If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu am chef de polemici insa unii din voi sunteti mult prea subiectivi asa ca mai bine o lasam balta si conducem fiecare ce ne place si nu in ultimul rand ce ne permite buzunarul.
P.S. Nici macar nu am o masina germana insa am condus destule sa imi dau seama ca nemtii chiar fac MASINI.
Da dar cel mai usor de pus este 1,5 dci. Practic se pune doar motor si cutie pe Logan. Cum merge 1,6 16 v de 105CP nu vad de ce nu ar merge 1,5 dci de 105 CP.
Motoarele de care zici presupun alte sisteme de siguranta in primul rand si probabil si alte elemente de caroserie.
2010 e prea departe...sa se duca dracu' cu el cu tot parca vad si-un pret de vorbesti singur la modelul respectiv. nu ma injurati, normal ca-l vreau acum, la programul rabla, cu 8000 de euro daca se poate
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Am vazut marti, pe langa uzina, un model camuflat. Am presupus eu ca este vorba despre noul SUV si daca am dreptate (si 90% am), din ce am putut sa-mi dau seama va avea un design cu linii simple, nu este de dimensiuni foarte mari (undeva langa KIA Sportage, insa parca mai putin inalt), va avea stopurile pe verticala in timp ce farurile for fi mai mult drepte (adica nu se vor prelungi prea mult in sus ca la Sandero). Botul cred ca va fi rotunjit, ,ceva asemanator cu loganul pf2.
P.S: Imi pare rau ca nu am apucat sa fac poze, nu eram cu masina personala si ma grabeam in acel moment.
1.5 105 va avea cutie in 6 trepte Deci o "mica" modificare binevenita din punctul meu de vedere . Deja e in teste prin rucar pe MCV (puteti vedea pe www.dacialoganmcv.nl omologii nostrii olandezi care apreciaza Dacia mai mult decat apreciaza unii romani (care se considera romani))
1.6 133 necesita ranforsari la suspensii si la frane (probabil proiecteaza/testeaza), pentru ca sasiul poate sa sustina caii putere fara probleme de subvirare majore.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment