Noile Modele DACIA - Lansare Probabila 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

are forma a megane 3
    sigpic

Comment

Superbe modele,dar Dacia Coupe nu cred sa apara cel putin in 5 ani de acum incolo.
      De suv se mai tot vorbeste dar proiectul Coupe pare a suna a SF.

Comment

ingerulol Uzina Dacia se afla la Mioveni nu la Pitesti din cate stiam eu....in al doilea rand cei de la Uzina Dacia nu mai merg pe cadenta ci pe calitatea masini (sunt cerinte cam mari dar se straduiesc)....in privinta ca nu au unde sa mai faca si alta gama de masina, eu iti spun din surse sigure ca au, sectia caroserie a marito aproximativ de doua ori , sectia presaj vor sa ajunga la inca 4 lini de fabricatie deci mareste si acesta sectie.....si nu in ultimul rand se aud zvonuri si cu siguranta din vara- toamna vor sa scoate acea masina cu tractiune pe spate si tractiune integrala nu se stie daca pe sandero sau pe alta platforma de masina....
        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Originally posted by Red_Alin View Post
          Superbe modele,dar Dacia Coupe nu cred sa apara cel putin in 5 ani de acum incolo.
          De suv se mai tot vorbeste dar proiectul Coupe pare a suna a SF.
          Nu stiu de ce ti se pare sf,doar pentru ca este prima data ca se vorbeste despre Dacia Coupe,cred ca este cazul sa scoata si modele mai deosebite si evident mai scumpe,mise pare perfect realizabil intr-un an.Frumoase modele.

Comment

Noul 4x4 de la DACIA este un amestec dintre SANDERO si NISSAN QASHQAI ( parerea mea ) .
            Fiind in grupul Renault - Nissan dispun de o imensa baza de date cu diferite prototipuri ,
            astfel ca folosind un calculator pot lua nastere o multime de automobile , imprumutand de
            la unul ceva , de la altul altceva si asa mai departe ( vezi noul Clio ) .
            Last edited by givali; 11 February 2009, 22:10.

Comment

Originally posted by KaTaLyn View Post
              ingerulol Uzina Dacia se afla la Mioveni nu la Pitesti din cate stiam eu....in al doilea rand cei de la Uzina Dacia nu mai merg pe cadenta ci pe calitatea masini (sunt cerinte cam mari dar se straduiesc)....in privinta ca nu au unde sa mai faca si alta gama de masina, eu iti spun din surse sigure ca au, sectia caroserie a marito aproximativ de doua ori , sectia presaj vor sa ajunga la inca 4 lini de fabricatie deci mareste si acesta sectie.....si nu in ultimul rand se aud zvonuri si cu siguranta din vara- toamna vor sa scoate acea masina cu tractiune pe spate si tractiune integrala nu se stie daca pe sandero sau pe alta platforma de masina....
              UAP (Uzina de Automobile Pitesti) - daca intreaba cineva in tara unde se face Dacia o sa spuna din obisnuinta si probabil din necunoastere Pitesti . Intradevar se afla la Mioveni (am vrut sa precizez dar am zis ca nu ma va cita, quota nimeni )pt asa ceva )
              Nu stiu ce sursa sigura ai tu , dar te-a informat gresit . Calitate ?! Gresit . Inainte sa fie efectiv afectata de criza financiara putin le pasa de calitate - si sunt multe defecte de imbinare pe ph2 cat si pe sandero si multe altele despre care pot sa spuna userii . Au dublat sectia caroserie / matrite , erau obligati - se cer piese de schimb (lumea mai si accidenteaza masinile) .
              Cred (as cam pune si pariu sa vedem care are sursele mai bune) ca nu se va mai fabrica decat inca un model maxim de Dacie in plus fata de ce-i acum in Romania si daca se va mai scoate ceva sub marca Dacia va fi produs in Rusia . Cred ca cel mai bine avem de asteptat sa vedem care avem dreptate hippy:
              1.6 MPi Icy White

Comment

Originally posted by lupulucian View Post
                Lasand la o parte realitatea actualei crize mondiale, initiativele trebuiesc incurajate sub orice forma. Indrazneala de asemenea. Ce conteza ce poate face sau nu uzinele Dacia din Romania? Haideti sa ne uitam nu mai departe de acum 10 ani sa zicem. Ce spuneam cand vedeam in tot felul de reviste auto concepte dupa concepte si suspineam.... Cand oare o sa avem asa ceva......Made in Romania? ( ma rog, made by Renault ). Obligat brandul Dacia este asociat 100% cu Romania. Si vedem astazi asemenea concepte ( caci astea sunt de fapt ) made by Dacia Renault si ce zicem? Aveti pareri contra? Aveti mofturi? Cat tupeu. Va invit in urma cu 10 ani, sa va dati cu parerea despre nu stiu ce bara fata din fibra de sticla, a mai scos Pitestiul. Va rog
                cand lumea progreseaza, e normal sa creasca asteptarile. nu cred ca e tupeu, e un lucru normal. trebuie sa te uiti in jurul tau sa vezi unde e restul lumii, nu sa iei etalon situatia proprie de acum 10 ani. de ce sa te multumesti cu ce faci acum doar pt ca nu esti in stare sa ajungi din urma restul lumii, care e cu 50 de ani inaintea ta? atitudine tipica de "las' ca-i bun si-asa, ca e a noastra". cu mentalitatea asta de automultumire nu recuperam noi aia 50 de ani intarziere...cu tot cu conceptele dacia, ei sunt la nivelul sfarsitului anilor '90...sau dacia aia coupe ce seamana izbitor cu un 350z o fi vreo revelatie in materie? audi tt a fost la vremea lui o revelatie, noul scirocco...pana si noul megane3 e un astra gtc de acum 2-3 ani. asa ca lasati-o deoparte cu dizainul lu' renou si cu conceptele lor low-cost.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sunt oarecum intrigat de noul SUV de la Dacia, in sensul ca "voci" din interior imi spun ca nu va fi un Sandero restilizat si ca va fi un model de sine stator care se pare ca va avea o grila impunatoare, insa aseara am vazut un Sandero SUV (tind sa cred ca nu era pachetul ala de la Sandero simplu si ca am vazut bine chiar daca era seara). Plus ca in Brazilia deja se vinde Sandero Steppe sau cum ii zice. Sa fie totusi vorba despre doua modele, un Sandero allroad si un SUV independent. Tare sunt curios...
                  sigpic

Comment

daca o sa dea ulei pe la distributie la 5600 km, sa se auda priza la cutie din fabrica, la 12,13k km sati troncane toate plasticele s.a.m.d mai bine sa ramana prototip :-p

Comment

imi place 4x4 sper sa nu fie o corcitura dupa sandero

Comment

@Seba : Bineinteles ca atunci cand lumea progreseaza, asteptarile cresc si ele. Asta este de fapt spiritul progresului. Mai mult.
                        Dar ma refeream la noi ca romani, ca natie. Asta ma deranjeaza. Nu facem nimic pentru progres. Stam deoparte si aratam cu degetul, tipic romaneste. Si ca restul lumii este in medie cu 50 de ani inaintea noastra este deja realitate. Si ce-i cu asta? Cu ce ne ajuta? Tot pe margine stam si ne dam cu parerea pana la loc comanda.
                        Last edited by lupulucian; 12 February 2009, 22:16.

Comment

ei, asta-i cu totul altceva... din primul post nu se intelegea clar
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mult succes Dacia cu modelele coupe si 4x4. Poate chiar e un lucru bun scaderea vanzarilor pentru ca ei au mers pe ideea "ce se vinde nu se schimba" si deci acum o sa se grabeasca putin cu introducerea de noi modele, nu stiu calitativ cum vor fi, insa daca au motorizari bune sigur se vor lua.

Cat despre ideea cu noi ca natie, interesant e ceva care l-am mai spus: Dacia e locul 2 in topul preferintelor nemtilor la masini straine, iar noi cumparam rablele lor, care cel mai probabil ei le vand la pret mic pentru un motiv. Si ba chiar inteleg pe cei care nu au bani si cumpara ceva la 3000 de euro din Germania insa nu inteleg pe cei care isi cumpara de pilda un bmw la 9000 de euro si cu 200 000km la bord, pentru ca in momentul acela e clar iti iei asa numai sa eviti Dacia.

In fine, sper sa bage modelele noi cat mai repede pe piata si succes celor din Mioveni in productia noile modele
                            Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                            Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Asta e o prejudecata cu Dacia.
                              Voi ati vazut ca in Germania decand au inceput si eu programul rabla(unde le da 2500 de euroi) cea mai cumparata masina de nemti dupa vw este Dacia Logan.
                              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

daca la calitate dacia nu face nimic nu o sa mai tina mult vrajeala ..sa speram ca nu o sa inchida astia sandramaua.sa treaca anul asta cu bine dacia si mai vedem noi.
                                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google