Dacia A Scos Loganul De Aproape 5000 De Euro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai modelu asta nu e ceva nou.
    Seama izbitor de mult (defapt e unul si acelasi lucru) cu Loganu exportat la unguri: jante tabla pe 14'', spoilere nevopsite, 3 tetiere si ABS obligatoriu (asa se cere la ei) si da, era mai ieftin ca Loganu de baza.
    Mai mult ca sigur ca au deja pe stoc varianta asta si la unguri s-a cam terminat vanzarea.

PS: nu spuneti ca e mai rau ca varianta de baza, ca nu-i asa. In Arad sunt destule Taxiuri Logan (aduse de la unguri, le vezi imediat dupa rotile de bicicleta - unii si-au mai schimbat jantele) care au sute de mii km la bord si merg ca oricare alt Logan.

Comment

Originally posted by Eu4yas View Post
      Nu stiu daca merge pe taxi pentru ca am impresia ca sunt obligati prin lege sa aiba aer conditionat .
      Nu sunt obligati dar daca au aer au dreptul sa ceara un tarif mai mare.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
        Daca dai rabla, iei masina in leasing cu 6 rate gratuite si ABS-ul cadou si iesi undeva la 4000 euro, o afacere bunicica zic eu.
        cu rabla cu tot pleaca de la 4995 euro
        iar de leasing nu cred ca e 4000 toata valoarea,cele 6 rate sunt pacaleala[ai dobanda 10%+altele...........
        Last edited by cristy plus; 25 February 2009, 14:21.
        sigpic Alexandria

Comment

Are cam multe minusuri Logan-ul de 5900 Euro, dar cred ca se va vinde foarte bine. Acum ramane de vazut.

Comment

pentru firme de distributie si alte chestii sunt OK

Comment

Pai si pt altceva de ce nu ar fi OK??
              Ce minusuri are fata de un Ambiance?
              Sau cu ce e mai bun un Logan Ambiance chel?

Comment

da ai dreptate asta are si abs e si mai ieftin dar eu n-am vrut sa fac diferenta intre ele oricum cred ca sunt cateva macar la design

Comment

misto e faptul ca are abs iar altii saracii au platit bani pe proiectoare ,geamuri si alte nimicuri dar nu au abs.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Originally posted by PeRuZzI View Post
                    @flavio Uite ca eu m-am decis sa-mi iau masina in vremurile astea si imi iau una de 8400 euro ..depinde de fiecare acum ceea ce vrea
                    Banuiesc ca vrei sa iti ei Logan Laureate 1.6MPI + ceva optionale gen, vopsea metalizata, airbag-uri laterale, Radio-CD MP3 si altele.

Eu zic ca este o alegere buna ce vrei sa iti achizitionezi.
                    Eu urmeaza sa imi comand la sf lunii viitoare un Sandero Laureate 1.6 MPI cu vopsea metalizata, airbag-uri laterale, Radio-CD MP3, iar jantele din aliaj si geamurile electrice spate mi se par inutile si prea costisitoare
                    Last edited by angelblack; 25 February 2009, 15:38.

Comment

@red alin: man, o fi penibil, n-o fi, dar pe-o masina care n-are decat un airbag si abs in plus fata de-o dacia berlina, de ce sa dai 5000 de euro? in rest, nu are absolut nimic in plus. sa fim seriosi, servo nu, geamuri electrice nu, clima nu, recirculare nu...bec in portbagaj nu, proiectoare de ceata nu, inchidere centralizata nu, bara stabilizatoare are dacia 1300 si n-are loganu'...da-mi voie sa cred ca postul meu a fost mult mai putin penibil decat "oferta" dacia. care de fapt nu ofera nimic, doar posibilitatea de a fi luat de fraier. fara suparare, raman la pozitia ca aia nu e masina. e o involutie de la "masina". nu se poate, mai, ca o firma care se respecta si care-si respecta clientii si potentialii clienti sa vina la 5 ani de productie cu o masina mai proasta decat versiunea de baza de acum 5 ani. unde dracu ati mai vazut asa ceva?
                      in 2-3 luni o sa fie forumul plin de vreau servo, vreau clima, vreau geamuri electrice...sa nu-mi spuneti ca nu-i asa, multi care si-au luat ambiance vor acum altceva si cam regreta atunci ca s-au zgarcit ca lor nu le trebuie clima si alte alea. exclud din discutie cei care si-au luat masina ca nu au putut sa-si aia altceva, pt ei e altceva, au o constrangere foarte importanta: banii; dar multi isi vor lua logan acum la impulsul " e ieftin" fara sa deschida ochii la ce scrie marunt in josul paginii si apoi vor incepe cu vreau aia, vreau aia...mai vorbim; bine-ar fi sa vorbesc prostii acum, dar forumul asta de 2 ani imi spune altceva.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba: fiecare isi ia ce masina vrea in functie de lichiditatile personale si de ce vrea de la masina. Eu cred ca o sa aiba destui cumparatori si Logan-ul de 5900 Euro.
                        Acum ramane de vazut ce va fi si ce succes va avea.

Comment

Originally posted by Seba View Post
                          ...raman la pozitia ca aia nu e masina. e o involutie de la "masina". nu se poate, mai, ca o firma care se respecta si care-si respecta clientii si potentialii clienti sa vina la 5 ani de productie cu o masina mai proasta decat versiunea de baza de acum 5 ani. unde dracu ati mai vazut asa ceva?
                          E penibil ce vor cei de la Dacia,in privinta respectului fata de clienti da-mi voie sa ma abtin,am mari rezerve!
                          Last edited by D-FENS; 25 February 2009, 15:51.
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by angelblack View Post
                            Banuiesc ca vrei sa iti ei Logan Laureate 1.6MPI + ceva optionale gen, vopsea metalizata, airbag-uri laterale, Radio-CD MP3 si altele.

Eu zic ca este o alegere buna ce vrei sa iti achizitionezi.
                            Eu urmeaza sa imi comand la sf lunii viitoare un Sandero Laureate 1.6 MPI cu vopsea metalizata, airbag-uri laterale, Radio-CD MP3, iar jantele din aliaj si geamurile electrice spate mi se par inutile si prea costisitoare
                            n-am ales vopsea metalizata am ales culoarea alb ca imi placea foarte mult cum arata pe masina nu am ales airbag-uri laterale pentru ca nu au fost finante si am zis ca mp3 imi pun singur unu mai bun decat cel de la dacia .. este un laureate 1.6 stock restu urmeaza sa pun eu pe parcurs ce-mi mai trece prin cap

Comment

daca noua oaferta este 5000 euro fara atatea lucruri cate a enumerat Seba, inseamna ca 7200 euro cat am dat eu pe masina in 2006 cu full CB, servodirectie, geamuri electrice fata, proiectoare ceata, a treia tetiera + vopseaua metalizata ( rosu toreador ) a, oglinzile electrice a fost o oferta beton.
                              deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !

Comment

de oglinzi electrice am uitat, bine ca mi-ai adus aminte sa-i voodoo cu "oferta" lor !
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google