De ce dati atentie snobilor si cocalarilor?De ce ti-ai luat logan?iete asa a vrut muschiu' meu!si inteleg si maimutele care-i treaba.De ce si-au luat ei creier mic?de ce nevasta-sa e grasa sau nu e grasa si de ce are sau nu are coc.Alte intrebari de acelasi gen.Nu am actiuni la Dacia sa ii pup in fund,dar nu am nici la wv sau mercedes s.a. ca sa ii injur.Raspunsul la intrebari de genul asta e unul si acelasi,ala cu muschiu'.
Noile Modele DACIA - Lansare Probabila 2010
Collapse
X
-
Iata ca vine......Dacia Duster - noua Dacia SUV de 350 CP!
Fisa tehnica a vehiculului de competitie Dacia Duster
Sasiu
Tubular, din otel
Suspensii cu doua brate triunghiulare
Motor
VQ 30 al Aliantei Renault Nissan
Dispunere centrala in partea din spate
6 cilindri dispusi in V
24 de supape
Cilindree (cm³) : 2 987
Alezaj x cursa (mm) : 93 x 73.3
Putere maxima kW CEE (CP): 257 (350)
Regim putere maxima (rot/min) : 7 500
Cuplu maxim Nm CEE : 360
Regim cuplu maxim (rot/min) : 5 500
Transmisii
Cutie de viteze secventiala SADEV cu 6 rapoarte
Sistem de franare
Frane fata (ø in mm - tip) 260 - otel ventilat
Frane spate (ø in mm - tip) 265 - otel
Roti
5.5'' x 16'' magneziu
Pneuri Continental Racing Contact2
Dimensiuni / Mase
Lungime : 4 001 mm
Latime : 1 900 mm
Punte fata/spate : 1 690 mm
Ampatament : 2 500 mm
Greutate : 950 kg
Rezervor carburant (L) 25
Detalii....http://www.***********/noutati-auto-masini-noi/articol-dacia-duster-lansata-de-alain-prost-5111139/
Comment
-
-
-
Motorizarea nu are nici o legatura cu varianta de serie si "ansamblul" este realizat de catre Renault Sport. Obiectul este popularizarea marcii si al viitorului model SUV. Masina va concura pe o pista cu gheata din franta si va fi pilotata de catre A. Prost.
Motorizarea nu are nici o legatura cu varianta de serie si "ansamblul" este realizat de catre Renault Sport. Obiectul este popularizarea marcii si al viitorului model SUV. Masina va concura pe o pista cu gheata din franta si va fi pilotata de catre A. Prost.sigpic
Comment
-
inca o poza, cele VT nu par sa arate ca ar fi o masina reala, si oricum in VT se exagereaza cu unele detalii...
oricum, din poza asta, unde e masina reala, sincer imi place, un sandel mai agresiv, farurile la fel imi plac la nebunie, mari, 2 cercuri ( acum se pot face in farul stock angel eyes ), semnalizarea deasupra la fel mare, stopurile parca nu stiu, is inestetice, un bot agresiv, o linie laterala la fel, iar curul asa taiat brusc, asa sec, niste stopuri asa puse acolo ca trebuie
una peste alta, chiar imi placeLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment