Dacia A Scos Loganul De Aproape 5000 De Euro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

are 3 threaduri de toate. de unde 10?
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

multumesc pentru observatie alindrgnB-)
      sigpic

Comment

ce te superi? ca ti-am luat apararea? daca e ceva in neregula da-mi pm, ca aici suntem pe langa subiect
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Oferta DACIA+ Oferta Program RABLA

Dupa cum probabil stiti, din 6 martie se da startul la Programul RABLA 2009 si tot dupa cum stiti, in ianuarie Dacia a anuntat ca va veni cu o oferta complementara pentru cei care achizitioneaza un autoturism Dacia prin programul RABLA.
          Deoarece sunt interesat sa beneficiez de Rabla 2009, am fost la dealerul Dacia din Iasi si mi s-au oferit cateva detalii: pe langa prima de la stat de 3800 de lei, Dacia mai ofera un avataj client astfel:
          - 600 de euro reducere din pretul masinii;
          - un an de garantie in plus
          ;
          Punctele de mai sus sunt valabile doar pentru versiunile Laureate si Prestige, indiferent ca sunt din 2008, 2009, cu sau fara abs etc. Pentru versiunile inferioare nu am foarte multe detalii, dar dealerul a spus ca exista ceva si pt ele (probabil vreo 350 de euro).
          In total, reducerea oferita este in jur de 6300 de lei + 1 an garantie suplimentar (285 euro stiu ca e pretul optiunii acum, inainte era ceva mai ieftin).
          Destul de tentant pt cei care detin un autoturism inmatriculat, cu o vechime mai mare de 10 ani (Atentie: nu conteaza de cat timp esti proprietarul autoturismului, conteaza sa aiba cel putin 10 ani vechime si sa fie inmatriculat in Romania)

Comment

super tare,asta inseamna ca pot sa iau un harb de 5 milioane il inscriu pe numele meu si ma duc la dacia si imi iau cu 3800 de lei mai putin
            sigpic

Comment

Nu e chiar atat de tare...ca sa iti cumperi un harb de 5 milioane si sa il predai la Rabla este teoretic posibil dar autoturismul pe care il predai trebui sa intruneasca o serie de aspecte:
              - sa fie complet
              - sa fie functional
              - in talon si certificat de inmatriculare trebuie sa fie numele tau, si asta implica:
              - drum la RAR unde se face autentificarea vehiculului
              - autentificarea este o procedura foarte simpla daca respectiva masina are ITP valabil
              - daca nu are ITP valabil, trebuie sa mergi si sa faci ITP...si asta nu e usor la o masina de 5 milioane.
              - apoi masina pe care o cumperi si implicit vanzatorul trebuie sa faca dovada platii impozitului pe anul in curs, daca nu, fuguta la platit impozitul.
              - masina pe care o cumperi trebuie sa fie radiata de la finante de pe numele celui care o vinde, si cel putin in Iasi, asta inseamna cozi, nu gluma.
              Pe langa aceste aspecte se mai adauga si intreaga serie de hartoage necesara programului, precum si o alta serie de hartoage adiacente actiunii prezentate mai sus. Sincer nu cred ca vei reusi sa cumperi o rabla cu 5 milioane care sa intruneasca conditiile de mai sus, decat daca ai vreuna in familie sau ceva de genu'...Oricum, informatia cum ca nu conteaza perioada de cand esti proprietar este REALA! (am vb si la Dacia, si la RAR, si la REMAT si am cautat si in legislatie un articol care sa specifice vreo restrictie in acest caz si nu am gasit)

Comment

alea 2 doar teoretic ca in realitate.....

post moderat
                nu mai da quote la postul anterior, se subintelege ca lui ii raspunzi
                Last edited by crististreulea; 1 March 2009, 23:20.

Comment

Oricum se merita. Traim in Romania unde se face totul pe spaga...deci itp-ul, actele, impozitul se rezolva imediat. Stiu masini care ti-e frica sa te urci in ele cat de rau arata si trec itp-ul cu brio...
                  niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

traiasca atentiile/spaga/mita

eu stiu ca daca vrei sa dai o masina la rabla trebuie sa fie masina pe numele tau de cel putin 2 ani. asa era acum 9 luni cand mi-am luat masina, ca am vrut si eu sa iau o rabla si sa o dau la rabla, dar am aflat ca nu se poate daca nu o ai de 2 ani

Comment

Sunt curios totusi daca mai este valabila PRIN LEGE povestea cu 2 ani...
                      Last edited by teodormircea; 1 March 2009, 23:04.

Comment

La ce anume te referi? Din lege nu mai reiese asa ceva.

Comment

Pai asta zic si eu...ca din lege nu reiese cat timp trebuie sa fii proprietar al rablei, si acelasi lucru mi l-au confirmat si cei de la reprez. Dacia si un angajat de la RAR.
                          Ma tenteaza sa incerc smecheria, am pe cineva care vinde o rabla cu 7,5 milioane, si are ITP valabil inca si este cu acte in regula. Problema este ca nu prea as vrea sa raman cu masina aia daca ceva nu merge cum trebuie...Ce ma sfatuiti?

Comment

@teodormircea de acolo nu reiese dar citeste si aici( http://www.afm.ro/main/info_stuf/par...din89-2009.doc ) poate o sa te lamureasca mai bine .
                            succes!

Comment

eu nu am gasit cea ce intreba teodormircea
                              sigpic Alexandria

Comment

Chiar ca nu reiese nimic deosebit din documentul pe care l-ai propus, este aceeasi lege ca si cea din Monitorul oficial, cu mentiunea ca are prezente si Anexele ce trebuiesc completate de diferite parti...asta in eventualitatea in care nu mi-a sarit mie ceva.
                                Sincer, nu cred ca este o problema in a cumpara o rabla azi sa zicem si maine sa ma inscriu cu ea in programul Rabla. Si sincer nu cred ca a fost vreodata. Multi fac confuzie cu perioada minima de 2 ani in care masina trebuie sa fi fost inmatriculata in Romania...nu are nici o legatura cu faptul ca ar trebui sa fii proprietar de 2 ani.
                                Astept parerile voastre.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google