Dacia A Scos Loganul De Aproape 5000 De Euro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia A Scos Loganul De Aproape 5000 De Euro

Dacia a lansat un nou nivel de echipare, ce se numeşte simplu Logan şi este comercializat de la 5900 de euro, pentru că împreună cu prima de casare să ajungă la aproape 5000 de euro.

În oferta Dacia a apărut un nou Logan, care se vinde cu 5900 de euro, cu 500 de euro mai puţin decât varianta Ambiance. Echipat cu motorul de 1,4 litri şi 75 CP, noul Logan vine cu spoilere nevopsite, jante din tablă de 15 inch, ABS standard plus centuri pentru toate locurile şi airbag doar pentru şofer.

Este dotat cu preechipare radio iar aerul condiţionat lipseşte . Iar acestea sunt doar câteva din modificările ce pot fi observate cu ochiul liber, nefiind excluse economii şi la partea tehnică, aşa cum Dacia ne-a obişnuit. Interesant este că dacă luăm în calcul valoarea sumei acordate ca primă de casare, preţul unui asemenea Logan se apropie de celebrul preţ de 5000 de euro.

Va reuşi oare această mişcare să crească vânzările Dacia? Da, însă foarte puţin, mai ales dacă ne gândim că Dacia în continuare oferă promoţii ce nu acoperă nici măcar diferenţa de curs valutar apărută în ultima jumătate de an, asta în timp ce veniturile românilor au rămas cel puţin constante.
    sigpic

Salutare,

am observat ca Laureatul dci si-marit pretul cu 5 euro de cand a aparut Loganul asta ieftin...Banuiesc ca nu are a face una cu alta, dar nu imi dau seama ce anume si-a modificat pretu: masina sau "optionalele". Pana acum Laureat dci + airbag-uri laterale + vopsea + garantie extinsa 2 ani era 10800 euro.

O seara placuta

Comment

"Interesant este că dacă luăm în calcul valoarea sumei acordate ca primă de casare, preţul unui asemenea Logan se apropie de celebrul preţ de 5000 de euro."
      Atata timp cat eu ma duc sa cumpar aceasta masina cash, sau cu credit, fara sa apelez la programul rabla, si platesc 5900E.....pretul masinii este departe de fabuloasa cifra de 5000E.
      Eu cand am cumparat loganul in August 2005, am dat pe el 5800E - cash (contravaloarea in lei, evident), varianta de echipare Ambiance.
      Intre timp a crescut si euro-ul, si pretul masinii.....cu toate ca modelul s-a invechit, si teoretic ar trebui sa se mai ieftineasca nitel.
      Astia de la Dacia au o politica de vanzari cel putin dubioasa, pe criza asta.....nu inteleg cum de nu mor de foame. Noroc cu programul rabla de la nemti, ca isi mai revin si ei nitel, dar dealerii Dacia, sunt la pamant, si au numai oferte de 2 lei.

sigpic

Comment

Daca ar ieftini cu 700E cum era initial pretul loganului la lansare, acum ar fi costat 5200E,deci se apropia de 5000E.Pacat ca astia de la Dacia nu reduc si ei deloc preturile
        sigpic

Comment

[QUOTE=Dudu;264272]Dacia a lansat un nou nivel de echipare, ce se numeşte simplu Logan şi este comercializat de la 5900 de euro, pentru că împreună cu prima de casare să ajungă la aproape 5000 de euro.

În oferta Dacia a apărut un nou Logan, care se vinde cu 5900 de euro, cu 500 de euro mai puţin decât varianta Ambiance. Echipat cu motorul de 1,4 litri şi 75 CP, noul Logan vine cu spoilere nevopsite, jante din tablă de 15 inch, ABS standard plus centuri pentru toate locurile şi airbag doar pentru şofer.

Este dotat cu preechipare radio iar aerul condiţionat lipseşte . Iar acestea sunt doar câteva din modificările ce pot fi observate cu ochiul liber, nefiind excluse economii şi la partea tehnică, aşa cum Dacia ne-a obişnuit. Interesant este că dacă luăm în calcul valoarea sumei acordate ca primă de casare, preţul unui asemenea Logan se apropie de celebrul preţ de 5000 de euro.Cu credit pe 8-10 ani?(daca calculezi si dobanda ai sa vezi un alt pret) si o sa termini creditul cu masina in parcare.(cu defectiuni)

AC/DC- RIDE ON

Comment

eu zica ca o sa aiba priza mai ales ca are si abs Standar lucru pe care eu nu-l am pe masina si am dat 7600 pe ea asa ca...
            si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

este versiunea de baza din ungaria mai mult ca sigur.

roti pe 14, capace mini-ca pe van, 3 tetiere spate, bord si fete usi negre la fel si consola centrala, lipsa materialului de pe usi, lipsa airbag pasager, lipsa bandouri laterale de pe usi, lipsa bandou cromat de pe spoilerul fata, spoilere negre, nevopsite deloc
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

In loc sa evoluam, involuam....Felicitari Dacia...Scoate-i motorul de 1.5 dci si pune-l pe cel de 1.9 SDI, asa poate mai scade pretul).
                Ce politica duc astia...

Comment

Pai cum vrei sa scape Renault de stocul asta de motoare(1.9 D)?Le baga pe gat la fraieri
                  sigpic

Comment

astia sunt timpiti au fumat ceva in ultima vreme
                    in loc sa mai reduca din preturi taind la profit astia taie din masina la propiu
                    in curind o sa apara loganul de 4000 de euro la care vii de acasa cu rotile si eventual motorul daca nu vrei sa dai la pedale
                    VARIANTA SPORT VA AVEA PEDALE SI PENTRU LOCURILE DIN SPATE
                    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

o noua prostie a dacia...prea scump pentru ce poate...
                      in fine... ptr cine vrea o masina si nu are bani...
                      Better late than never, but never better late

Comment

Daca as fi patron de firma de distributie, as cumpara angajatilor Loganuri d'astea...

Comment

Da , pentru distributie sunt ok .

Comment

Ce reducere fratilor, cand am fost cu un prieten de si-a luat un Logan Ambiance, in iunie 2007 a costat 6400 euro, adica 208 milioane lei vechi. Euro atunci era in jur de 32500. Acum, pentru Loganul acela care costa 5900 euro, trebuie sa platesti aproximativ 250 milioane. Zic in lei, pentru ca traim in Romania,si majoritatea suntem platiti in lei la salariu. E diferenta cu plus de 40 de milioane, si atunci spune-ti voi, unde e reducerea?
                            niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

reducerea se vede doar in euro...chipurile. ca ei tot castiga enorm si de pe urma acestei variante, care vrea sa fie cel mai ieftin logan.
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google