If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
intr-o revista din Franta sunt prezentate viitoarele modele presupus Dacia.
cine le are cat de cat cu limba franceza, intelege ca la Salonul de la Geneva se vor lamuri multe din planurile Renault pentru marca romaneasca.
Interesant, sunt curios cate din aceste proiecte se vor concluziona ca "masini de serie" . Oare in cati ani vom vedea o astfel de masina pe strazile partiei?
Eu le doresc succes.
Si parca mi-ar sta bine cu un 4x4 deala.
Coupe-ul e interesant.
4x4 cam pare a fi ceva gen Fiat Sedici(sau cum se scrie). Ca si conceptie vorbesc nu ca aspect. Dar nu prea-i gasesc avantaj comparativ cu un sedan.
bai baieti parca vor si ei sa scoata o masina cu aspect de masina )) cel putin sedanu e chiar foarte bine conturat! Dar sunt curios ...cum o sa arate cand o sa iasa de pe linia de productie ) asta daca o se ajunga acolo
Mare pacat ca s-ar putea nu se construiasca la noi aceste noi modele . Uzina Dacia Pitesti nu poate produce in momentul de fata o cadenta de mai multe masini de pe liniile proprii pentru ca functioneaza la maximum . Poate ca odata cu criza financiara si cu revenirea in feb la munca si cu reducerea de 20% din productie vor putea produce la noi si modelul LOGAN sport in defavoarea rusilor . Cred ca SUV-ul nu va avea nicio` sansa sa fie construit la noi , este necesara o noua linie de productie , matrita , retehnologizare . Deci probabil il vom importa (pacat daca va fi asa) . Vor mai aparea Sandero Crosstrack (stepway) care s-ar putea sa fie si 4x4 (dar nu cred) si inca o surpriza ...
surpriza fiind bicleta dacia articulata (cu burduf), cu o putere de 2 cai frumosi...
surpriza cea mai placuta ar fi sa faca lucru calumea si sa lase din pret decat un logan de 200 de cai in care sa ploua sau sa-i cada usile...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Lasand la o parte realitatea actualei crize mondiale, initiativele trebuiesc incurajate sub orice forma. Indrazneala de asemenea. Ce conteza ce poate face sau nu uzinele Dacia din Romania? Haideti sa ne uitam nu mai departe de acum 10 ani sa zicem. Ce spuneam cand vedeam in tot felul de reviste auto concepte dupa concepte si suspineam.... Cand oare o sa avem asa ceva......Made in Romania? ( ma rog, made by Renault ). Obligat brandul Dacia este asociat 100% cu Romania. Si vedem astazi asemenea concepte ( caci astea sunt de fapt ) made by Dacia Renault si ce zicem? Aveti pareri contra? Aveti mofturi? Cat tupeu. Va invit in urma cu 10 ani, sa va dati cu parerea despre nu stiu ce bara fata din fibra de sticla, a mai scos Pitestiul. Va rog
SUV-ul ala este si va pleca la 13 000 de euroi. Intr-adevar seamana foarte bine cu Koleos, de fapt pare ceva intre Koleos si Quasquai (nu stiu daca asa se scrie). De retinut faptul ca vor fi atat 2X4 cat si 4X4.
In ce priveste coupe-ul nu vreau sa mi-o luati in nume de rau, insa daca va uitati cu atentie puteti observa ca imita foarte bine Megane-ul Coupe...pana si culoarea este cea de prezentare a Megane-ului.
Dacia nu va realiza prea curand un coupe...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment