Noile Modele DACIA - Lansare Probabila 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• motorizarile s-au discutat ori pe topicul asta, ori pe cel dedicat Duster: 1 benzinar 1.6 110cp, 2 dizalache 1.5 85cp si 105cp.

Dacia a lansat primele imagini oficiale ale versiunii de serie Duster, primul SUV al marcii autohtone. Modelul va debuta anul viitor, in primavara, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

cui ii pasa de casetofon? poate fi ce vrea, oricum se schimba

aia e "insertie" de plastic cu fata de lemn )

interiorul pare intradevar in piele. de struţ.

motorizarile-s "de oras", deci nu vad de ce ti-ai lua la puterile astea 4x4. si sunt satisfacatoare pentru greutatea masinii, raportandu-ma la Logan.
    daca ziceti voi ca-l scot pana in 14.999 full, maxim, blana de struţ, iar vand in draci. mai 2-3 modele sa mai scoata Dacia [2011?] si o sa ne rugam sa mai vedem roata de bmw si metzane prin gropile patriei. struţ power!
    Last edited by bro; 14 December 2009, 03:27.

Comment

• Din cate observ si eu din pozele alea si volanul are ceva "insertie" pe o spita si pe sigla.Mi se pare destul de chicios,si sper sa nu ramana in varianta fianala asa.Au destul timp la dispozitie pana la lansare sa o mai revizuiasca putin.Cei de la dacia sustin ca pretul va fi maxim de 13000.Acum ne mai ramane doar sa asteptam lansarea si sa ne dam apoi cu parerea.
      sigpic
      TM 01 DEO

Comment

• frumos exteriorul dar motorizarile sunt slabe parerea mea
        cum sa pui motor de 1.5 diesel de 85cp ? pe un "suv"
        Last edited by raduprov; 14 December 2009, 12:41.
        Its just a car ...

Comment

• Da' ce pe primul scenic de se vroia SUV ce motorizari aveau? Inclusiv dci-ul de 85 CP. Si pe Qashqai au motorizarile astea mai putin dci-ul de 85 de CP.
          Last edited by Cristi_LCD; 14 December 2009, 13:13.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• scenic pleaca de la 14500

Comment

• Nu stiu dece spuneti ca e greu raportat la puterea motorului.Loganul meu are 1100 si ceva de kg trecute in talon si am diesel-ul de 70.Cred ca multi uita ca nu se vrea un suv cu performante de Porsche sau X6.Este o masina care sa te duca din A in B.IN plus ,cred ca 90% din timp va merge pe asflat,iar ceilalti 10 pe drumuri de tara,eventual un drum mai desfundat pe la vreo cetate istorica.Daca vrei sa te crezi Schumi ia ceva mai potent(daca ai bani).La site-ul de mai sus am vazut deja o gramada de comentarii de la"romani adevarati" cu "mai bine mai pui 5000 si iei tuaregi din germania",dar multi au strans din buci ca sa-si ia sh-uri pana in 10000.
              Last edited by gxg; 14 December 2009, 13:24.
              MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• bai frate toti de pe aici repede comentati domne motoare mici putere mica. unu la mana are motorizari la fel ca mcvul sau mai puternice si e mai usor decat un mcv.
                doi la mana toti urlati ca vreti motoare mari cai putere etc. dar taxa de prima inmatriculare si rcaul cine il plateste , dupaia incepeti sa faceti petitii ca nu aveti bani de prima inamtriculare si va plangeti ca-s hotomani asiguratori. oricum 90% dintre cei care se plang de motorizarile suvului nici nu-i intereseaza achizitia acestui model.
                plus ca duster nu e un suv e un cross-over ca sa zic asa un all-road

sigpic

Comment

• De pozele astea ce ziceti ?! Eu cred ca e masina super reusita. Chiar imi place...
                  Attached Files
                  Last edited by PrietenCuTine; 14 December 2009, 14:45.
                  sigpic

Comment

• Chiar arata binisor,daca as avea banii mi-as lua unul.

Comment

• ar fi frumos sa mentionati si sursa pozelor si autorul lor chiar daca exista un watermark , asa ptr a evita diverse conflicte...

sigpic

Comment

• in pozele astea chiar arata bine,mie imi place foarte mult.chiar e frumos ;)

Comment

• Hai că mă înscriu şi eu pe lista de aşteptare la unul 4×4 în primăvară…Mie-mi place şi cred că mă va scoate din hârtoapele de pe drumurile comunale pe unde mă mai plimb câteodată.

Comment

• si vreti sa ziceti ca nu ar merge mai bine un motor de 1.9 ? 130 de cai si vreo 300nm ? ar fii chiar asa mare lucru ?
                            nu mi se pare potrivit motoru de 85 de cai pe masina asta , aerodinamica mai slaba ca un logan/sandero , greutate mult mai mare daca o incarci , 5 persoane , 2 copii mici , bagaje full si mai prinzi si o barca dupa tine
                            sa nu mai vorbim , un consum mai ridicat sigur va avea , dupa care toti vor urla "motor de 1.5 85 cp cu un consum de xx % !!! " iar topspeedu de vreo 160km/h
                            Last edited by raduprov; 14 December 2009, 18:52.
                            Its just a car ...

Comment

• revista aia e veche rau. nu stiu cat mai conteaza ce-i acolo...

Comment

• Exact cum zicea si sonykel.....pozele sunt luate de pe alt forum....dacia....
                                Masina arata foarte bine! Merita!
                                Intalniri Logan Club Constanta:
                                In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                                Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google