Dacia A Scos Loganul De Aproape 5000 De Euro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• madi cand romania va trece la euro am sa fiu si eu de acord sa platesc in euro. oricum eu am euro la ciorap dar daca vreau sa cumpar trebuie sa ma duc cu lei la cursul care vor ei
    vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• Nu stiu daca ai fost atent la detalii , dar tu deja platesti toate facturile in euro, , poate cea de la intretinere sa nu aiba 100% legatura cu euro desi ma indoiesc (pana si gunoiul il platim in euro/ metru cub).

Comment

• au inceput sal comercializeze ?
        findca in seara asta cred ca am vazut unul albastru , bandouri negre , jenti de 14
        era de PH deci cam greu sa fie din cel de la unguri
        ce nu am vazut era capacitatea motorului , nu era trecuta pe portbagaj.
        baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• Astia de la dacia isi bat joc de noi , cica " Noua dacia logan incepand de la 4995 euro (avantaj client si prima de casare incluse *) " . Pai daca faci un calcul simplu, la varianta de baza avantajul client e zero( pentru ca trebuie sa platim si aia 38 euro) , ramane numai prima de casare care oricum o da statul roman. 4995euro x 4.3154 + 3800 = 25356.422 ron.Pret catalog 25460.86 ron, rezulta avantaj client 104.438 ron . Afacere ce sa mai zicem. Mi-e scarba.

Comment

• Chiar primisem un mail de la Vocea clientului in care mi se explicau pe larg ofertele curente Dacia, si intradevar, pt versiunea Ambiance, reducerea pe care o ofera Dacia este de 20 de euro (da, ati citit bine, 20 de euro). Si cred ca sunt tare mandri de asta...20 de euro obtii reducere cand iti cumperi poate un telefon, un bilet de avion sau ceva de genul...dar la o masina...sa spui ca oferi 20 de euro reducere...JALNIC!!!!

Comment

• Originally posted by mmaxalb View Post
              au inceput sal comercializeze ?
              findca in seara asta cred ca am vazut unul albastru , bandouri negre , jenti de 14
              era de PH deci cam greu sa fie din cel de la unguri
              ce nu am vazut era capacitatea motorului , nu era trecuta pe portbagaj.
              deci roti doar pe 15" in romania. uita-te si pe site la dacia sa vezi ca asa si scrie la detalii, ca are roti pe 15.
              bandouri negre au toate loganele, in afara de prestige ph1 si ph2, si laureate ph2.
              cu capacitatea motorului m-ai pus pe gandit...era scris macar 'logan by renault' in stanga? nu cumva lipsea de acolo motorizarea, in sensul ca erau gaurile de prindere acolo? desi dupa ce spui tu, prea greu de inteles nu e...din moment ce acea versiune de echipare are doar o singura motorizare disponibila, probabil ca nu mai necesita trecuta pe spate motorizarea
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• s-au vandut atatia matizi cu reglare din exterior a oglinzii, cu mult mai putine dotari ca un logan. Si proprietarii erau mandrii de gandac ) deci sa nu exageram ca dacia isi bate joc, propune doar o varianta de echipare. Pe care o vor cumpara cei care cred ca pot accepta (sau nu au banii pt un logan mai dotat) dotarile lipsa.

Totusi are abs (chiar daca e impus de ue ) si parca airbag sofer..

Comment

• maximus cine nu are bani ia si fara dotari. eu nu am nimic cu aspectul asta. dar in momentul in care scoti din dotari si te lauzi ca ai masina mai ieftina deja o dai in nesimtire crasa. daca punea ambiance la 5900 sau macar 6000 ziceam "jos palaria a facut dacia reduceri". daca nu fac reduceri reale si se mai preteaza la tertipuri dastea sa nu se mire can i-or blestema angajatii bagati in somaj. noroc ca ia mai salvat rabla din germania si chiar si rabla din romania ii mai salveaza. mi-e sila ca s-ar putea sa imi iau si eu logan in conditiile astea de pret dar nam alta varianta ( adik am dar si ala e cam vaza : hyundai accent )
                  vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• @teodormircea: Pana acum nu am observat si nici auzit aspectul asta.
                    Asta denota inca o data politica Dacia.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by maistoru View Post
                      maximus cine nu are bani ia si fara dotari. eu nu am nimic cu aspectul asta. dar in momentul in care scoti din dotari si te lauzi ca ai masina mai ieftina deja o dai in nesimtire crasa. daca punea ambiance la 5900 sau macar 6000 ziceam "jos palaria a facut dacia reduceri". daca nu fac reduceri reale si se mai preteaza la tertipuri dastea sa nu se mire can i-or blestema angajatii bagati in somaj. noroc ca ia mai salvat rabla din germania si chiar si rabla din romania ii mai salveaza. mi-e sila ca s-ar putea sa imi iau si eu logan in conditiile astea de pret dar nam alta varianta ( adik am dar si ala e cam vaza : hyundai accent )
                      pai cum poti sa scazi pretul altcumva? Ce se vinde acum cu discounturi mari sunt tot felul de masini comandate de dealeri (la alte marci) ce au profitat de faptul ca au avut curs favorabil. Nu te teme, ca nu vei mai vedea asemenea discounturi mari, odata ce si-au lichidat stocurile, insa vei vedea stocuri mai mici, masini aduse la comanda etc.

In sfarsit, ideea e ca de atatia ani diverse firme ne ameninta cu un concurent pentru logan. Mai ieftin, mai bun si tot asa. Si nu a aparut nici pana acum. Deci nu e chiar asa de usor sa scoti ceva asemanator loganului, mai bun si mai ieftin.

Eu unu nu inteleg de ce ii deranjeaza pe unii ca a aaparut un nou nivel de echipare. Daca nu le convine nivelul asta, pot cumpara un laureate sau un ambition sau prestige (cred ca mai exista ambition nu? ). Insa trebuie sa scoata si ceva bani in plus. Insa cand nu ii ai.. te cobori si la oferta asta. Deci chiar nu vad cum ii afecteaza pe unii ca dacia ofera ceva in plus (nivelul de echipare, nu dotarile ).

Comment

• cand loganu' l.au redus la 5000 euro..acum gasesti pe piata clio la 7000 si megane in jur de 10000.am vazut astazi octavia primul model la 9000 euro.sa fie adevarat?
                        TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• noi? de la dealer? m-as indoi, chiar azi am verificat site-ul skoda. sau...s-ar putea, pt cine e doritor de senzatii tari cu skoda octavia 1.4 mpi, 75cp si 1300 d ekile...dar nah, omu are masina straina si cheala, dar asta e irelevant, nu are dacie, asta conteaza
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pe mine nu ma deranjeaza loganul ca e chel ci ma deranjeaza textul ofertei de la Dacia " Noua dacia logan incepand de la 4995 euro ([B]avantaj client si prima de casare incluse[B]) . Unde e avantajul client daca prima de casare e 3800 lei? Daca ambalajul e mai stralucitor nu inseamna ca produsul e mai bun. Avantajul client apare in versiunule mai de top ale gamei.

Comment

• de ce va cramponati in detalii inutile? De parca marketingul altor marci nu va scoate ochii pt orice chestiuta mica si tot asa. Nu a reinventat dacia roata fiti siguri, oricum ca oferta masina e o oferta cinstita. De ce? pentru ca nici sa tragi cu tunul nu gasesti ceva asemanator , ca masina noua.

Comment

• mafiotu

tiar fi tare masina daca ai tuningao

vand piese pentru logan ori ce marca pentru mai multe detali bagati id-u asta in lista t0d_20o8
                                Last edited by pinteamadalin; 22 March 2009, 17:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google