Noile Modele DACIA - Lansare Probabila 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ROAD EMPIRE View Post
    Asta e o prejudecata cu Dacia.
    Voi ati vazut ca in Germania decand au inceput si eu programul rabla(unde le da 2500 de euroi) cea mai cumparata masina de nemti dupa vw este Dacia Logan.
    Masinile Dacia i-au cucerit definitiv pe germani. Progamul de tip Rabla lansat de germani, care sperau sa ajute industria lor auto, a crescut vanzarile masinilor romanesti de 12 ori.

ba chiar vad ca au ramas fara masini pe stoc acolo.
    Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
    Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

@catalinux: O sa fie doar un Sandero cu alta platforma tehnica, nu o sa fie un model 100% nou.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Citeam undeva..pe un site despre 4x4-u` asta.Zicea tipu care a facut sondaju ca nici diferential autoblocabil si nici esp ,macar asr, nu o sa aiba.Deci o sa fie un "Aro"(cam exagerat de mine ) ) cu ABS si airbag-uri.Acuma nu stiu ce sa cred..om trai si-om vedea...
        Cumpar volan de Duster

Comment

Originally posted by andrei.avasi View Post
          Mult succes Dacia cu modelele coupe si 4x4. Poate chiar e un lucru bun scaderea vanzarilor pentru ca ei au mers pe ideea "ce se vinde nu se schimba" si deci acum o sa se grabeasca putin cu introducerea de noi modele, nu stiu calitativ cum vor fi, insa daca au motorizari bune sigur se vor lua.

Cat despre ideea cu noi ca natie, interesant e ceva care l-am mai spus: Dacia e locul 2 in topul preferintelor nemtilor la masini straine, iar noi cumparam rablele lor, care cel mai probabil ei le vand la pret mic pentru un motiv. Si ba chiar inteleg pe cei care nu au bani si cumpara ceva la 3000 de euro din Germania insa nu inteleg pe cei care isi cumpara de pilda un bmw la 9000 de euro si cu 200 000km la bord, pentru ca in momentul acela e clar iti iei asa numai sa eviti Dacia.

In fine, sper sa bage modelele noi cat mai repede pe piata si succes celor din Mioveni in productia noile modele

Nu sunt fan second-hand dar sa fim seriosi ca la 9000 de euro iti iei masina inca in garantie gen Astra 2007-2008 cu 50-60 000.
          un Passat 2007 iarasi inca in garantie cu 60 000 il iei cu aprox 10 000.
          Sunt masini net superioare Loganului,care nu sunt deloc harburi si care la modul cum s-au ieftinit vor canibaliza Loganul.
          Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

eu stiam ca un passat din 2002 il iei la 9000 de euro. nici de cum unul din 2007. si astra din 2007 am vazut de vanzare la 11000 nu la 9000
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by andrei.avasi View Post
              http://www.realitatea.net/dacia-cuce...or_457587.html

ba chiar vad ca au ramas fara masini pe stoc acolo.

A cucerit Dacia Germania dar la 8000 E modelul full diesel de 85 cp ar cucerio si la noi.
              Pretul de achizitionare o face asa bine vanduta.

Originally posted by alindrgn View Post
              eu stiam ca un passat din 2002 il iei la 9000 de euro. nici de cum unul din 2007. si astra din 2007 am vazut de vanzare la 11000 nu la 9000
              Am spus Opel Astra cu 9000, iar Passat-ul de 2007 e 10 500 E, atat e la Galati unul care e La Popescu in parcare, cu AC , nu climatronic abs etc.

Daca prin absurd apar modelele astea, ar trebui sa ia in calcul si mutarea butoanelor pt geamuri pe usa si modernizarea consolei centrale care e de ce-a mai joasa speta, eu unul pe langa util mai vreau sa fie si placut interiorul.
              Last edited by soto_adler81; 14 February 2009, 00:06. Reason: Automerged Doublepost
              Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

@soboBN
                de ce ai avea nevoie de ESP? crezi ca ESP-ul poate sa fie dumnezeu si sa te traga afara din rahaturile in care intri singur? are limitari si nu poate decat sa te ajute cat de cat, nu sa te scoata din vrie...
                @soto_adler
                vad ca tot lauzi sh-urile din De, de ce nu ti-ai luat sh? vad ca ai 1.5 dci ....

Comment

adevarul e ca ia sa incerce dacia sa vanda loganul dizal full la 8000 de iepuroi si-n romania, credeti ca nu s-ar vinde? uite de asta merita sa umplem tara de sh-uri, pt ca noi suntem idioti si trebuie sa dam 12000 pe un logan dizal full cand neamtul da 8000. si are, cred, mai multe dotari decat ale noastre "full de romania". bemveu face reduceri pt romani si vinde pt nemti mai scump? si tot ei sunt nemultumiti de politica guvernului, ca ii lasa sa moara de foame. pai ei fac singuri greva foamei cu politica asta. acum ar vrea sa creasca vanzarile in romania si sa nu scada taxa, asa-i?
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Apropos de marca Dacia care se vinde cu 1300% mai bine acum dupa Rabla Germania (prima de casare 2500E / masina mai veche de 9 ani) . Era garla de Passat-uri si Golf-uri din 98-99-00 cu 1324671423876 de km in bord care erau trimise la casat in schimbul unui SANDERO sau MCV (7 locuri). Logan-ul berlina se vinde mai putin la ei . Este normal , ei sunt perfect constienti ca masina aia si-a facut banii si vor una noua sa ii mai tina inca 4-5 ani fara probleme dupa care isi vor permite sa faca la fel .
                    Noi cumparam "rablele" lor - le sustinem lor economia - inteleg si sunt perfect constient ca exista masini cu muuuuuuuult mai bune decat Logan la aceeasi bani , si ca pretul cerut pe un Logan din Romania a fost vehiculat(asa cum spunea F. Fourmont) masina de 5000$ care intre timp s-a trasnformat in masina de 5000E si cand s-a lansat era deja 5700E . La momentul actual este 6400 o varianta cheala -deci secretul succesului cam asta a fost . Daca vor lansa modele noi (si sigur o vor face) Dacia va trece cu bine de criza (spre binele nostru al tuturor romanilor din Romania) si vom mai avea industrie . Lansari :
                    - Sandero Cross (nu o sa fie 4x4 sunt numai aberatii la stiri doar ca sa se vanda kit de suspensii , alta restilizare bord , ceasuri , jante 16 , toba altfel )
                    - Logan SUV (spre sfarsitul anului)
                    - Logan Sport exista posibilitatea sa fie 2x variante (berlina Logan Sport) si Coupe (peste 2 ani mai repede nu este posibil)
                    -motorizari 1.2 16v 75 / toate modelele
                    1.2 TCe 100 / variantele de varf
                    1.5 DCi 105 / variantele superioare si SUV
                    1.4 sau 1.6 TCe 144 / 165 cai Editii speciale modele SUV sau Sport .
                    - PERSONALIZARI si stickere cat cuprinde
                    1.6 MPi Icy White

Comment

Lasand gluma eu unul sincer astept sa le vad dar mai mult sa le si incerc numai de ar fi realitate ceea ce au prezentat ei?

Comment

Multe din ce ai mentionat tu se vor lansa mult mai tarziu, dupa 2010. In viitorul apropiat (6 luni - 1 an) se vor lansa Sandero Cross si motoarele 1,2 16v.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

la nemti sa nu uitam 2lucruri:1-prima de casare 2500euro!2 veniturile lor!si la noi daca ar da 2500 de euro ar relansa cu adevarat piata auto noua!si cu sh-rile astea mai vechi...hm...am o multime de prieteni care si-au luat bmw pisicuta,golf3 sau mai stiu eu ce masini la aceeasi bani care eu mi-am luat logan tot sh ce-i drept dar din 2005!cu mana pe inima va spun ca acei oameni au mai bagat muuult mai mult in ele dupa nici un an!aduse din germani cu 9999999 km!daca ati vedea cine vinde masini in germania...sunt turci,araboi!care fac exact ca samsarii nostrii!kit,km inapoi,aditivi in motor sa nu scoata fum 2-3sute de km si pe urma iti cade!SCUZE DE OFF!in legatura cu titlu threadului,am auzit ca urmatoarele motorizari vor fi toate 16v!!corect??ar fi un inceput bun,zic eu!si va exista o noua gama de 1.8 16v.tin s aprecizez ca asta am auzit si eu de la un nenea care cica ar lucra pe la uzina!daca el mintea mint si eu!
                          "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Hehe ... oameni buni , daca la noi ar da 2500E / prima de casare v-ati lua tot SEAT (cei complexati) Vw (cei care vor sa nu iasa in evidenta) s.a.m.d . Lista ar putea sa continue mult , dar ati inteles ideea si nu neaparat ca lumea si-ar cumpara variantele ieftine de la producatorii de mai sus , ci si-ar lua varfurile de gama - gen PASSAT sau Leon sau Laguna sau 407 sau alte nebuneli din astea pentru ca asa e romanul si cel putin in Pitesti asa este - sa ai Passat frate chiar daca n-ai cu ce sa-l inmatriculezi sau sa mergi cu el pe sosea . Dau oamenii 30k / masina in conditiile in care ei n-au nici casa .
                            P.S. NU-mi spuneti ca nu e adevarat - uitati-va in stanga in dreapta (si sincer va asigur ca n-o sa va ma vina sa va mai uitati) sa vedeti daca nu e asa .
                            1.6 MPi Icy White

Comment

@ odorog - CORECT, un amic si-a luat pgt 206 si a bagat bani pana la loc comanda, si tot rupta in doua este...
                              @ ingerul - CORECT, situatia asta este peste tot, am intalnit oameni care preferau sa mearga cu masina taras decat sa dea ultimul ban din casa pe reparatii, cand e rata 600-800 de euro parca iti vine sa iti bagi picioarele intr-o bucsa, intr-un brat de suspensie...o placuta, un disc...
                              noi suntem saraci dar tinem coada sus sa moara vecinu de la 3 de ciuda ca are dacie si eu cazan rupt in doua...
                              nu am nimic cu cei care isi cumpara masini vechi, si mie mi-ar placea un 325i dar costa al naibii sa il faci cum l-a fatat masa la ei acolo in bavaria... si majoritatea sunt cu doua roti in groapa si pe ultima suta de km si nu sunt decat sugative de bani....am mai incercat sa intretin o batrana de 30 de ani si cand a inceput sa cada....am dat-o si gata ca nu mai aveam bani nici de benzina

Comment

E corect ce spui si tu si ingerulol,dar cand vor aparea modele mai noi de la Dacia(stiu eu,Logan II,sau altceva)atunci nu stiu cat de mult o sa se mai merite Logan-ul.
                                Plus ca multa lume zice ca sunt reviziile ieftine.Eu nu as crede,am destui prieteni loganisti care spre exemplu au dat 30 de roni pentru schimbarea unor placute,bineinteles cu piesele clientului.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google