Noile Modele DACIA - Lansare Probabila 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu astept lista cu preturi si dotari...pana atunci comantariile sunt de prisos...ce pot spune este ca modelul din poza imi place

Comment

• Nu stiu ce parere aveti voi dar mie unul imi place foarte mult.Chiar sunt curios ce pret va avea.Arata foarte bine.O poza gasita pe net http://assets.sport.ro/assets/sport/...uster_pimp.jpg si alte poze aici: http://www.carblog.co.za/2009/12/09/...ally-unveiled/
      sigpic

Comment

• Eu nu as crede ca acel coupe o sa fie marca Dacia.Dar cine stie?Poate ne fac astia de la Renault o surpriza.Oricum arata foarte bine si coupe-ul si 4x4.Cel din urma stim ca o sa il lanseze ,mai ramane sa vedem un sedan si eventual un coupe.Cat despre preturi sunt convins ca o sa rupa iar gura targului.
        sigpic
        TM 01 DEO

Comment

• coupe-ul ala, dupa cum arata, ca prototip, e desenat inaintea lansarii lui Megane coupe. nu de alta dar cam seamana zdrobitor de mult, nu? de aia cred ca varianta Dacia va fi totusi redesenata, doar pastrand liniile de caroserie de la Megane, dar fa fi simplificat pentru reducerea costurilor.

sunt tare curios care e strategia pe termen lung al celor de la Renault vis-a-vi de Dacia. nu pot creste preturile pentru ca-si vor face singuri concurenta modelelor proprii pe piete comune, deci trebuie sa se faca undeva diferenta. ori vor vinde Dacia doar in piete in care Renault nu exista [care?], ceea ce ar fi dezastruos pentru noi [si suna prea improbabil].

Comment

• Probabil vor incerca sa duca Renault spre zona up-market (vezi reclama la Fluence ca exemplu) si vor pastra Dacia ca model low-medium cost in functie de model. Sandero de exemplu, la acelasi nivel de echipare, e mai scump ca un Logan desi e o masina mai mica.

Comment

• Sper să nu ne îngrozească în martie cu preţul la Duster…

Comment

• logan mcv limuzina

sa fie si asta un nou model?sau face parte din sectiunea "my ride"....am gasit pe stirileprotv acest reportaj...daca se mai vorbeste despre ea pe forum,scuze,eu nu am gasit!

Dacia Logan MCV limuzină este un proiect cel puţin interesant, stadiul de lucru fiind destul de avansat, dacă luăm în considerare pozele postate pe forumul *********.ro. Potrivit discuţiilor de pe topicul dedicat, proiectul beneficiază de aportul oficial al celor de la Dacia , lucru confirmat parţial şi de aspectul atelierului în care a fost făcută poza, acolo unde se mai poate observa încă o parte frontală de Logan.

Soluţia aleasă pare să fie un pic mai complicată: s-a tăiat un MCV în două iar între bucăţile rezultate s-a încercat asamblarea unei porţiuni mediane din două uşi. Rezultatul nu este unul foarte reuşit, însă nu trebuie uitat că suntem încă într-un stadiu intermediar de fabricaţie. Cum se vrea să arate versiunea finală, puteţi vedea în schiţa alăturată.

Acţiunea în sine nu este o noutate, de-a lungul timpului, Dacia Break a fost de mai multe ori transformată în limuzină de către pasionaţi. Şansele ca o Dacia Logan MCV limuzină să ajungă vreodată în producţia de serie sunt foarte mici, însă prototipul se pare că nu mai are mult până la prezentarea oficială.
                Attached Files

Comment

• prima poza: bandourile laterale nealineate. pare doar un proiect, o modificare a unui [probabil] MCV. s-au si anuntat urmatoarele variante: SUV, noul sedan, un coupe. n-am auzit nicaieri sa se vorbeasca de limuzina, plus ca e foarte improbabil ca dacia sa-si bata capul cu asa ceva. sa fim seriosi.

Comment

• oo da ...parca ii vad pe "colorati" de la noi din tara la o nunta si sa mearga cu mcv limusina )

Comment

• Daca va uitati mai bine ala este un proiect la care lucreaza cineva intr-un garaj sau ceva,si nicidecum pe o banda in fabrica.Hai sa fim seriosi
                      sigpic
                      TM 01 DEO

Comment

• cei de la Pro tv precizeaza destul de clar in reportajul respectiv:
                        "proiectul beneficiază de aportul oficial al celor de la Dacia , lucru confirmat parţial şi de aspectul atelierului în care a fost făcută poza, acolo unde se mai poate observa încă o parte frontală de Logan."

deci nu se face asa ceva in fabrica si nici nu cred ca o sa fie facut vreodata,dar poti sa sti,traim in romania!

Comment

• poai toate limuzinele de pe lumea asta au fost facute de fabrica?
                          nu cred, toate is facute de firme care se ocupa de asa ceva, specializate pe modificari in limuzine...
                          in atelierul respectiv mai e un bot de logan...si ce? daca era un bot de audi, acum automat faceau o increngatura MCV-audi?
                          oricum, se vede ca is in probe, si in modificari respectivii, hai sa vedem ce-o iesi.
                          nu ar fi nice sa vedem printre jeepane si alte masini tari limuzine si un MCV? de ce nu
                          apropo, am o revista cu masini, nu stiu cum se cheama, acelasi reportaj si poze is si acolo
                          Life is short...play more!
                          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• scuze de dublu post...
                            si atata timp cat exista asa ceva...un MCV chiar m-as mandri sa stiu ca exista, pusa langa alte limuzine gen ferrari, cadillac, humvee si alte nume
                            asa ca haideti sa lasam comentariile de genul e urata sau ui cum arata dunga aia si etc...
                            masinile voastre au acelasi bot si cur, si o parte din laterala, asa ca daca asta e urata, ale voastre is la fel :P
                            Attached Files
                            Last edited by bolo; 19 January 2010, 13:52.
                            Life is short...play more!
                            http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• ferrari limuzina?! ...nu prea merge!ori e ferrari ori e balena!

Comment

• Dacia Duster se prezinta in detaliu in primul clip publicitar. Spotul exploateaza la maximum mitul SUV-ului, acela ca poti evada oricand cu el din viata urbana si poti merge in mijlocul naturii. Masina este vopsita in culoarea maro, aceasta fiind culoarea oficiala de lansare a masinii.

Clip prezentare oficial Duster!
                                Mie unu imi place!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google