Originally posted by Red_Alin
View Post
Noile Modele DACIA - Lansare Probabila 2010
Collapse
X
-
-
Originally posted by vily pisica View PostCombinata cu un motor de 133 cp pe benzina sau 105 cp diesel ar fii cam peste multe masini.Mai ramine sa vedem pretul
momentan se evita concurenta intre Dacia si frati mai mari
vezi doamne ca Dacia a canibalizat Symbolul, cu aceste motoare ar pati la fel si Meganul...
Comment
-
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Dacia suv 2010 , primele poze reale in care se vad dimensiunile,chiar si designu la acest suv romanesc.Pozele sunt facute in parcare unui supermarket italia...
in primul link este urmarit un suv posibil dacia si in al doilea sunt poze cu interiorul suvu-lui
problema e ca daca intradevar va avea bordul de logan/sandero e trist rau de tot si ar insemna ca francezii isi bat joc de marca noastra si au luat-o doar sa fie acolo la numarCT-42-SMC doar un logan mai galagios
Comment
-
Hai sa ne vedem lungul nasului....Dacia este acum,pentru ca noi nu suntem in stare de nimic,doar sa il imitam si indragim pe bacali sau sa scuiam semnite,o marca LOW COST,depinde de renault si aia decid ce si cum din pacate.Asta e romanul...nu suntem in stare sa facem nimic in nici un domeniu
Comment
-
mai da'-mi place ce va cacati pe voi ca dacia nu face, nu are dotari, etc. cati au 1.4empetrei fara clima, fara geamuri electrice? sau nu si-au luat 1.6mpi ca e cu cateva sute de euro mai scump, impozit mai mare cu 20ron/an si consuma cu 0.2% mai mult. asa va ambalati dar cand se ajunge la bani, hopa, ca nu-s bani de megane. ar trebui insa ca renou sa fie suficient de boi sa faca dacii cu dotari si performante de m5, insa la pret de trabant, ca sa-i satisfaca pe romani. io zic sa va treziti la realitate...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Am un mcv din 2006 si sant foarte multumit de el, multa lume am obsevat ca huleste nu numai loganul . Ma intreb oare ei unde lucreaza ? .Tot asa isi hulesc munca?Singurul lucru pe care il regret ca nu are mcv -ul este doar 4*4.Astept sa apara suv-ul si abia dupa ce il testez am sa comentezsigpic
Comment
-
Fratilor nu are rost...romanul cred ca este cel mai al dracu om,majoritatea care dau in Logan sunt ori invidiosi care merg cu 336 la munca si isi dau cu parerea sau snobi care nu concep ca produsul "romanesc" este de cumparat.Daca vorbesti cu un om cu putina minte o sa vezi ca acesta stie sa aprecieze inclusiv aceasta masina..Totul se compara cu Loganul,totul e mai bun,mai prost sau mai frumos decat Loganul.Se pare ca este important daca toata lumea se leaga de el.Si la banii astia chiar nu gasesti o masina atat de spatioasa,mai ales mcv,sa fie si fiabila si noua si eventual cu 4 roti care sa vireze..m.am saturat de atatea ifose.In occident masina este pur si simplu un obiect,in romanica reprezinta o metoda buna de a taia frunza la caini,altceva nu stim!Fiecare om are dreptul la a-si alege ce ii place si ce e mai bun pentru el...eu am fost socat in momentul in care am aparut cu loganul nou in fata blocului,cam 2-3 saptamani era iures,"de ce ai luat logan?la banii aia luai 2 urusleti sau 3 pisici",sau "de unde ai avut bani"?nu mai spun de pietrele "cazute"pe ea in prima luna de 2 ori si un parbriz schimbat ca intru pra mult in offtopic.Last edited by PCH; 26 October 2009, 14:46.
Comment
Comment