Noile Modele DACIA - Lansare Probabila 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vine primavara...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

In Bucuresti inca ninge - primavara mai trebuie sa astepte
      1.6 MPi Icy White

Comment

Originally posted by ingerulol View Post
        vine Logan RS
        Sau nu...
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Logan RS ) Sa ne multumim daca vedem macar sandero stepway sau ce SUV o fi
          sigpic

Comment

O sa fie Coupe-ul (conceptul ala) sigur , cred ca Sandero CROSS , si sper eu LOGAN RS :P
            1.6 MPi Icy White

Comment

curiozitate

Originally posted by FLORYN View Post
              Interesant, sunt curios cate din aceste proiecte se vor concluziona ca "masini de serie" . Oare in cati ani vom vedea o astfel de masina pe strazile partiei?
              Eu le doresc succes.
              Si parca mi-ar sta bine cu un 4x4 deala.
              Dacia 4x4 arata f bine si va avea tehnologia Nissan...Dar,daca imi permtzi,sa te intreb,ce probleme,ai avut pana acum cu Loganul tau,Dci 70cp?Ma bate gandul sa imi iau si eu...Hai fii sincer...Cu respect,Alehandro

Comment

Dacia a început campania oficială de teasing pentru conceptul pe care îl va prezenta la Salonul Auto Geneva 2009.
                http://www.***********/noutati-auto-...a-2009-3861448
                sigpic

Comment

Sandero Cross sau cum se va numi va exista cu siguranta. Ieri a oprit unul langa mine cu nr de probe. Este exact ca Renault Steppe (parca asa se numeste) doar ca are sigla+grila Dacia. Arata interesant
                  sigpic

Comment

pfff....exact-exact?
                    steppe e pe baza de MCV...esti sigur ca nu era ala cu aspect de SUV care se vinde deja in brazilia?
                    Last edited by skd_ozenel; 24 February 2009, 18:36.

Comment

ce sa mai lanseze cei de la dacia suvuri si alte generatii de logan, cand ei s-au apucat de lansari modele inferioare variantei ambiance, respectiv varianta logan? ce pretentii mai putem avea? ambiance acum e masina, modelul logan a devenit lighean. dar e lighean cu abs, sa privim si partile bune, ca sa nu se supere de tot cei de la dacia
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Si ca o informatie, SUV-ul, nu Sandero Cross, va avea puntile (cel putin puntea spate sigur, cea fata 50%) de la X-trail I.

@catalinux: Cred totusi ca ai vrut sa zici Renault Stepway, nu de alta, dar Dacia Steppe e asta:
                        Attached Files
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Stepway - se va numi CROSS sub Sigla Dacia si va fi un SANDERO mai inalt si cu jante pe 16" . SUV va fi un concept 90% din varianta finala si nu cred ca va avea mare treaba cu MCV , si coupe-ul tot concept o sa fie
                          1.6 MPi Icy White

Comment

toate ca toate,dar cu siguranta dacia va face o figura frumoasa la geneva 2009
                            sigpic

Comment

usor,,,usor...atingem si noi romanii un proiect ,,,,numit!autoturism!cu aceste modele si cu preturile lor.......ajungem cu o treapta mai sus decat fiat si sa nu mai vorbim de cele coreene.

Comment

mie unul imi place grozav .am un mcv iar urmatoarea va fi tot logan 4*4 . abia astept sa iasa pe piata
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google