Au Aparut Poze Cu Dacia SUV

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Francezii gândesc low-cost
    http://www.***********/noutati-auto-...4174232#images
    Attached Files
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

si in premiera primul filmulet cu loganul suv ;)

imi pare rau dar nu stiu cum sa fac sa apara aici fereastra de youtube
      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

@Catalinux : frumoasa incercare dar nu este la fel de reusita ca cea de la Pro Motor. Oricum tind sa cred ca o sa semene mai mult cu unul din alea facute de ei decat ca o sa semene cu acestea facute de tine
        1.2 TSI

Comment

Nici nu doream sa fie considerata la fel de reusita (a se citi spectaculoasa) pt ca pe mine m-a interesat sa ma apropii de real ;)
          sigpic

Comment

ok e bine si asa dar nu o sa arate asa caci nu o sa mai cumpar in veci Dacia
            1.2 TSI

Comment

@catalinux: Nu chiar asa va arata. Tu din cate vad ai incercat sa faci spatele ca modelul care circula camuflat, dar ala e un Scenic3.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

De ce ar circula camuflat un model care este lansat oficial? Nu zic nu, insa pare straniu.

P.S.: Irinel, nici mie nu-mi place ), dar aasta am vazut (daca nu cumva andrei are dreptate)
                sigpic

Comment

Prieteni vin cu vesti din interior. SUV Dacia va avea fata de Sandero, va fi cu spate de nissan qq doar putin lucrat , va veni in prima faza cu varianta 2x4 si abia peste 1 an 4x4. Deci nu o sa Semene cu nici o prezentare de pana acum. Cu bine Baietii
                  1.2 TSI

Comment

Eu zic sa asteptam sa vedem rezultatul muncii extenuante a inginerilor din cadrul firmei, totusi sa nu ne asteptam la prea mult o sa fie un low cost si asta spune totul.
                    Caci pana acum unii l-au vazut si arata ca cel din poze altii vin cu vesti din interior si e un sandero mai altfel asa ca sa asteptam rezultatul final.
                    Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

• fa rost de niste poze daca poti stii ce motoare o sa aiba? auzisem ca o sa fie si dci-ul de 105 cai ca la nissan qq pt versiunea cu tractiune pe fata.ar fi super daca pe tractiunea integrala o sa fie montat motorul de 150 de cai sau macar vekiul de 131

Comment

• Din intamplare m-am intalnit cu un fost coleg de facultate , care lucra acolo si care are contract de confidentialitate cu Renault. Atat mia zis ca va fi un Sandero mai inalt si cu spatele tip QQ, Varianta de baza 11000 Euro 2x4
                        1.2 TSI

Comment

• Originally posted by catalinux View Post
                          De ce ar circula camuflat un model care este lansat oficial?
                          In Romania nu s-a lansat inca, mai multe detalii aici. In plus, am vazut si eu modelul ala care circula camuflat si nu e nicidecum noul model Dacia, are pe el niste solutii foarte scumpe, care nu se vor implementa la Dacia.

Originally posted by irinel View Post
                          SUV Dacia va avea fata de Sandero, va fi cu spate de nissan qq doar putin lucrat
                          Nu va avea fata de Sandero, ala va fi modelul cross-over care urmeaza a fi lansat. Modelul SUV va avea un design nou, nu o copie a modelelor actuale din gama.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• mai vedem cand o sa apara.
                            1.2 TSI

Comment

• Am revazut masina camuflata, de data asta langa mine la semafor [din pacate in momentul in care s-a facut verde] si tind sa-i dau dreptate lui andrei, de aproape pare a fi noul Scenic. Cred ca m-am strofocat degeaba )

P.S.: Totusi Scenic camuflat... eu nu inteleg.
                              sigpic

Comment

• Sunt chiar curios ce o sa iasa .. din asa zis`ul SUV .. dar cum ii cunosc pe astai de la Renault .. cred ca o sa fie un Scenic .. mai stilizat un pic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google