (dar asta implica un Sandero fara airbag-uri laterale si de o culoare pe care poate n-o vreau).
                  Am intrebat daca ar putea sa apara si motorizarile de 1.2 16V...evident ca nu mi-a putut spune nimic...damm it si eu vroiam una cu motorizare de 1.2.
                  Dilema e asta: sa ma grabesc si sa iau un Sandero cu 1.4 sau sa mai astept pentru una cu motor de 1.2 ? (cum as plati masina cash, asta-i singura problema care ma macina momentan)

ps. pot sa merg de azi sa semnez contractul, chiar daca programul inca nu a inceput

Comment

eu zic ca mai bine astepti varianta 1.2 16 v,sau de ce nu iti iei un sandero 1.6?
                    e criza si iti dai seama ca te asteapta cu bratele larg deschise
                    TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Andrei .. are capace la roti .. ( asa zic ei) cica sunt mini Arges

Comment

Vreau 1.2 pentru cele 16 valve, adica o elasticitate mai buna a motorului, dar problema e alta: traiesc in romania, iar idiotii astia din guvern vor introduce acel impozit pe poluare, care cica ar tine cont de emisiile de Co2 si de capacitatea cilindrica, deci ma intereseaza sa-mi iau o masina dupa care sa platesc cat mai putin la stat. Cum nimeni nu stie cum va fi gandita (prost) legea aia, ma pot astepta la orice, si numai asta nu vreau...
                        Mai trebuie luat in calcul un factor, cursul valutar, care se pare ca nici vorba sa mai scada.
                        Nu stiu, ma voi duce maine la dealer sa vad ce si cum.
                        ps. motorul de 1.6 ? no way...nu-si merita banii, prea mare pentru performante prea putin satisfacatoare.
                        ps2. as renunta la Sandero in dauna Logan doar pentru Logan 1.6 16V (ma mai gandesc, desi sunt cam hotarat)

Comment

daca dacia face reducere 3800 ron si 880 euro dealerul, in cazul asta sa inteleg ca-mi pot cumpara un logan prestige 1.6_16v cu 8500 oiro? ha, ha... eu n-as crede ca sunt asa darnici cu noi. nu-i stilul lor, pur si simplu nu "pusca" oferta cu felul de a fi al celor de la dacia. cititi mai marunt sau cereti mail de la vocea clientului, ca la telefon e altceva decat la dealer in showroom.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                            Mai exact versinuea se numeste Logan si nu are nici capace de roti, buton de deschidere portbagaj, airbag pasager, scrumiera si bricheta, iluminare portbagaj si plansa de bord e neagra.
                            vorbesti de versiunea din ungaria nu?
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Vorbeste de versiunea de 5900 euro de la logan .. simplu numita Logan

Comment

stiu, dar la noi prima versiune este ambiance. dotarile lipsa care le-a enumerat andrei fac parte din echiparea de baza din ungaria. si cu roti de 14, care nu le-a specificat, si 3 tetiere pe spate, si fara panza aia de pe usi
                                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google