Noile Modele DACIA - Lansare Probabila 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu am chef de polemici insa unii din voi sunteti mult prea subiectivi asa ca mai bine o lasam balta si conducem fiecare ce ne place si nu in ultimul rand ce ne permite buzunarul.

P.S. Nici macar nu am o masina germana insa am condus destule sa imi dau seama ca nemtii chiar fac MASINI.

Comment

• Acum sa revenim la topic
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by The_Kid View Post
        P.S. Nici macar nu am o masina germana insa am condus destule sa imi dau seama ca nemtii chiar fac MASINI.
        Un ultim off topic: Masina ta unde crezi ca e facuta? Tu nu Ford Focus ai? Nu e masina nemteasca?
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Sa speram ca aduc motorizarile Sport 1.6 133 si Eco 1.5 105 , cat si nuanta NOIR NACRE
          1.6 MPi Icy White

Comment

• Culoarea ma intereseaza mai putin . De acord cu 1,5 105 CP.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• mai bine 1.6_133cai.... sau un 2.0 turbo de pe megane f1 team... hai sa continuam sa visam ampixulea
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da dar cel mai usor de pus este 1,5 dci. Practic se pune doar motor si cutie pe Logan. Cum merge 1,6 16 v de 105CP nu vad de ce nu ar merge 1,5 dci de 105 CP.
                Motoarele de care zici presupun alte sisteme de siguranta in primul rand si probabil si alte elemente de caroserie.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• K4M 133 CP e foarte probabila lansarea sa in 2010, pe cand dCi105 poate mai devreme, dar nu inainte de vara 2009.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• 2010 e prea departe...sa se duca dracu' cu el cu tot parca vad si-un pret de vorbesti singur la modelul respectiv. nu ma injurati, normal ca-l vreau acum, la programul rabla, cu 8000 de euro daca se poate
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• cam 18000 de euro o sa aibe pretul daca iese in fabricarea de serie. dar cica nu v-a fi vazut niciodata pe strada
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Am vazut marti, pe langa uzina, un model camuflat. Am presupus eu ca este vorba despre noul SUV si daca am dreptate (si 90% am), din ce am putut sa-mi dau seama va avea un design cu linii simple, nu este de dimensiuni foarte mari (undeva langa KIA Sportage, insa parca mai putin inalt), va avea stopurile pe verticala in timp ce farurile for fi mai mult drepte (adica nu se vor prelungi prea mult in sus ca la Sandero). Botul cred ca va fi rotunjit, ,ceva asemanator cu loganul pf2.

P.S: Imi pare rau ca nu am apucat sa fac poze, nu eram cu masina personala si ma grabeam in acel moment.
                        sigpic

Comment

• 1.5 105 va avea cutie in 6 trepte Deci o "mica" modificare binevenita din punctul meu de vedere . Deja e in teste prin rucar pe MCV (puteti vedea pe www.dacialoganmcv.nl omologii nostrii olandezi care apreciaza Dacia mai mult decat apreciaza unii romani (care se considera romani))
                          1.6 133 necesita ranforsari la suspensii si la frane (probabil proiecteaza/testeaza), pentru ca sasiul poate sa sustina caii putere fara probleme de subvirare majore.
                          1.6 MPi Icy White

Comment

• @alindrgn: Daca e vorba de K4M133 te inseli, nu va fi atat de scump si va iesi in varianta de serie.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• andrei... ceea ce am scris mai sus de aici stiu. nu ma lua cu tipuri de motoare ca ma bagi in ceata
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• 1.6_133cp e mai usor si are cuplu mai mic decat un dizal de 85 de cai. deci chiar nu vad de ce n-ar tine caroseria...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google