)) HAHHA ... ce tare a fost asta cu pozele - Duster e un studiu de design , concept din care vor inspira pe viitor modelele . SUV il puteti vedea prin Pitesti relativ camuflat , cat si in revista AUTO BILD de luna asta . La fel si Sandero Cross - tot in Pitesti
Au Aparut Poze Cu Dacia SUV
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
M-am saturat de atata reclama cu acest model, nimeni nu ştie cum arăta Dacia DusterAttached Files
Comment
-
salutare baietieu zic ca nu poate sa faca asa ceva DACIA
ganditi-va la trecere.....saltul evolutiei e prea mare
din cate imi aduc aminte modelul de solenta era de cand faceau nova
dar nu au putut face trecerea atat de rapida
deci parerea mea e ca DACIA SUV....nici pe aproape de ce schite sunt
bafta si numa'bine
Scrie mai atent, te rogLast edited by darksid3; 4 March 2009, 09:52.
Comment
-
Pai nici nu o sa faca asa ceva DACIA DUSTER e un CONCEPT = STUDIU DE DESIGN = IDEE deci nu are legatura cu realitatea .
P.S. Salonul GENEVA ieri d-abia a inceput asa ca nu e timpul pierdut se prea poate sa mai dezvaluie cate ceva Dacia1.6 MPi Icy White
Comment
-
Propunerea celor de la Promotor despre cum va arăta Dacia SUV, pe baza schemelor şi a zvonurilor care au ajuns până acum în online. Vă place?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Nu va arata asa. SUV-ul circula camuflat pe ruta Mioveni/Pitesti si prin Pitesti si din cate am putut sa-mi dau seama nu va fi asa de masiv. Pariul meu este ca va fi un fel de Ford Fusion dupa cate mi-am putut da seama cu el camuflat.
P.S.: POate o sa-l prind vreodata la semaforsigpic
Comment
Comment