Dacia A Scos Loganul De Aproape 5000 De Euro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nush ce sa zic...la pretul asta masina cheala...nimic pe ea. Mai bine mergi dincolo si iei ceva cu km putini si dotari calumea la pretu asta ... nu e sigur ca e si buna dar sunt 80% sansa sa fie asa si iesi mult mai castigat
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

Comment

• si cu inmatricularea in romania o sa iti blestemi zilele
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• astepti sa scada taxa ... s-a mai intamplat. depinde de fiecare dar pentru a fi sigur ca o sa ai o masina buna pe care ai de gand sa o tii si sa te folosesti de ea mult timp cred ca merita nu?
        (\__/)
        (='.'=)
        (")_(")

Comment

• daca e sh, deja trebuie bagati bani in ea, indiferent ca e golf 3 sau passat din 2002. si nu sunt deloc ieftine piesele. si tu pana cand prezici ca o sa astepti sa scada taxa, cand la noi nu stiu cum sa mai scumpeasca preturile, sau sa mai bage o taxa in plus?
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• pai o vinzi...te descurci cumva sigur. Unii fac o afacere numai din chestia asta si fara sa le mai inmatriculeze
            (\__/)
            (='.'=)
            (")_(")

Comment

• nu stiu cati vor sa astepte ata de mul spre exemplu luam masina cu brendul "X" cu motor sa zicem de 1.6-1.8 din '99-"00 si dai pe ea 2600 euro iar cand te duci sa o imatriculezi afli cu stupoare ca te costa 4800-5000 euro (am vrut sa-mi iau un ford focus 1.8TDDi din italy din 2002 ma costa 3000 masina si 5000euro sa o imatriculez) asa ca chiar daca e chel e bun din mai multe motive
              1. Masina este noua (esti primu care o incerca la fel ca o bere ,femeie)
              2. Garantia pe care nu ti-o da nimeni
              3. si daca vrei sa ai o masina si nu ai bani prea multi iti iei una noua decat sa iei rablele altora

cine imi da dreptate imi da cine nu....
              si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• drept spui.

noi romanii doar cu SH-uri suntem obisnuiti. si autobuzele aduse de regia autonoma in orasele din tara sunt SH-uri. noi folosim ce arunca altii la gunoi. de ce? ca sa nu iti iei logan?

aia 8000 pe care ii dadeai pe masina+inmatriculare nu erau ultimii bani pe care ii cheltuiai pe masina. pentru ca la un SH deja trebuie bagati bani in ea, si daca aduni banii aia iti iei un logan cu dotari.

oricum loganul asta este deja vandut in ungaria, si aia acolo l-au cumparat fara mofturi ca romanii nostrii, si am vazut chiar logan de politie inmatriculat in ungaria, varianta cheala sub numele de logan

Comment

• si eu am intentionat multa vreme sa imi aduc un sh de afara. in ultimul timp ma batea gandul sa iau una sh din tara ca sa nu mai imi dea dureri de cu taxa ilegala de prima inmatriculare (asa zis si de mediu ???!!!) + ca puteam sa aduc o masina euro4 si boii de la rar sa zica ca nu domne' e euro3 si alte faze dastea. asa ca pana la urma am hotarat sa iau una noua. chiar daca dau un ban in plus la revizii nu dau o carutza pe piese de masini germane. dar ca sa revenim la topic ;) mie tot mi se par jigodii cei de la dacia ca nu lasa din pret pur si simplu fara a scoate din dotari. in vremuri de criza daca vrei sa vinzi trebuie sa lasi la pretz. mai nou prima de casare ramane 3800 lei pana la sfarsitul anului.
                  vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• @ionel: la o masina diesel din 2002, de capacitate 1800 cmc, taxa este undeva la 1500 euro.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google