Au Aparut Poze Cu Dacia SUV

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by irinel View Post
    hai sa vedem si ce poti tu face ... daca tot spui ca te pricepi baga si tu un thred cu poze facute de tine pentru SUV dacia

nu mai da "quote" la ultimul post!
    nu te ataca si nu ataca pe altii. nu cred ca a spus catalin ca el se pricepe mai bine. iar facutul pozelor in photoshop, stilul "masini noi din bucati de masini vechi", chiar nu are nici o treaba cu designul unei masinii reale. una e sa faci poze, alta e sa combini poze de-ale altor masini si sa spui ca asa va arata noua masina...chiar daca-ti place ce vezi, fa diferenta intre o poza a unui obiect real si-o prelucrare de poze care nu are nimic cu realitatea.
    Last edited by Seba; 8 April 2009, 15:28.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca seamana cu asta de aici e ca naiba de urat.
      Pai nea Stroe ne tot spunea ca va avea fff multe din Duster.Nici pe departe...
      Macar pe proiectul Steppe daca semana!
      Asta e din nou un lowcost .
      Nu-mi place absolut deloc.
      Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Originally posted by irinel View Post
        hai sa vedem si ce poti tu face ... daca tot spui ca te pricepi baga si tu un thred cu poze facute de tine pentru SUV dacia
        Daca o sa am timp in weekend o sa incerc ceva.
        sigpic

Comment

Este un montaj frumos realizat .....

Comment

Stiu ce inseamna proiectare si credema ca stiu ce inseamna si adobe elements ... dar nu cred ca oricine este atat de priceput sa faca "lipirea aia de componente " In fine succes cu presupunerile
            1.2 TSI

Comment

Se pare ca va fi un Qashqai in varianta romineasca si low cost. Ca de obicei si nu ar trebui sa ne miram. De ce??? Pentru ca la nivelul de trai din tara romineasca, oricit de patriot ai fi nu poti fabrica o masina fie ea chiar SUV sa o tii de ornament!!!!

Comment

din cate stiu eu dacia suv o sa fie un sandero cu mai mult plastic si cu o garda la sol mai inalta.asa cum s-a intamplat pana acum orice nou model dacia e vandut mai intai pe piata din argentina america latina,dar cu marca renault.de exemplu pana sa iasa la noi dacia sandero era deja in vanzare cu marca renault sandero in argentina.asa s-a intamplat si cu suv-ul mult asteptat e deja in vanzare in argentina cu marca renault si intradevar e un sandero cu mai mult plastic.eu sper ca pt romania sa fie un suv adevarat care sa nu semene cu un alt model dacia pt ca daca o sa fie cel din argentina cel putin pt mine o sa fie o mare dezamagire

Comment

o sa vedeti voi ce suv os a fie .. nici nu va asteptati la cum va arata de bine .. tot ce este postat pana cu si masinile cu care fac ei teste sunt doar sa duca omu in deruta .. masina e cu totu alta si e o masina care va ave un impact f f mare asupra lumii .. nimeni nu se va astepta la asa o masina scoasa de dacia .. chiar daca va fi facuta pe platforma de Qashqai... eu am vaz aceasta masina live si e f f f faina !!!
                  Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

sa dea D-zeu sa fie o masina asa cum zici tu nichita 2009 eu o sa fiu primul care o sa o cumpere

Comment

stai la rand
                      sigpic

Comment

eu am vaz aceasta masina live si e f f f faina !!![/QUOTE]
                        nichita2009
                        Esti unicat in Romania frate ca sa nu spun ca tot Banatu-i fruncea!!!!!!!!!!!!!!!!!Explica-ne si noua cum ai ajuns sa fii singurul roman care a vazut SUV-ul de la Dacia in teste????????????

Comment

@cla 26: Sandero Stepway e altceva, cross-over-ul care se va lansa la anul e altceva.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

aha am inteles deci din fericire dacia nu o sa aiba doar stepway-ul ala ci o sa aiba si un croos-over care sper sa fie pe baza de la nissan qashqai ca e marisor si poate o sa aiba si o linie care sa semene macar un pic cu ultimile poze aparute pe net in italia se vorbeste doar de stepway-ul ala de aia tot trageam eu sus si tare ca suv-ul de la dacia o sa fie un sandero cu mai mult plastic

Comment

Asta este propunerea mea.

P.S.: Am "stampilat-o" deoarece am muncit mult si nu vreau sa-si insuseasca altcineva munca mea.
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Si un pic mai detaliat
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google